Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Del sukneliu, siunames tris vienodas biggrin.gif sau, krikstukei dukrytei ir vyresnelei dukrytei ... visas jas nesiosim toliau smile.gif ... ir atostogoms pasiimsim va kaip spaicyy smile.gif ... cia manau priklausomai kokio modelio siuvasi mamukai, koki audinuka naudoja, yra sukneliu tikrai, kurias tik viena karta tenka apsivilkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 21, 17:01)
As tai apsimaunu karta, isplaunu ir parduodu biggrin.gif  ir jokio nuostolio nera biggrin.gif

gerai, kad pavyksta parduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 06 21, 19:14)
gerai, kad pavyksta parduot smile.gif

Dar nepasitaike kad neparduociau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės, mes irgi ruošiamės krikštynoms , būsiu krikšto mama smile.gif Ieškodama įvairių rėmelių nuotraukoms (laikraštukui) aptikau ŠĮ puslapį ,daugybė visokių rėmelių smile.gif gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shennon @ 2013 06 23, 09:50)
Šį savo grožį po šventės parduosiu, kad ir kaip bebūtų gaila smile.gif

Neleisi saldainių "nuvalgyt" unsure.gif , mano vyras greit patvarkytų šitą klaidą lotuliukas.gif
O šiaip graži dekoracija wub.gif thumbup.gif

Pradėjau kvietimus jau gamint, linkstu prie melsvos/mėlynos spalvos.
Pradžiai krikšto tėvus turime, o dėl svečių nenusprendžiam dar, aš noriu tik su krikštatėviais ir jų/mūsų vaikais pasisėdėjimo, o vyras su tėvais, broliais/sesėm (apie 20 žmonių), laiko dar turim apie 3 mėnesius
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 23, 10:12)
Neleisi saldainių "nuvalgyt"  unsure.gif , mano vyras greit patvarkytų šitą klaidą  lotuliukas.gif
O šiaip graži dekoracija  wub.gif  thumbup.gif

Pradėjau kvietimus jau gamint, linkstu prie melsvos/mėlynos spalvos.
Pradžiai krikšto tėvus turime, o dėl svečių nenusprendžiam dar, aš noriu tik su krikštatėviais ir jų/mūsų vaikais pasisėdėjimo, o vyras su tėvais, broliais/sesėm (apie 20 žmonių), laiko dar turim apie 3 mėnesius

aš jau pabaigiau kvietimus ax.gif jau dalinimas vyksta biggrin.gif

norėjau paklaust ar dovanojat dovanas tėvam, krikštatėviam? g.gif
Atsakyti
Medeliai grazus thumbup.gif bet nejau junieks nepalies, pas mus vaiku bus nemazai tai tikrai islukstentu saldainiukus, o sveciams nepasakysi, kad neliesk ax.gif
Dovanas dovanosim ir tevams ir krikst tevams, bet kitu sveciu pas mus ir nebus daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na saldainiu bus tiek kad, manau, ir be šių medelių bus ką valgyti biggrin.gif
Atsakyti
O mes uzsidejom dar viena siandien pliusa - uzsisakem kavine thumbup.gif

Vakar vyrui baltas kelnes nupirkom papigiai, kaip tik pataikem ant 50 % nuolaidos smile.gif
Dar dali kvietimu siandien iteikem, tai buvo turiningas savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
Na ką gi, mūsų šventė labai greit artėja ir aš jau susitaikiau su mintimi, kad lietaus neišvengsim, dabar viliuosi, kad bent nebūtų šalta (kolkas prognozuojami 18 laipsniu manęs netenkina) verysad.gif neišmanau, ką reikės daryti dėl fotosesijos, nes švęsim palapinėj, o kaime nėra tokių vietų kur pasifotografuoti būtų galima... na bet gal išlys bent trumpam saulutė.
Beje, pabandžiau jau daryti pompomus iš šilkinio popieriaus, gaunasi gražesni ir tas tarpas sujungimų ne toks ryškus. Šiandien atsispausdinsiu linkėjimų korteles bei įsakymus krikštatėviams, bet juos dariau paskubom, tad nesu tikra, kad panaudosiu doh.gif
Gal galėtumėt pasidalinti, kaip planuojate įteikti ar panaudoti tuos įsakymus? ir taip ir taip galvoju, bet iki galo jokios minties neišrutulioju doh.gif
Atsakyti
Mano pasidaryti kvietimukai, nieko mandro, bet krikštynos bus "link melsvos/mėlynos" spalvos, tai ir kvietimai su melsva
user posted image
Atsakyti
Sveikutės
Kaip visos sparciai plusat thumbup.gif
As tai niekaip savo minciu i viena vieta nesudelioju sad.gif, na bet laiko dar truputi yra.
Merginos o kaip gauti prisijungimus i fotki??? Noreciau pasizvalgyti, gal ka idomaus pasiskolinciau ax.gif
Atsakyti