QUOTE(zvirbliss @ 2013 07 09, 14:12)
Sveikos
ateinu su klausimu Ar daret stalo korteles, ar zadat jas daryti? As noreciau daryti stalo korteles, bet nezinau kaip susodinti svecius. Pas mus kriksto tetis bus mano brolis, o kriksto mama MB sesuo, manau jie turetu sedeti kartu, salia musu, bet jie turi antras puses, vaikus, nesinoretu ju isskirti... Net nezinau kaip cia geriau padaryt, ar tiesiog tegul seda visi kaip nori ir viskas.
ateinu su klausimu Ar daret stalo korteles, ar zadat jas daryti? As noreciau daryti stalo korteles, bet nezinau kaip susodinti svecius. Pas mus kriksto tetis bus mano brolis, o kriksto mama MB sesuo, manau jie turetu sedeti kartu, salia musu, bet jie turi antras puses, vaikus, nesinoretu ju isskirti... Net nezinau kaip cia geriau padaryt, ar tiesiog tegul seda visi kaip nori ir viskas.
Kūmos turi greta sėdėti, kad vaiko dantys reti nebūtų taigi geriau susodinkit juos vienam stalo krašte per vidurį kartu, o jų šeimos nariai tegu sėda jiem iš šonų. Gi nebūtinai jie prie vaiko tėvų turi sėdėti
Papildyta:
QUOTE(juleta @ 2013 07 09, 14:31)
Dar sakykit Kur tas raideles gavote vardui sudeti?
Raideles dariausi seniau, nes vien tik krikštynoms šitiek visko mano kišenei būtų buvę per brangu, nes raidelės nepigios. Jos puošia vaiko kambarį, bet ir fotosesijai panaudojau
www.spalvotosraides.lt