Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 21, 08:04)
jeigu krikštynos rožine-balta tai žydra vargu ar tiks  g.gif  geriau tada balta, šampanine, kremine  g.gif  4u.gif

vakar mama sunervino, sako netiks tau balta spalva doh.gif tai isvis nebzinau ko ieskoti. Sako kokio velnio tau reik baltos sukneles, juk ne vestuves :blink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 21, 10:15)
vakar mama sunervino, sako netiks tau balta spalva doh.gif  tai isvis nebzinau ko ieskoti. Sako kokio velnio tau reik baltos sukneles, juk ne vestuves :blink  doh.gif

tada gal persikine g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 21, 08:25)
tada gal persikine  g.gif

traukiu i sarasa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 21 birželio 2013 - 09:31
[quote=zuzizuzi,2013 06 21, 09:48]
O tai jei kavinej svesit, ne jie puos stalus? Nes mums sake, kad jei norim papuostos sales su baltom kedem, gelem ir pan., tai plius 10lt prie kainos uz zmogu.
Mums tai sake, jog jie nepuosia saliu, tik zvakide padeda:) Bet tai, manau, tinka jei svenciamas jubiliejus:) Tad puosim patys, ka padarysim pagal savo skoni:D
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kad jau snekant apie suknele, mano ji yra tokia cia
galvoju detis galvos aksesuara (fascinator) kremines spalvos kaip sukneles korsetukas. tik gal kas gali pasakyt kokia cia spalvyte? parasyta, kad rozine doh.gif bet ji i ruduma.. o noriu kriksto teveliui varlyte rasti panasios spalvos, o jei ne, marskinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 21, 09:49)

parodysiu ir jums
https://fbcdn-sphoto...d6921baa07ea45b

man sparniukai gal dešnėj gražesni , o ilgis kairėj  g.gif

drinks_cheers.gif Graziau ziurisi trumpesnis ,o sparniukai to ilgesnio mielesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 06 21, 10:12)
labas rytas  4u.gif  kad jau snekant apie suknele, mano ji yra tokia cia
galvoju detis galvos aksesuara (fascinator) kremines spalvos kaip sukneles korsetukas. tik gal kas gali pasakyt kokia cia spalvyte? parasyta, kad rozine  doh.gif  bet ji i ruduma.. o noriu kriksto teveliui varlyte rasti panasios spalvos, o jei ne, marskinius smile.gif

kooookia graži suknutė wub.gif
Atsakyti
Mano suknele dabar pas siuveja, siuva jai pamusala smile.gif kai atgausiu parodysiu smile.gif ji yra balta, nerta su atvira nugara smile.gif
Atsakyti
bet kaip suprantu cia visos siuvas/perka suknes tik tam vieninteliui kartui.. as taip nenoriu smile.gif Nereik man kabanciu rubu drabuzinej smile.gif reik tokios, kad poto dar kazkur nueit ir uzsidet smile.gif
Atsakyti
Man patiko angeliukai kur ant žilkutės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 06 21, 15:05)
bet kaip suprantu cia visos siuvas/perka suknes tik tam vieninteliui kartui.. as taip nenoriu smile.gif Nereik man kabanciu rubu drabuzinej smile.gif reik tokios, kad poto dar kazkur nueit ir uzsidet smile.gif

as zinau, kad sia suknele pasiimsiu, kai skrisiu atostogoms, tad nebus vienam karteliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 06 21, 12:05)

As tai apsimaunu karta, isplaunu ir parduodu biggrin.gif ir jokio nuostolio nera biggrin.gif
Atsakyti