Sveikutes. Neber laiko nei parasyt cia Tiek darbeliu, tiek darbu! Kadangi pas mus dviguba svente, tai rupesciu daugiau, o dar kliutys visur kaip tycia... Galvoju pasiteirausiu, gal klaipedieciu cia yra ir gal kam papuosimai kokie atliks? (musu svente liepos 20d). Ir kur perkat tuos vejo malunelius?
Noriu visko graziai ir subtiliai, bet kad ir prie to subtilumo reik padirbet...
Labai grazios Tomuko krikstynos!
QUOTE(Forgete @ 2013 07 11, 16:54)
Aciu labai bus kitam kartui.
Jau suderinta
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 07 11, 08:44)
sakykit kam maketavo krikstuko laikrastuka kokios dabar kainos. nes pries 3 metus uz 8 puslapius mokejom 35 lt
Del kainos nepasakysiu, man uz aciu padare, bet nuostabu laikrastuka 20 puslapiu, nuo a iki z lyg "Tavo Vaikas" zurnaliukas, jokiu margumynu per daug, viskas skoningai ir tvarkingai padaryta, neatsidziaugiu, profe mergina Jei kam idomu saulesvejas.lt.
As turiu prisijungimus. Galiu persiust, bet parasykit az
Laba diena,
jungiuosi ir aš prie planuojančių krikštynas. Krikštynos numatytos rugpjūčio 24 d. Krikštysim iš karto du sūnelius, kurie yra pametinukai. Per daug kažko nedarom, tiesiog bažnyčia, pietūs ir viskas. Kol kas stringam su krikšto tėvais vienam iš berniukų, nes nėra ką kviesti. Vyras nori savo antros eilės pusbrolį, bet mes nebendraujam, tad man tai ne itin patinka. Aš norėčiau savo brolį, tik jis nekrikštytas. Kažkur čia šioje temoje skaičiau, kad galimas toks liudininko variantas. Ar įmanoma, jei visai nekrikštytas, gal jūs žinote?
Taip pat norėčiau paklausti, kas užsakinėjo kvietimus Vilniuje, gal kokių rekomendacijų turit? Nors didelio baliaus nebus, visgi sugalvojau padaryti šiek tiek tematišką tą šventę. Tad nupirkau berniukams vienodus jūreiviškus kostiumėlius. Todėl norėčiau užsakyti kvietimus, kad būtų kažkas su ta tema.
Būtų malonu, jei pasidalintumėt patirtimi. Ir dar klausimėlis - kaip suprantu, mes kaip tėvai turėtume paruošti dovanėles krikšto tėvams ir seneliams?
jungiuosi ir aš prie planuojančių krikštynas. Krikštynos numatytos rugpjūčio 24 d. Krikštysim iš karto du sūnelius, kurie yra pametinukai. Per daug kažko nedarom, tiesiog bažnyčia, pietūs ir viskas. Kol kas stringam su krikšto tėvais vienam iš berniukų, nes nėra ką kviesti. Vyras nori savo antros eilės pusbrolį, bet mes nebendraujam, tad man tai ne itin patinka. Aš norėčiau savo brolį, tik jis nekrikštytas. Kažkur čia šioje temoje skaičiau, kad galimas toks liudininko variantas. Ar įmanoma, jei visai nekrikštytas, gal jūs žinote?
Taip pat norėčiau paklausti, kas užsakinėjo kvietimus Vilniuje, gal kokių rekomendacijų turit? Nors didelio baliaus nebus, visgi sugalvojau padaryti šiek tiek tematišką tą šventę. Tad nupirkau berniukams vienodus jūreiviškus kostiumėlius. Todėl norėčiau užsakyti kvietimus, kad būtų kažkas su ta tema.
Būtų malonu, jei pasidalintumėt patirtimi. Ir dar klausimėlis - kaip suprantu, mes kaip tėvai turėtume paruošti dovanėles krikšto tėvams ir seneliams?
jei kam aktualu, tai maximoj dangaus zibintai po 4.99 lt
Indriuka yra mamyciu siame forume, kurios daro labai grazius, orginalius pakvietimus ir kitus grozius is popieriaus. Tereikia pasakyti ko norisi ir tada pasiulo ka nors.Man assol pagamino labai grazius
as jau galima sakyti viska suruosiau. Telieka laukt sventes:)
as jau galima sakyti viska suruosiau. Telieka laukt sventes:)
Pasidalinsiu - gal kam bus naudinga Ejau i rastenes prekes kokiu nors spalvotu kartoniuku a4 formato pirkt. Tada reikejo sidabrinio. Tai nerealioji pardaveja pasiule man sidabrinius vatmano lapus uz juokinga kaina. Aisku supjaustyt juos zaidimo yra, bet kainu palyginimas: is 1 vatmano - 4 lapai a4 formato gaunasi, o lapo kaina 2.50 Lt. Kai tuo tarpu tokie lapai jau a4 formato 1.70.... Siandien nusipirkau ir susipjausciau/ susikarpiau pasizadejimu kortelem - pirkau zydra ir rozini lapus. tai paeme tik 3.60Lt. Apakau Dabar telieka zaidimu prigalvot kur tas korteles panaudot Nes gavosi trigubai daugiau negu man reikia uz juokinga kaina
na va taip greitai prabego tas laikas, mūsų šventė jau šiandien
QUOTE(No_Angel* @ 2013 07 13, 10:12)
na va taip greitai prabego tas laikas, mūsų šventė jau šiandien
Gero laiko ir nuostabios sventes jums
Laba diena,
gal šiame forume atsirastų, kas padarytų mums kvietimus jūrine tematika? Aš taip įsivaizduoju kažką dryžuotą, mėlyna balta ir koks laivelis ar jūreiviukas, galėtų būti netgi mūsų berniukų galvytės įkomponuotos. Na kažkas tokio.
No Angel - geros šventės jums, gražių įspūdžių.
O sakykit žvakes perka krikšto tėvai ar tėvai?
gal šiame forume atsirastų, kas padarytų mums kvietimus jūrine tematika? Aš taip įsivaizduoju kažką dryžuotą, mėlyna balta ir koks laivelis ar jūreiviukas, galėtų būti netgi mūsų berniukų galvytės įkomponuotos. Na kažkas tokio.
No Angel - geros šventės jums, gražių įspūdžių.
O sakykit žvakes perka krikšto tėvai ar tėvai?