Cia kazkas zadejo dalint tus slaptazodzius, kad makalines nesigautu, bet matyt apleido sia tema
QUOTE(Weronica @ 2013 07 04, 10:46)
Sveikos,
noriu patarimo:)
Gal zinot ar ant to tisue popieriaus galima spauzdint?
Nusiziurejau Tavo vaikas zurnale tokius sausainius su priristais popieriniais angeliukais-padėkomis. Tai tas vienas angeliukas spauzdintas ant paprasto popieriaus o kitas ant tokio panasiai kaip tisue...tai vat idomu ar iseitu kazkas
Ir taip jie mane suzavėjo kad noriu mirt gyvent jų
noriu patarimo:)
Gal zinot ar ant to tisue popieriaus galima spauzdint?
Nusiziurejau Tavo vaikas zurnale tokius sausainius su priristais popieriniais angeliukais-padėkomis. Tai tas vienas angeliukas spauzdintas ant paprasto popieriaus o kitas ant tokio panasiai kaip tisue...tai vat idomu ar iseitu kazkas
Ir taip jie mane suzavėjo kad noriu mirt gyvent jų
Viskas priklauso nuo spausdintuvo. Tikrai imanoma, tik reikes papluset. Arba pabandykite uzklaust kokio COPY1
Ačiū pasidalinusioms prisijungimo duomenimis.
Ar Wordinio varianto ikelti negalima? Nes as Word/e dariau palsižadėjimų korteles.
Ar Wordinio varianto ikelti negalima? Nes as Word/e dariau palsižadėjimų korteles.
Sveikutes,
Sveikinam jau atsventusius krikstukus smagu, kad sventes pavyko puikiai!
Musu svente taip pat zaibiskai arteja. Visi darbeliai daugiau maziau atlikti. Liko rubai mum su vyru ir vaikui batukai.
as masciau ir va ka sumasciau. Jei kuriai svente planuojanciai mamytei is Kauno ar Kedainiu reikia sventei papuosimu pom ponu mes po savo krikstynu (rugpjucio 1d.) galesime pigiai perleisti savuosius. Pas mus 3 spalvos. Visu spalvu po 6vnt. Melsva, zalsva ir pilksva.jei reiks galesiu ats foto. Jei ka rasykite I az. Rasau is anksto, nes pk krikstynu greitai isvyksime.
Taip pat galesiu pasidalinti pacios darytu laikrastuku berniukui. Wordu. Jis paprastutis, bet gal kam pades
Gal butu galima gauti prisijungimus?
Sveikinam jau atsventusius krikstukus smagu, kad sventes pavyko puikiai!
Musu svente taip pat zaibiskai arteja. Visi darbeliai daugiau maziau atlikti. Liko rubai mum su vyru ir vaikui batukai.
as masciau ir va ka sumasciau. Jei kuriai svente planuojanciai mamytei is Kauno ar Kedainiu reikia sventei papuosimu pom ponu mes po savo krikstynu (rugpjucio 1d.) galesime pigiai perleisti savuosius. Pas mus 3 spalvos. Visu spalvu po 6vnt. Melsva, zalsva ir pilksva.jei reiks galesiu ats foto. Jei ka rasykite I az. Rasau is anksto, nes pk krikstynu greitai isvyksime.
Taip pat galesiu pasidalinti pacios darytu laikrastuku berniukui. Wordu. Jis paprastutis, bet gal kam pades
Gal butu galima gauti prisijungimus?
Padekit sugalvoti budvardi is Ė raides blogiausiu atveju is E.
Sveikos, oi plusu ir as del krikstynu, na atrodo to laiko dar yra iki rugpjucio men. bet man jau galva sukasi. , buvau nusprendusi daug ko nedaryti, bet neatsilaikiau, tai paskutine min. darau isakymus seneliams ir krikstotevams, jau laikrascio nebespesiu . Labai noreciau ir as slaptazodzio prisijungimo, kad galeciau pasisemti ideju. aciu
QUOTE(KasYra @ 2013 07 05, 12:43)
Padekit sugalvoti budvardi is Ė raides blogiausiu atveju is E.
Ėdrus
Elegantiškas
Ekstremalus
Energingas
QUOTE(Weronica @ 2013 07 05, 12:08)
Emocingas
Empatiškas
QUOTE(Weronica @ 2013 07 05, 11:08)
Ėdrus
va sita ir as vieninteli zodi tik sugalvoju is Ė raides, ale netinka ten kur man reikia panaudoti
QUOTE(KasYra @ 2013 07 05, 13:32)
va sita ir as vieninteli zodi tik sugalvoju is Ė raides, ale netinka ten kur man reikia panaudoti
Tai turbut jis toks vienas tik ir yra
O kur jūs visos (kurios darot) spauzdinatės saldainių popieriukus, bonkių etiketes?
Galvoju kur čia pigiau ir kokybiškai atspauzdintų copy1? bet ar turi jie ten to popieriaus lipnaus etiketinio ir saldainiam plonesnio popieriaus
QUOTE(Weronica @ 2013 07 05, 12:33)
O kur jūs visos (kurios darot) spauzdinatės saldainių popieriukus, bonkių etiketes?
Galvoju kur čia pigiau ir kokybiškai atspauzdintų copy1? bet ar turi jie ten to popieriaus lipnaus etiketinio ir saldainiam plonesnio popieriaus
savo popieriu reikia nestis