Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Sveikos mirksiukas.gif turiu klausima, kuris siame forume jau buvo pakartotas N kartu, bet tinkamo atsakymo neradau blush2.gif taigi, gal zinote kokia talentinga rankdarbiais uzsiimanti zmogu, kuris galetu pagal uzsakyma padekoruoti krikstadeze, palinkejimu knyga, kriksto zvakes sijoneli ir t.t.?
buciau laaaabai dekinga uz rekomendacijas, nes laikas spaudzia, o mergina, su kuria jau buvau viska aptarusi, kazko pradejo mane ignoruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 06 26, 20:18)
Sveikos mirksiukas.gif turiu klausima, kuris siame forume jau buvo pakartotas N kartu, bet tinkamo atsakymo neradau blush2.gif taigi, gal zinote kokia talentinga rankdarbiais uzsiimanti zmogu, kuris galetu pagal uzsakyma padekoruoti krikstadeze, palinkejimu knyga, kriksto zvakes sijoneli ir t.t.?
buciau laaaabai dekinga uz rekomendacijas, nes laikas spaudzia, o mergina, su kuria jau buvau viska aptarusi, kazko pradejo mane ignoruoti g.gif

http://www.estetesdeco.lt/

Dekupažo dovanos - FB yra - tik va zvakiu jauciu nedekoruoja
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 06 26, 21:18)

https://www.facebook...K...=ts&fref=ts puikius dalykus kuria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2013 06 27, 01:22)
http://www.estetesdeco.lt/

Dekupažo dovanos - FB yra - tik va zvakiu jauciu nedekoruoja

QUOTE(Tiupis @ 2013 06 27, 01:57)

dekui abiems, tik va, pas kiekviena vis kazko truksta, jei daro deze, tai nedaro knygos ir atvirksciai verysad.gif mane jau panika ima, kad liksiu be dovanu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2013 06 27, 09:19)
dekui abiems, tik va, pas kiekviena vis kazko truksta, jei daro deze, tai nedaro knygos ir atvirksciai verysad.gif mane jau panika ima, kad liksiu be dovanu cry.gif

Nesukit dėl to galvos, juk negali vienas žmogus puikiai daryti visko smile.gif jei viena panelė daro puikias knygas, kita puikias dėželes ar žvakes tai ir užsakinėkit pas skirtingus asmenis, nieko blogo juk čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 06 27, 10:26)
Nesukit dėl to galvos, juk negali vienas žmogus puikiai daryti visko  smile.gif  jei viena panelė daro puikias knygas, kita puikias dėželes ar žvakes tai ir užsakinėkit pas skirtingus asmenis, nieko blogo juk čia  4u.gif

as taip norejau, kad viskas butu suderinta, vienodom detalem...su viena mergina jau aptarem, turejo buti su lino ir nerinuku detalem viskas, bet likus menesiui iki sventes, ji pradejo nebeatsakineti i mano zinutes doh.gif
Atsakyti
Oi, brangiosios, man jau prasidejo bemieges naktys.... Visi tie rupesciai del krikstynu, kad viskas pavyktu, viska suspeciau padaryti... Dar tas susitikimas su kavines atstovais... Dar ir masina sugedo, tai visa laime, kad gavome pakaitine... Zodziu viskas vienu metu... Kaip sakoma, viena beda ne beda... Mielosios, visos esate saunuoles ir sekmes darbuojantis...
Iskilo man dar vienas klausimas. Kaip paskaiciuoti, kiek kg vaisiu reikia. Gal kuri man atsakys?

Papildyta:
Dar vienas klausimas. Ar jus nedarete etikeciu degtinei? Vynui? Gal galite pasidalinti patirtimi? Man niekaip nepavyksta pakoreguoti surastu.sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 06 27, 11:11)
Dar vienas klausimas. Ar jus nedarete etikeciu degtinei? Vynui? Gal galite pasidalinti patirtimi? Man niekaip nepavyksta pakoreguoti surastu.sad.gif

atsisakykit sos minties ax.gif nekaip atrodo ant degtines butelio mazo zmogiuko foto, o pskui dar ir tuscias butelis su foto kazkur metysis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 27, 11:41)
atsisakykit sos minties ax.gif nekaip atrodo ant degtines butelio mazo zmogiuko foto, o pskui dar ir tuscias butelis su foto kazkur metysis ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2013 06 26, 13:46)

As taip pat suksu galva kokia girlianda daryti, ar uzsisakyti ir nesukti sau galvos.Bet kokios as noriu nerandu... doh.gif : g.gif . Labai grazi girlianda, wub.gif O kokio diametro apskritimus daret?
Papildyta:
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2013 06 27, 14:51)
As taip pat suksu galva kokia girlianda daryti, ar uzsisakyti ir nesukti sau galvos.Bet kokios as noriu nerandu...  doh.gif  : g.gif . Labai grazi girlianda, wub.gif  O kokio diametro apskritimus daret?

Dar turiu klausimeli mamytems, zadu daryti sveciams dezutes ir I jas ideti po angeliuka, kai simbolini prisiminima krikstynu, bet dabar klausimas, ar kiekvienam sveciui atskirai ant stalo padeti dovanele, ar kaip seimai iteikti nes pagrinde bus seimos? Negi vyrui ir moterei teksi po angeliuka, ar nebus per daug? Kaip Jus darysite, o gal kas jau darete? Dargalvoju pdekas I ritineli susukti, ir padeti prie lekstuciu, cia jau kiekvienam padekosiu. O kai su dovanelem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 06 21, 12:05)
bet kaip suprantu cia visos siuvas/perka suknes tik tam vieninteliui kartui.. as taip nenoriu smile.gif Nereik man kabanciu rubu drabuzinej smile.gif reik tokios, kad poto dar kazkur nueit ir uzsidet smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 27, 09:41)
atsisakykit sos minties ax.gif nekaip atrodo ant degtines butelio mazo zmogiuko foto, o pskui dar ir tuscias butelis su foto kazkur metysis ax.gif  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Kas dėl girliandų tai kainos doh.gif doh.gif doh.gif nuo 50lt

QUOTE(jaunojimistika24 @ 2013 06 27, 14:01)
Dar turiu klausimeli mamytems, zadu daryti sveciams dezutes ir I jas ideti po angeliuka, kai simbolini prisiminima krikstynu, bet dabar klausimas, ar kiekvienam sveciui atskirai ant stalo padeti dovanele, ar kaip seimai iteikti nes pagrinde bus seimos? Negi vyrui ir moterei teksi po angeliuka, ar nebus per daug? Kaip Jus darysite, o gal kas jau darete? Dargalvoju pdekas I ritineli susukti, ir padeti prie lekstuciu, cia jau kiekvienam padekosiu. O kai su dovanelem? g.gif

Aš dėjau šeimai, ir krikštynų pabaigoj išdalinau smile.gif taip ir šiemet darysiu smile.gif
Atsakyti