Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(mozaika** @ 2013 05 24, 19:52)
Mamyte kurios is Kauno,gal pasufleruosit kur perkate visus reikiamus dalykelius kvietimu gaminimui?Klausiau vienos mergaites kiek kainuotu padaryti,tai ima 5lt uz kvietima, kazin kaip cia sita kaina skaitosi? g.gif

Jei kyla abejonių, geriausia darytis patiems smile.gif Už 50ct,kaip pasiūlė Aliunte smile.gif

Na man įdomūs tokie klausimai- o jūs parduotuvėje pirkdama daiktą nepaklausiate pardavėjos- ar ne per brangu pirkti?

jeibrangu-neperkate, einate kitur,jei nerandate už pigiai- darotės pati smile.gif

Reikia suprasti,kad žmogus,kuris daro tokius dalykus- turi krūvas priemonių,kurios turi savo kainą. Be abejo, įskaičiuotas ir laikas, darbas,idėja,dėl kurios nebereikia sukti galvos.

Juk žmogus tai ne fabrikas,niekas dykai nieko nedalina, gi viskas kainuoja.

Pasigūglinkit ir orientuositės kainose- tikrai pasirinkimas platus- nuo kelių litų iki keliolikos ar keliasdešimties,kiekvienam pagal kišenę smile.gif

QUOTE(aliunte @ 2013 05 24, 20:26)
Žiūrint iš ko ir kokius Jūs tuos kvietimus gaminsite. Man vienas kvietimas gavosi apie 0.50Lt, Nes viską pati dariausi, tai kainavo tik popierius.

Man tai vis nuostaba,kaip taip gali gautis tokia kaina? smile.gif Na nebent tik lapas ir pačios pieštas koks piešinukas. Labai įdomiai žmonės skaičiuoja- sako,kad kvietimas nei lito nekainuoja (esu ir anksčiau mačiusi tokių pagyrų),bet tai netiesa,nes patys neskaičiuoja nei laiko, nei kuro, kurio reikėjo,kad atsivežtumėt tą lapą, arba siuntimo, arba dar kažko. O savo sugaišto laiko darant tą kvietimą išvis neskaičiuoja. Na netikiu,kad kvietimas brūkšt brūkt ir yra per penkias minutes-nepatikėsiu niekada smile.gif Vis vien- dėliojiesi kažką, galvoji,įvairius variantus,ieškaisi pavyzdžių- tai užima laiko. O dar ir nuo padarymo sudėtingumo kainuoja.

Pavyzdžiui mano pačios kvietimai net tiek nekainuoja kai sau darau smile.gif Nes aš skaičiuoju viską.Viskas,visos smulkmenos kainuoja.Teksto atspausdinimas taip pat.
O tie erdviniai kvietimai, tai kol dėžutę pasidarai jau kiek laiko reikia,jei nori kruopščai viską padaryti.

Ir be to, popieriaus kaina nuo storio,faktūros,ir kt. dalykų labai priklauso.

Na aišku, galima ir ant piešimo lapo pasidaryt,uždėt kokią juostelę,tikrai ,net gal pigiau gali gautis.
Tai man parodykit kaip atrodo kvietimas už 50ct? smile.gif Kiek ten ko dėta,kokios kainos ir tada bus matyti smile.gif

Atsiprašau, bet šįkart tikrai nesusilaikiau.na nereikia tikrai,kalbėti kažkokius dalykus iš fantastikos srities smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 gegužės 2013 - 23:26
Aliunte,pažiūrėjau kvietimus smile.gif jei būtų daryti iš specialaus popieriaus,tikrai nekainuotų tiek,vien rankų darbo gėlytė turi savo kainą. Ir dar su priedais biggrin.gif Aišku,apie popierių nekalbu, sunku suprasti koks naudotas,bet jei toks,apie kokį pagalvojau- suprantu kodėl tokią kainą parašei,bet ir prie geriausių norų- tokia kaina nereali. - klijavimo priemonės,karoliukai. Nebent jei pati esi parduotuvė ir viskas po ranka- papigiai,ir neužsidedi antkainio smile.gif

