QUOTE(mozaika** @ 2013 05 24, 19:52)
Mamyte kurios is Kauno,gal pasufleruosit kur perkate visus reikiamus dalykelius kvietimu gaminimui?Klausiau vienos mergaites kiek kainuotu padaryti,tai ima 5lt uz kvietima, kazin kaip cia sita kaina skaitosi?
Jei kyla abejonių, geriausia darytis patiems Už 50ct,kaip pasiūlė Aliunte
Na man įdomūs tokie klausimai- o jūs parduotuvėje pirkdama daiktą nepaklausiate pardavėjos- ar ne per brangu pirkti?
jeibrangu-neperkate, einate kitur,jei nerandate už pigiai- darotės pati
Reikia suprasti,kad žmogus,kuris daro tokius dalykus- turi krūvas priemonių,kurios turi savo kainą. Be abejo, įskaičiuotas ir laikas, darbas,idėja,dėl kurios nebereikia sukti galvos.
Juk žmogus tai ne fabrikas,niekas dykai nieko nedalina, gi viskas kainuoja.
Pasigūglinkit ir orientuositės kainose- tikrai pasirinkimas platus- nuo kelių litų iki keliolikos ar keliasdešimties,kiekvienam pagal kišenę
QUOTE(aliunte @ 2013 05 24, 20:26)
Žiūrint iš ko ir kokius Jūs tuos kvietimus gaminsite. Man vienas kvietimas gavosi apie 0.50Lt, Nes viską pati dariausi, tai kainavo tik popierius.
Man tai vis nuostaba,kaip taip gali gautis tokia kaina? Na nebent tik lapas ir pačios pieštas koks piešinukas. Labai įdomiai žmonės skaičiuoja- sako,kad kvietimas nei lito nekainuoja (esu ir anksčiau mačiusi tokių pagyrų),bet tai netiesa,nes patys neskaičiuoja nei laiko, nei kuro, kurio reikėjo,kad atsivežtumėt tą lapą, arba siuntimo, arba dar kažko. O savo sugaišto laiko darant tą kvietimą išvis neskaičiuoja. Na netikiu,kad kvietimas brūkšt brūkt ir yra per penkias minutes-nepatikėsiu niekada Vis vien- dėliojiesi kažką, galvoji,įvairius variantus,ieškaisi pavyzdžių- tai užima laiko. O dar ir nuo padarymo sudėtingumo kainuoja.
Pavyzdžiui mano pačios kvietimai net tiek nekainuoja kai sau darau Nes aš skaičiuoju viską.Viskas,visos smulkmenos kainuoja.Teksto atspausdinimas taip pat.
O tie erdviniai kvietimai, tai kol dėžutę pasidarai jau kiek laiko reikia,jei nori kruopščai viską padaryti.
Ir be to, popieriaus kaina nuo storio,faktūros,ir kt. dalykų labai priklauso.
Na aišku, galima ir ant piešimo lapo pasidaryt,uždėt kokią juostelę,tikrai ,net gal pigiau gali gautis.
Tai man parodykit kaip atrodo kvietimas už 50ct? Kiek ten ko dėta,kokios kainos ir tada bus matyti
Atsiprašau, bet šįkart tikrai nesusilaikiau.na nereikia tikrai,kalbėti kažkokius dalykus iš fantastikos srities