Del sukneliu, siunames tris vienodas sau, krikstukei dukrytei ir vyresnelei dukrytei ... visas jas nesiosim toliau ... ir atostogoms pasiimsim va kaip spaicyy ... cia manau priklausomai kokio modelio siuvasi mamukai, koki audinuka naudoja, yra sukneliu tikrai, kurias tik viena karta tenka apsivilkti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 21, 17:01)
As tai apsimaunu karta, isplaunu ir parduodu ir jokio nuostolio nera
gerai, kad pavyksta parduot
QUOTE(Deme @ 2013 06 21, 19:14)
gerai, kad pavyksta parduot
Dar nepasitaike kad neparduociau
QUOTE(shennon @ 2013 06 23, 09:50)
Šį savo grožį po šventės parduosiu, kad ir kaip bebūtų gaila
Neleisi saldainių "nuvalgyt" , mano vyras greit patvarkytų šitą klaidą
O šiaip graži dekoracija
Pradėjau kvietimus jau gamint, linkstu prie melsvos/mėlynos spalvos.
Pradžiai krikšto tėvus turime, o dėl svečių nenusprendžiam dar, aš noriu tik su krikštatėviais ir jų/mūsų vaikais pasisėdėjimo, o vyras su tėvais, broliais/sesėm (apie 20 žmonių), laiko dar turim apie 3 mėnesius
QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 23, 10:12)
Neleisi saldainių "nuvalgyt" , mano vyras greit patvarkytų šitą klaidą
O šiaip graži dekoracija
Pradžiai krikšto tėvus turime, o dėl svečių nenusprendžiam dar, aš noriu tik su krikštatėviais ir jų/mūsų vaikais pasisėdėjimo, o vyras su tėvais, broliais/sesėm (apie 20 žmonių), laiko dar turim apie 3 mėnesius
O šiaip graži dekoracija
aš jau pabaigiau kvietimus jau dalinimas vyksta
norėjau paklaust ar dovanojat dovanas tėvam, krikštatėviam?
Medeliai grazus bet nejau junieks nepalies, pas mus vaiku bus nemazai tai tikrai islukstentu saldainiukus, o sveciams nepasakysi, kad neliesk
Dovanas dovanosim ir tevams ir krikst tevams, bet kitu sveciu pas mus ir nebus daugiau
Dovanas dovanosim ir tevams ir krikst tevams, bet kitu sveciu pas mus ir nebus daugiau
O mes uzsidejom dar viena siandien pliusa - uzsisakem kavine
Vakar vyrui baltas kelnes nupirkom papigiai, kaip tik pataikem ant 50 % nuolaidos
Dar dali kvietimu siandien iteikem, tai buvo turiningas savaitgalis
Vakar vyrui baltas kelnes nupirkom papigiai, kaip tik pataikem ant 50 % nuolaidos
Dar dali kvietimu siandien iteikem, tai buvo turiningas savaitgalis
Na ką gi, mūsų šventė labai greit artėja ir aš jau susitaikiau su mintimi, kad lietaus neišvengsim, dabar viliuosi, kad bent nebūtų šalta (kolkas prognozuojami 18 laipsniu manęs netenkina) neišmanau, ką reikės daryti dėl fotosesijos, nes švęsim palapinėj, o kaime nėra tokių vietų kur pasifotografuoti būtų galima... na bet gal išlys bent trumpam saulutė.
Beje, pabandžiau jau daryti pompomus iš šilkinio popieriaus, gaunasi gražesni ir tas tarpas sujungimų ne toks ryškus. Šiandien atsispausdinsiu linkėjimų korteles bei įsakymus krikštatėviams, bet juos dariau paskubom, tad nesu tikra, kad panaudosiu
Gal galėtumėt pasidalinti, kaip planuojate įteikti ar panaudoti tuos įsakymus? ir taip ir taip galvoju, bet iki galo jokios minties neišrutulioju
Beje, pabandžiau jau daryti pompomus iš šilkinio popieriaus, gaunasi gražesni ir tas tarpas sujungimų ne toks ryškus. Šiandien atsispausdinsiu linkėjimų korteles bei įsakymus krikštatėviams, bet juos dariau paskubom, tad nesu tikra, kad panaudosiu
Gal galėtumėt pasidalinti, kaip planuojate įteikti ar panaudoti tuos įsakymus? ir taip ir taip galvoju, bet iki galo jokios minties neišrutulioju
Sveikutės
Kaip visos sparciai plusat
As tai niekaip savo minciu i viena vieta nesudelioju , na bet laiko dar truputi yra.
Merginos o kaip gauti prisijungimus i fotki??? Noreciau pasizvalgyti, gal ka idomaus pasiskolinciau
Kaip visos sparciai plusat
As tai niekaip savo minciu i viena vieta nesudelioju , na bet laiko dar truputi yra.
Merginos o kaip gauti prisijungimus i fotki??? Noreciau pasizvalgyti, gal ka idomaus pasiskolinciau