Gražūs kvietimukai, viskas su jai tvarkoje, tik norėjau atkreipti dėmesį,kad kalbant apie kainas, tos,kurios pačios darosi- kainą tikrai rašo nelabai realią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 gegužės 2013 - 23:49
Sveikos,

Deja musu krikstynos nukeltos i liepos menesi... Preita savaite su abiem vaikais gulejau ligoninej, roto virusas, kadangi vis dar galime uzkrest kitus, pasitare su gydytoja nusprendziau viska nukelti... Labai gaila, kad taip isejo, bet su vaikais visada reik visko tiketis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiuvete @ 2013 05 25, 00:20)
Aš jau pradėjau daryt girliandą, kažkaip lėtai einasi smile.gif

Gal galima placiau blush2.gif kokios formos darysite? ir is ko?nes vis mastau, is ko raides daryti ax.gif

QUOTE(Atė @ 2013 05 25, 07:24)
Sveikos,

Deja musu krikstynos nukeltos i liepos menesi... Preita savaite su abiem vaikais gulejau ligoninej, roto virusas, kadangi vis dar galime uzkrest kitus, pasitare su gydytoja nusprendziau viska nukelti... Labai gaila, kad taip isejo, bet su vaikais visada reik visko tiketis sad.gif

Sveikatytes Jums, ir viso ko geriausio sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2013 05 24, 20:52)
Klausiau vienos mergaites kiek kainuotu padaryti,tai ima 5lt uz kvietima, kazin kaip cia sita kaina skaitosi? g.gif

Jeigu kvietimas kokybiskas, tada tikrai kaina labai gera, nes taip pigiai daranciu bent jau as neradau, kad pastacius kvietima nebutu jis perlinkes nuo kliju doh.gif Aisku daug kas priklauso ir nuo Jusu reikalavimu. As siuo klausimu gana griezta buvau, ne su viena tokiu darbeliu gamintoja susibariau (nes netenkino kokybe). Tai uzsakinejau pas tikrai patyrusia mergina, tai kainavo 8 Lt/vnt., bet idealios kokybes darbus gavau.
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 05 25, 00:47)
Aliunte,pažiūrėjau kvietimus smile.gif jei būtų daryti iš specialaus popieriaus,tikrai nekainuotų tiek,vien rankų darbo gėlytė turi savo kainą. Ir dar su priedais biggrin.gif Aišku,apie popierių nekalbu, sunku suprasti koks naudotas,bet jei toks,apie kokį pagalvojau- suprantu kodėl tokią kainą parašei,bet ir prie geriausių norų- tokia kaina nereali. - klijavimo priemonės,karoliukai. Nebent jei pati esi parduotuvė ir viskas po ranka- papigiai,ir neužsidedi antkainio smile.gif

Gražūs kvietimukai, viskas su jai tvarkoje, tik norėjau atkreipti dėmesį,kad kalbant apie kainas, tos,kurios pačios darosi- kainą tikrai rašo nelabai realią smile.gif

