Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

sveikos, aš vakar pom pomsus pasidariau iš paprastų baltų servetėlių (bent pas mus maximoj 100vnt. 1,79 Lt ax.gif ), labai liuks gavosi, dar žydrų keletą padarysiu ir bus liuks - svarbu nelytų,nes lauko kavinę puošim tai ištirptų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Norejau pasidalinti savo patirtimi. Vakar vaziavom i kavine tartis del maisto. Buvau sokiruota. Sikart kalbejom su kita mergina, kuri pasake, kad nemazai kas pasikeite. Suderinom maista (nieko neaiskino, kiek porciju imti, pati viska sudeliojo, na, gal si reikala ji geriau ismano, sakykim...), o kai prakalbom apie vaisius, pareiske, kad jie bus kavines, o pries tai sake, kad musu. Gerimai taip pat sako bus kavines, nors pries menesi sake, kad bus musu, o kainos kosmines... Jei svesim po 24 val, vienos valandos kaina 200 lt, kai pries tai sake, kad 20 ar 25... Zodziu parvaziavau pikta, nes kalba visiskai kitaip... Blogiausia, kad jie pries menesi nederina maisto, todel ir sutarties nebuvo... Truputi issikovojau, kai pasakiau, kad kalbejom su direktore, bet (net juokinga), pasake, jei musu vaisiai, tai turim pasirupinti jiems lekstemis. Labai tikiuosi, kad nors maistas bus geras... Jau mums nera kur trauktis, kai lieka keturios dienos, todel jie ir naudojasi... Parasysiu, kai jau busim po sventes... Bukit visos atsargios...
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 06 26, 08:34)
Sveikos mamytes. Norejau pasidalinti savo patirtimi. Vakar vaziavom i kavine tartis del maisto. Buvau sokiruota. Sikart kalbejom su kita mergina, kuri pasake, kad nemazai kas pasikeite. Suderinom maista (nieko neaiskino, kiek porciju imti, pati viska sudeliojo, na, gal si reikala ji geriau ismano, sakykim...), o kai prakalbom apie vaisius, pareiske, kad jie bus kavines, o pries tai sake, kad musu. Gerimai taip pat sako bus kavines, nors pries menesi sake, kad bus musu, o kainos kosmines... Jei svesim po 24 val, vienos valandos kaina 200 lt, kai pries tai sake, kad 20 ar 25... Zodziu parvaziavau pikta, nes kalba visiskai kitaip... Blogiausia, kad jie pries menesi nederina maisto, todel ir sutarties nebuvo... Truputi issikovojau, kai pasakiau, kad kalbejom su direktore, bet (net juokinga), pasake, jei musu vaisiai, tai turim pasirupinti jiems lekstemis.  Labai tikiuosi, kad nors maistas bus geras... Jau mums nera kur trauktis, kai lieka keturios dienos, todel jie ir naudojasi... Parasysiu, kai jau busim po sventes... Bukit visos atsargios...

Vat blogai kad galima derinti tik pries savaite konkretu meniu, tada ir paaiskeja tikrieji nurodymai ir kainos doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Saunuoles visos 4u.gif grazu skaityt kaip stengiates del savo kleckiuku bigsmile.gif

iki musu krikstynu liko menuo (rugpjucio 1d.) Jau pagrindiniai darbeliai padaryti.
liki tortas, apranga mums su vyru, pabaigti laikrastuka, padaryti dovanu dezutes, prigalvot zaidimu, scenariju, daugiausiai kurybiniai darbai.

Atsakyti
niu va sumeistravau krikstynu grilainda smile.gif dabar kibsiu i vejo maluneliu gamyba smile.gif uzsisakiau pom pomus, nes paskaiciavau, kad paciai gaminti neapsimoka smile.gif

Papildyta:
stai tokia smile.gif
user posted image
Papildyta:
o cia is arciau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2013 06 26, 10:46)
stai tokia smile.gif

Papildyta:
o cia is arciau smile.gif

labai faina smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Pas mane galvoj sumaištis nebežinau ko noriu jaučiu karštis savo daro doh.gif

Girlianda labai graži, o kuo iškirpinėjot apskritimus?
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 06 26, 10:34)
Sveikos mamytes. Norejau pasidalinti savo patirtimi. Vakar vaziavom i kavine tartis del maisto. Buvau sokiruota. Sikart kalbejom su kita mergina, kuri pasake, kad nemazai kas pasikeite. Suderinom maista (nieko neaiskino, kiek porciju imti, pati viska sudeliojo, na, gal si reikala ji geriau ismano, sakykim...), o kai prakalbom apie vaisius, pareiske, kad jie bus kavines, o pries tai sake, kad musu. Gerimai taip pat sako bus kavines, nors pries menesi sake, kad bus musu, o kainos kosmines... Jei svesim po 24 val, vienos valandos kaina 200 lt, kai pries tai sake, kad 20 ar 25... Zodziu parvaziavau pikta, nes kalba visiskai kitaip... Blogiausia, kad jie pries menesi nederina maisto, todel ir sutarties nebuvo... Truputi issikovojau, kai pasakiau, kad kalbejom su direktore, bet (net juokinga), pasake, jei musu vaisiai, tai turim pasirupinti jiems lekstemis.  Labai tikiuosi, kad nors maistas bus geras... Jau mums nera kur trauktis, kai lieka keturios dienos, todel jie ir naudojasi... Parasysiu, kai jau busim po sventes... Bukit visos atsargios...

