Aš pirkau paprastas žydras (gal net labiau į turkio spalvą panašias) servetėles. Nemėgstu, kai būna perkrauta tos visos atributikos, todėl pas mus nebus nei angeliukų jokių, nei etikečių ir pan. Aš tik pasidariau linkėjimų korteles, įsakymus krikštatėviams ir smeigtukus keksiukams. Rytoj jau mūsų šventė, turiu begalę darbų visokių, vakare jau važiuosiu puošti palapinės. Labai gaila, kad oras nekoks, bet ką padarysi... Tikiuosi rytoj bus gražesnė diena ir bent jau nelis. To paties linkiu ir kitiems krikštukams rytoj
Arūne labai gražios dėžutės, bet man reikia, kad tilptų medučio stiklainiukas ir arbatos keli maišeliukai
Servetėles užsakinėjau per ebay
Servetėles užsakinėjau per ebay
QUOTE(Slipse @ 2013 06 28, 09:09)
kur, mamytes, perkat krikstynu serveteles? Niekur neradau:( Nupirkau melynu, tokios spalvos, kokia pas mus dominuoja:)
Aš Akropoly pirkau, berods Žanos parduotuvėj. Konkrečiai krikštynoms, žydros su batukais, bet ir kaina - pakuotė 20 vnt. 12 Lt. Gerai, kad užteko vienos pakuotės.
Kazin imanoma derinti rozine, balta ir melsva spalvas?
Dabar galvoju pas mus sale visa tokia melyna-geltona akcentai, o sventei planavom dominuojancias spalvas balta-rozine, galvoju ar bus normaliai visos tos spalvos?
Dabar galvoju pas mus sale visa tokia melyna-geltona akcentai, o sventei planavom dominuojancias spalvas balta-rozine, galvoju ar bus normaliai visos tos spalvos?
QUOTE(KasYra @ 2013 06 28, 16:53)
Kazin imanoma derinti rozine, balta ir melsva spalvas?
Man čia nuostabiai šios spalvos dera
http://www.facebook....7...e=1
Bet jei sienos mėlyna-geltona, tada nelabai...geriau papuošimus rinktis tų spalvų, nes kitu atveju bus didelė makalynė..
QUOTE(arūnė86 @ 2013 06 28, 15:05)
Man čia nuostabiai šios spalvos dera
Bet jei sienos mėlyna-geltona, tada nelabai...geriau papuošimus rinktis tų spalvų, nes kitu atveju bus didelė makalynė..
sale pati labiau ryskiai geltona, tik su melynais akcentais, nes yra 1 siena melyna ir uzuolaidos melyna-geltona.
Tai jauciu papuosimus reik darytis baltus ir viskas.
Kas yra darykite balta geltona
kokio skersmens girliandų rutuliukus darot?
kokio skersmens girliandų rutuliukus darot?
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 06 28, 19:29)
mano girliandos balti rutuliai 24cm, o melyni - 18cm
QUOTE(zvirbliss @ 2013 06 28, 19:38)
mano girliandos balti rutuliai 24cm, o melyni - 18cm
sweiki kaip sekas jum ruostis krikstynomis ? as darysiu spalio men baznycia jau uzsakyta fotografo ir kur svesti nera, nezinau kaip ka daryti kokia svente dar neteko susidurti su tuoj gal ka patartumet? butu labai didelis aciu .ka dovanoti krikstateviams?
SVEIKOS PLANUOJANCIOS MAMYTES!!!
Si savaitgali nudundejo musu maziuko krikstynos. Nors ir turejome daug rupesciu, paskutinemis dienomis gavome laaabai daug streso del oro, kavines,... Bet viskas baigesi gerai, todel prisiminimuose liko tik geri prisiminimai, o ju laaabai daug.