Taip, Jūs iš dalies teisi. Savo laiko aš neskaičiuoju, todėl, kad juos dariau laisvalaikiu. Popierius taip pat pigus, nes man užteko ir tokio. Kainos: Žydras lapas- 15ct, iš jo išėjo 3 kvietimai, baltas storesnis lapas 40ct, taip pat 3 kvietimai. Tai popieriui vienam kvietimui išleidau apie 19ct. Gėlytėms galvojau sukarpyti senus marškinius, bet atradau medžiagos atraižėlių spintoj, tad marškiniai liko sveiki. Karoliukų maišelis kainavo 99ct, savo 18-likai kvietimų nesunaudojau net ketvirtadalio maišelio, Dar sunaudojau maždaug tris mažas karštų klijų lazdeles. popierių pirkau važiuodama pakeliui (todėl ir užtrukau ilgiau, kad nevažiavau specialiai), karoliukus ir audinį turėjau. Spausdinau darbe, tad irgi nekainavo (o spausdinimo kaina ir nėra didelė). Mano kvietimai gal net ir tų 0,50Lt nekainavo man, nes tai nėra mano darbas, aš iš to neuždirbinėju. Todėl nesutinku su Jumis, kad neįmanoma. Jeigu Jūs naudojate brangų popierių ir įrankius tai dar nereiškia, kad Jūsų kvietimai turi visiems būti gražūs. Tik neįsižeiskit, kiekvienas turim savo skonį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 05 25, 19:52)
Taip, Jūs iš dalies teisi. Savo laiko aš neskaičiuoju, todėl, kad juos dariau laisvalaikiu. Popierius taip pat pigus, nes man užteko ir tokio. Kainos: Žydras lapas- 15ct, iš jo išėjo 3 kvietimai, baltas storesnis lapas 40ct, taip pat 3 kvietimai. Tai popieriui vienam kvietimui išleidau apie 19ct. Gėlytėms galvojau sukarpyti senus marškinius, bet atradau medžiagos atraižėlių spintoj, tad marškiniai liko sveiki. Karoliukų maišelis kainavo 99ct, savo 18-likai kvietimų nesunaudojau net ketvirtadalio maišelio, Dar sunaudojau maždaug tris mažas karštų klijų lazdeles. popierių pirkau važiuodama pakeliui (todėl ir užtrukau ilgiau, kad nevažiavau specialiai), karoliukus ir audinį turėjau. Spausdinau darbe, tad irgi nekainavo (o spausdinimo kaina ir nėra didelė). Mano kvietimai gal net ir tų 0,50Lt nekainavo man, nes tai nėra mano darbas, aš iš to neuždirbinėju. Todėl nesutinku su Jumis, kad neįmanoma. Jeigu Jūs naudojate brangų popierių ir įrankius tai dar nereiškia, kad Jūsų kvietimai turi visiems būti gražūs. Tik neįsižeiskit, kiekvienas turim savo skonį  4u.gif

o kiek kainavo jūsų laikas? manau Star turėjo omeny, kad viskas kainuoja wink.gif
Atsakyti
Tai aš ir sakau, kad aš savo laiko neskaičiuoju. O savo darbą galima įsivertinti kiek nori, tad manau, kad labai subjektyvu.
Atsakyti
Na,kiek nori, gali įsivertinti, tačiau yra dar realybė biggrin.gif

Iš tikro lemia daugiau ne priemonės,o kūrybiškumas,bet kūrybingai būti irgi sunku absoliučiai neįdedant nei lito ir nesugaištant laiko:)

Aišku,kiekvienam pagal skonį yra visko, tačiau aš nedrįsčiau savo šventei naudoti rašomo popieriaus ,apie kitus žmones jau nebekalbu,nes žmogus jei ieško užsisakyti,manau tikrai nesitiki pačių pigiausių priemoniųsmile.gif Netgi viduj įdėtam kvietimo tekstui nenaudoju paprasto rašomojo popieriaus, šiek tiek gersesnį.

Bet tai yra mano požiūris į savo svečius ir artimuosius,o kiekvienas tą požiūrį turim skirtingą smile.gif

Jokiu būdu nesakau,kad mano darbai nuostabiausi:) Tiesiog jie yra tokie, kitų yra kitokie. Be abejo,kaip rašė kai kurios mergaitės- kad nebūtų tokių lepsusų kaip susibangavęs popierius ir pan,tam yra tam tikros technikos smile.gifO jas atrandi kai giliniesi,domiesi,stengiesi tobulėti. Tep lep kiekvienas galim padaryt,o norint pasilypėti laipteliu aukščiau techniškai- jau reikia pastangų, įdyrbio smile.gif

Ir labai nėra ko didžiuotis,kad nevertinam savo laiko smile.gif Viską reikia vertint- kiekvieną litą,kiekvieną minutę. Kai darai sau- aišku vertė gauna kitokią prasmę smile.gif

Aš va dabar darau tuos kuklius papuošimus. Jie išeis nepigūs, nes priemones pirkausi net ne mūsų miestelyje. Tad savikaina išauga smile.gif Kaip gi kitaip . O kiek laiko sugaišiu jau net nebesakau biggrin.gif