Hm ,na is savo patirties pasakysiu -aisku nezinau kokia kavine -bet man kai kavine atsiunte savo pasiulyma -prasau visada i emaila -tada blaiviai gali ivertinti -viska ,apsoliuciai viska is uzkandziu mazinau per puse .Palikau nekoreguotus tik karstus ir spekit - uzkandom ,sulaukem karsto ,tada desertas ir namo -dar puse maisto liko .Aisku mes buvom su vaikais -tai tesventem apie 3 valandas -jei jus planuojat svesti ir po 24 val -vadinasi kazkas pasirupins vaikas -bet vis tiek paprasykit kad atsiustu jum pasiulyma ir matysit kiek vienam zmogui tenka uzkandziu ,salotu -pagal tai ir paskaiciuosit (mano atveju 9 suaugusiems ir 1 vaikui +krikstuke virs metu ir 7 men lelyte ) buvo 13 porciju uzkandziu ,10 porciju salotu ,plius po karsta suaugusiems ,nes zinojau ,kad vaikai tikrai nevalgys ,1,5 kg tortas(kurio puse parsiveziau namo ) , vaisiu visai nebuvo -bet ju mum ir neprisireike (gal pas jus daug vaiku ir tikites ,kad jie valgys ) O del gerimu -tai musu kompanija buvo saikinga - simboliskai buteli putojancio vyno .Jokio kito alkoholio nesakiau ,nes kai karsta niekas nenori nieko stipriau .NEs tikrai siuliau ,bet vyrai geriau po bokala alaus pasieme ,o beto vaiko svente -ner cia ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 06 26, 13:22)
Pas mane galvoj sumaištis nebežinau ko noriu jaučiu karštis savo daro  doh.gif

Girlianda labai graži, o kuo iškirpinėjot apskritimus?

vienu metu ir as buvau pasimetus, atrodo visko noriu, viskas grazu, bet viska apgalvojus apsistojau ties vejo maluneliais ir meskuciais, spalvom zydra-balta.
Apskritimus braiziau su skriestuvu, o paskui zirklemis graziai iskarpiau smile.gif
Atsakyti
labai grazi girlianda 4u.gif

man taip pat vinu metu buvo simtai ideju fotosesijai biggrin.gif visokiu staliuku su dekoru arba gardumynais ant jo ir indai vaisiu ir dar bala zino kas,balionai, drugeliai, maluneliai, balandziai karpyti, pompomsai, zodziu, o pskui banadziau kas geriausia gavos prie to ir apsistojau, o kas ten realiai gausis tai pamatysim po visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 06 26, 07:34)

Ojetau... 4u.gif

Rimta kavinė nesispyrios jei paprašysit meniu atsiųsti el.paštu. netgi savo kaime aš meniu derinu prieš gerą mėnesį,kainas taip pat. kad nebūtų staigmenų.

Nebijokit laikytis savo. Tokiu atveju aš gal net surizikuočiau- pasakyčiau, jog skubos tvarka gal rasit kitą vietą, ar užsisakysit maistą kitur išsinešimui.
Tokiais atvejai tikrai galite griežčiau pasakyti žodį,nesijaudinkint,aparpuolis neištiks jų mirksiukas.gif

Dideliuose miestuose tikrai nenustebinsite rimtos kavinės paprašę pasirašyti sutartį.

Žodžiu- daugiau drąsos ir viskas bus gerai 4u.gif

Beje,kai kur jau po 23 val. skaičiuoja papildomą mokestį,na bet du šimtai litų- tai jau laaabai daug doh.gif Iki šimto lt- dar gali būti, žiūrint kiek padavėjų aptarnauja.

QUOTE(zvirbliss @ 2013 06 26, 09:46)
stai tokia smile.gif

Labai graži girlianda thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 06 26, 15:23)
Beje,kai kur jau po 23 val. skaičiuoja papildomą mokestį,na bet du šimtai litų- tai jau laaabai daug  doh.gif Iki šimto lt- dar gali būti, žiūrint kiek padavėjų aptarnauja.
Labai graži girlianda  thumbup.gif  4u.gif

pas mus virsvalandzius skaiciuos nuo 23 val., tai papildomas mokestis ar 30-35 lt kiek pamenu.
Atsakyti