Nepykit, bet nenufotografavau stalo pries svente, tad negalesiu parodyti, kaip jis atrode. Bet galiu papasakoti. Ant baltos staltieses per viduri patiesiau melyna tiuli, pamerkiau rugiegeliu. Kadangi jau padavejos buvo palankste ir padelioje serveteliu, as, nenoredama ju nuimti, lekstutes vietoje, (ju nebuvo, nes pirmiausiai dave karsta patiekala) padeliojom melynas serveteles. Prie taures kiekvienam padejau saldainiuka su maziuko atvaizdu. Tokia ir buvo mano dovanele sveciams, nes nedariau jokiu dezuciu. Saldu stala puosiau taip pa melynu tiuliu, melynom servetelem. Vaisius dejau i mazylio masinu priekabas, saldainius su atvaizdu - i kubika (toks maziuko zaislas), kitus saldainius - i kibireli, su kokiais eina vaikiukai zaisti i smelio deze:) VAisius norejau sudeti i ispjaustyta is arbuzo vezimeli, bet truputi apgavo, todel mano noras nebuvo igyvendintas. Jokiu balionu, pompom nebuvo, nes sale puose musu sveciu sypsenos:) Duosiu patarima: nepersistenkit, nes kas per daug, tas nesveika. Ant stalo daug papuosimu nedekit, nes kai stalas pilnas valgiu, jie viska uzdengia. Ir dar. Pries kelias dienas paskambinkit savo manikiurininkei, pedikiurininkei, nes mane apgavo - likau ant ledo. Isgelbejo viena miela mergaite, kuria atradau atsitiktinai:)
Likau neapsakomai patenkinta savo fotografe, kuri krikstynose, mano nuomone, labai reikalinga. Juk reikia, kad liktu prisiminimas sventes kaltininkui.
Ir dar. Fotografuojantis Belmonte, maciau grazia mamyte, pasipuosusia nuostabia balta suknele. Jei kas ta diena fotografavotes Belmonte - atsiliepkite. Smagu butu aptarti, o gal kada ir susitikti:D
Sekmes jums planuojancioms:)
Gal kam reikia melynos spalvos tiulio? Turiu 10 metru, jis yra 75 cm plocio.
Jei kyla kokiu klausymu - rasykit. Padesiu!
Si savaitgali nudundejo musu maziuko krikstynos. Nors ir turejome daug rupesciu, paskutinemis dienomis gavome laaabai daug streso del oro, kavines,... Bet viskas baigesi gerai, todel prisiminimuose liko tik geri prisiminimai, o ju laaabai daug.
Nepykit, bet nenufotografavau stalo pries svente, tad negalesiu parodyti, kaip jis atrode. Bet galiu papasakoti. Ant baltos staltieses per viduri patiesiau melyna tiuli, pamerkiau rugiegeliu. Kadangi jau padavejos buvo palankste ir padelioje serveteliu, as, nenoredama ju nuimti, lekstutes vietoje, (ju nebuvo, nes pirmiausiai dave karsta patiekala) padeliojom melynas serveteles. Prie taures kiekvienam padejau saldainiuka su maziuko atvaizdu. Tokia ir buvo mano dovanele sveciams, nes nedariau jokiu dezuciu. Saldu stala puosiau taip pa melynu tiuliu, melynom servetelem. Vaisius dejau i mazylio masinu priekabas, saldainius su atvaizdu - i kubika (toks maziuko zaislas), kitus saldainius - i kibireli, su kokiais eina vaikiukai zaisti i smelio deze:) VAisius norejau sudeti i ispjaustyta is arbuzo vezimeli, bet truputi apgavo, todel mano noras nebuvo igyvendintas. Jokiu balionu, pompom nebuvo, nes sale puose musu sveciu sypsenos:) Duosiu patarima: nepersistenkit, nes kas per daug, tas nesveika. Ant stalo daug papuosimu nedekit, nes kai stalas pilnas valgiu, jie viska uzdengia. Ir dar. Pries kelias dienas paskambinkit savo manikiurininkei, pedikiurininkei, nes mane apgavo - likau ant ledo. Isgelbejo viena miela mergaite, kuria atradau atsitiktinai:)
Likau neapsakomai patenkinta savo fotografe, kuri krikstynose, mano nuomone, labai reikalinga. Juk reikia, kad liktu prisiminimas sventes kaltininkui.
Ir dar. Fotografuojantis Belmonte, maciau grazia mamyte, pasipuosusia nuostabia balta suknele. Jei kas ta diena fotografavotes Belmonte - atsiliepkite. Smagu butu aptarti, o gal kada ir susitikti:D
Sekmes jums planuojancioms:)
Gal kam reikia melynos spalvos tiulio? Turiu 10 metru, jis yra 75 cm plocio.
Jei kyla kokiu klausymu - rasykit. Padesiu!
Kur rasti graziu nuotraukoms remeliu, kad leistu stumdyti nuotrauka, o ne tik ikeltu tokia kokia yra? Anksciau loonapix.com taip leisdavo, dabar nebeleidzia kazkodel.