Netgi kurios pačios darosi pompomsus- juk kainuoja ne vieno popieriaus lapas, bet dar ir atsiuntimas. Tai jei tas pompomsas du trys lt savikaina,tai perkant jau padarytus-be abejo žmonės už savikainą nepardavinėja už pora lt smile.gif

O iš ko,kądarysim,priklauso nuo kiekvieno asmeniškai,aš tik norėjau pasakyti, kad tie žmonės,kurie džiaugiasi kadlabai pigiai gavosi,dažnai nepsako kokias priemones naudoja smile.gif

Taip,kad ne kaina yra subjektyvu,o požiūris smile.gif

Papildyta:
Kam reikia kokių idėjų tortams, ar papuošimams- pintereste neišsemiama galybė. Tortų koks gražumas- kaip meno kūriniai biggrin.gif
Atsakyti
Taip, svarbiausia požiūris. Man gražūs ir mano kvietimai, Jums Jūsų. Nemanau, kad negerbiu savo svečių nepirkdama brangaus popieriaus schmoll.gif bet kaip ir sakėt, čia jau požiūrio reikalas. Ginčytis galima iki pamėlynavimo, bet tikrai neverta. Kiekvienam savo 4u.gif
O pinterest išvis neišsemiamas idėjų lobynas thumbup.gif visko ir visokiom šventėm ir ne tik šventėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliunte: 26 gegužės 2013 - 17:34
QUOTE(aliunte @ 2013 05 26, 15:33)
Taip, svarbiausia požiūris. Man gražūs ir mano kvietimai, Jums Jūsų. Nemanau, kad negerbiu savo svečių nepirkdama brangaus popieriaus  schmoll.gif  bet kaip ir sakėt, čia jau požiūrio reikalas. Ginčytis galima iki pamėlynavimo, bet tikrai neverta. Kiekvienam savo  4u.gif
O pinterest išvis neišsemiamas idėjų lobynas  thumbup.gif  visko ir visokiom šventėm ir ne tik šventėm  smile.gif

Aš va dar sugalvojau irgi žvakides pasidaryt iš buteliukųnuo tyrelių. Tik va nors persiplėšk- pabandžiau su organzos gėle ir dar noriu pabandyti su plačialino juostele smile.gif Ir taip, ir taip turėtų gražiai visai žiūrėtis.

Tiesą saknt aš jau prieš metus,nežinodama apie jokius pinterest biggrin.gif pasidariau kelias tokias žvakides,vieną ir padovanojau rolleyes.gif Gal tik nuotrauka nekokia,bet ir su baltais nėrinukais esu pasidariusi, tai įdomiai žiūrisi smile.gif

Tai va seną naują idėją atgaivinau rolleyes.gif

O čia mano galprieš metus ar dar seniau darytas,kaippavyzdį įdedu,kasneturi prieigosprie pinterest. Tokių dalykėlių laisvai pačioms galima pasidaryti net su didesniais stiklainiais. Visai gražu smile.gif
https://fbcdn-sphoto...915328149_n.jpg

Na ir mėgstančioms pačioms pasiknebinėti su rankdarbiais - idėja dovanai, krikštatėviams pvz
https://fbcdn-sphoto...070835892_n.jpg
Atsakyti
Aš irgi apie tai galvojau, tik nežinau, ar nebus mums per tamsu. Nes turėsim palapinę ir nežinau, ar pavyks ten pasijungti kokį apšvietimą, tai turbūt neužteks vien tokių žvakelių g.gif Ką čia dar būtų galima sugalvoti, kad daugiau šviesos išgauti? Kažkada esu mačiusi, turbūt tam pačiam pinterest, kaip gražiai buvo paprasta kalėdinė girlianda pauošta tais popierėliais keksiukų, bet nesu tikra, kad pavyks su elektra viskas... Beje, dar neapsisprendžiu, audžiu mintį ir gėles merkti į tyrelių stiklainiukus (arba į didesnius), bet turbūt tik tuo atveju, jei ir žvakeles dėsiu į stiklainiukus.
Atsakyti