Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Mes su broliu būsim kartu kriškto tėvais spalį tik, bet jau dabar po truputį skaitau, žiūrinėjuos, ką čia įdomaus sumąstyt, paruošt g.gif bet kiek skaičiau čia, daugiausia rašo, dalinasi patarimais mamos, kurios organizuoja šventę. Noriu paklausti, kaip krikšto tėveliai pasiruošiat, ar organizuojat ką, ar ruošiat kokias dovanas tėvams, svečiams? O mamytės, ką jūsų krikšto tėvai daro ar padarė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 07 05, 12:43)
Padekit sugalvoti budvardi is Ė raides  smile.gif  blogiausiu atveju is E.

QUOTE(Weronica @ 2013 07 05, 13:08)
Ėdrus biggrin.gif
Elegantiškas
Ekstremalus
Energingas

man iirgi tik ėdrus galvoje buvo lotuliukas.gif

aš dariau dovana-sertifikata nesenai. toki juokinga lotuliukas.gif
ten ale laimi savaitgali su vaiku. ir surasiau dienos eiga biggrin.gif
NUOSTABUSIS RYTAS, programoje
košės paruošimas per 5 min., jei nespėjate –
nemokamas ....... koncertas, pačių naujausių jos kurtų dainų. lotuliukas.gif

ir t,t,

dabar su saldainiais uzsiimsiu ir dar liks dezutes cool.gif
Atsakyti
Na ką gi, rašau turbūt paskutinę žinutę šioje temoje. Praėjo mūsų šventė. Labai gaila, kad fotosesiją kaip ir bijojau sugadino lietus, todėl mažai pasifotografavom,o o rui pasitaisius krikštukas nebenorėjo pozuoti doh.gif Turėjom palapinę, papuošiau pompomais. Niekada gyvenime daugiau nebedaryčiau tokios klaidos ir maisto neruoščiau namuose! bet palapinėje švęsti patiko. Jeigu kam įdomu, galite facebook'e pasižiūrėti mirkt.foto yra kelios mūsų krikštynų nuotraukytės. Atrakcijų kaip ir nebuvo, apart vaiko išsipirkimo ir linkėjimų kortėlių. Vėliau palinkėjimus perskaičiau, bet nesakiau vardų, buvo smagu, kai visi bandė atspėti pagal palinkėjimo tekstą jo autorių smile.gif Džaiugiuosi, kad neapsikroviau popieriais ir popierėliais, mums buvo smagu. Tad linkiu ir kitieks linksmų krikštynų ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na, sveikos, mes irgi apsireiksim:). Kol kas tik intensyviai ruosiames 07.27 sunaus krikstynoms, bet irgi noriu pranesti, kad jeigu kam reikes, po to mes savo zydros spalvos pomsus galime uz puse kainos parduoti jums. Mes turesime 15 zydru didziausiu tisue popieriaus pomsu, taigi, jei ka, rasykit, randames Klp. smile.gif. Taip pat uz puse kainos galesime perleisti ir savo laikrastuko maketa:).
Sveikinimai krikstukams priemus kriksta;).
Atsakyti
Jungiuosi į būrį smile.gif mano kavalieriaus krikštas 08,16.

O kiek šiaip tie pomsai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 08, 09:54)
Jungiuosi į būrį smile.gif mano kavalieriaus krikštas 08,16.

O kiek šiaip tie pomsai kainuoja?

priklauso nuo dydžio smile.gif pas mus 3 dydžių bus, tai nuo 3 iki 7 Lt/vnt. 4u.gif
Atsakyti
mergaites o kur saldainius perkat , kad butu su tuo auskiuku, kad nereiktu karpyt, ar dar kur yra tokiu saldainiu, nes nelabai randam g.gif
musu krikstynos liepos 27,krikstysim du vaikiukus, tai darbelio nemazai ax.gif
Atsakyti
Na va, ir aš atkeliavau su mūsų brangučio krikštynų fotofilmu smile.gif Youtube'j kokybė gan smarkiai suprastėja, realiai spalvos daug gražesnės. Esu labai patenkinta fotografo darbu wub.gif Bus ką patiems prisiminti ir vaikučiui parodyti smile.gif biggrin.gif Oras buvo šaltas ir vėjuotas, bet nuotraukose to nematyti biggrin.gif
Krikštas - Kartenos švč. mergelės Marijos ėmimo dangun bažnyčia smile.gif

http://youtu.be/s65jEbSmj88

Tikiuos eis įlįst, nes aš dar nieko nekėlus pati į youtube blush2.gif

Papildyta:
Truputį pataisiau, jau turėtų leist smile.gif

Papildyta:
Tik datoj filmuko pradžioj truputį fotografas apsiriko biggrin.gif 2012 m. gegužę mano vaikas dar nei gimęs nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arūnė86: 08 liepos 2013 - 12:44
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 08, 13:34)

Pasakiskos nuotraukos wub.gif Taip ir maniau, kad neapvils jusu sis fotografas, kad ir salygos fotosesijai buvo prastos ir laiko trukumas, bet rezultatas vistiek super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 08, 13:43)

Labai gražus šventės dalyviai, dėl to ir nuotraukos gražios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 08 liepos 2013 - 12:45
QUOTE(arūnė86 @ 2013 07 08, 13:02)
Na va, ir aš atkeliavau su mūsų brangučio krikštynų fotofilmu smile.gif Youtube'j kokybė gan smarkiai suprastėja, realiai spalvos daug gražesnės. Esu labai patenkinta fotografo darbu  wub.gif Bus ką patiems prisiminti ir vaikučiui parodyti smile.gif  biggrin.gif Oras buvo šaltas ir vėjuotas, bet nuotraukose to nematyti  biggrin.gif
Krikštas - Kartenos švč. mergelės Marijos ėmimo dangun bažnyčia smile.gif

Tikiuos eis įlįst, nes aš dar nieko nekėlus pati į youtube  blush2.gif

kokie visi gražūs wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2013 07 08, 12:26)
mergaites o kur saldainius perkat , kad butu su tuo auskiuku, kad nereiktu karpyt, ar dar kur yra tokiu saldainiu, nes nelabai randam  g.gif
musu krikstynos liepos 27,krikstysim du vaikiukus, tai darbelio nemazai  ax.gif

As tai pirksiu be blizguciu ir pati karpysiu folija, nes noriu, kad saldainiai skanus butu, o ne bet kokie kad tik su blizguciais rolleyes.gif

Neleidzia video paziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 08 liepos 2013 - 13:33