Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

kažkas keitė slaptažodžius, ir dabar neįleidžia prieit.

Pavyko pakeisti, todėl gmail. slaptažodį pakeičiau. Gal kam reiks parašykit temoje ištrinsiu paskui Jūsų postus, bet žinosiu kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 07 14, 20:04)
Merginos, o ką Krikšto tėveliams dovanosit (jeigu dovanosit)  blush2.gif

Mes dovanosim simbolines dovaneles: dekupazuotus remelius su maziaus nuotrauka, ir su uzrasu "Mylimai Kriksto mamytei", data ir "Mylimam Kriksto teciui" nes kriksto teveliai neturi nei vienos krikstuko foto.

QUOTE(Indriuka @ 2013 07 14, 22:51)
Taip, ir mane domina tas klausimas. Ir dar kas gali pametėt idėjų seneliams?

Seneliui dovanosim medine taupykle su isdegintais pavaiksiulais ir uzrasu "Taupyk, seneli, mano saldainiukams", o mociutem po medini sauksta, taip pat su isdegintu uzrasu ir paveiksliuku.

Tokios simbolines ir paprastos bus musu dovaneles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2013 07 15, 08:24)
Mes dovanosim simbolines dovaneles: dekupazuotus remelius su maziaus nuotrauka, ir su uzrasu "Mylimai Kriksto mamytei", data ir "Mylimam Kriksto teciui" nes kriksto teveliai neturi nei vienos krikstuko foto.
Seneliui dovanosim medine taupykle su isdegintais pavaiksiulais ir uzrasu "Taupyk, seneli, mano saldainiukams", o mociutem po medini sauksta, taip pat su isdegintu uzrasu ir paveiksliuku.

Tokios simbolines ir paprastos bus musu dovaneles.  smile.gif

Ačiū. O taupyklėje ir šaukšte išdeginsit vaiko atvaizdą, ar tik užrašą?
Atsakyti
QUOTE(Indriuka @ 2013 07 15, 10:00)
Ačiū. O taupyklėje ir šaukšte išdeginsit vaiko atvaizdą, ar tik užrašą?

ne, ne vaiko atvaizdas bus smile.gif bus isdeginti meskuciai, kadangi musu tokia krikstynu tema smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust - ar krikšto tėveliai dovanoją ką nors vaikučio tėveliams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 07 14, 20:04)
Merginos, o ką Krikšto tėveliams dovanosit (jeigu dovanosit)  blush2.gif

Mes dovanosim albuma su keliomis vaiko nuotraukomis nuo gimimo iki krikstynu, toliau pildys albuma patys ax.gif

Daugiau niekam nieko nedovanosim, mociutems ir seneliams nepirmas anukas, nedovanodavom niekas anksciau, tai ir dabar nekeisiu nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 15 liepos 2013 - 18:16
Sveikos 4u.gif ,
Krikštynos rugpjūčio 4. Dar labai labai daug reikia padaryti, ir jau pradedu pulti į paniką unsure.gif . Dar neapsisprendusi esu dėl šventės vietos ( jau po ceremonijos ). namie nėra vietos, o kavinės tinkamos niekaip neišsirenku. Mamytės iš Kauno, kur švenčiate?
Taip pat dar reikia pasirūpinti dovanėlėmis.
Ir dar daug visokių smulkmenų.
Kai jau apsispręsiu dėl šventės vietos, tai galėsiu kitus darbus dirbt, nes dabar tik apie tai ir galvoju smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 15 liepos 2013 - 18:17
QUOTE(Lepunė @ 2013 07 14, 22:48)
as uzsakiau medinius dirbinukus smile.gif
Krikstamotei arbatine, su isdegintom dekoracijom
Kriksto teciui vynine su uzrasais
nk nesugalvojau originalaus  ax.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2013 07 15, 08:24)

Tokios simbolines ir paprastos bus musu dovaneles.  smile.gif

o kur jus tuos medinukus perkate? Reik ir man smile.gif
Atsakyti

Čia yra gražių medinukų http://medinesdovano...noms/taupykles/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 15 liepos 2013 - 18:18
QUOTE(Forgete @ 2013 07 15, 14:09)
o kur jus tuos medinukus perkate? Reik ir man smile.gif

QUOTE(mamadonata @ 2013 07 15, 15:20)

Cia ir uzsakinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2013 07 15, 14:05)
Sveikos, noriu paklaust - ar krikšto tėveliai dovanoją ką nors vaikučio tėveliams? 4u.gif

Aš būsiu krikšto mama, tai ruošiuos dovanoti kartu su krikšto tėvu smile.gif tik va bėda, nežinom dar ką biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinote kas daro palinkejimu knygas krikstynoms. Kelias radau, bet uzsakymu nebepriima doh.gif verysad.gif .
Atsakyti