Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Sveikos mamytes,
Noriu jusu patarimo...
4u.gif
kaip manote, ar prie dovanos būtų gražu pridėti siuvinėtą paveiksliuką su vaiko metrika? Ar manot, kad tai nereikalingas daiktas yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziaziu @ 2013 05 23, 20:13)
Sveikos mamytes,
Noriu jusu patarimo...
4u.gif
kaip manote, ar prie dovanos būtų gražu pridėti siuvinėtą paveiksliuką su vaiko metrika? Ar manot, kad tai nereikalingas daiktas yra?  g.gif

Man asmeniškai šis daiktas atrodo visai nereikalingas, bet tuo pačiu atrodo ir labai miela, kad rūpinatės. Ne kiekvienas sugalvoja padovanoti kažką daugiau nei banknotėlį vokelyje... Pamąstykite apie vaikelio šeimą, ir jeigu Jums atrodo, kad Jiems dovana patiks tai drąsiai ją dovanokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 05 23, 13:41)
Man tai kažkaip per daug sureikšminama, krikštatėvis ar liudininkas koks skirtumas, svarbu, kad mylėtų vaiką ir neužmirštu jo, padėtų patartų

drinks_cheers.gif Pas mus situacija su liudininkais biggrin.gif Bet mąstau taip pat. Svarbu mums jie- krikštatėviai,ir jie save tokiais laiko. Tai svarbiausia 4u.gif

QUOTE(aliunte @ 2013 05 24, 07:18)
Man asmeniškai šis daiktas atrodo visai nereikalingas, bet tuo pačiu atrodo ir labai miela, kad rūpinatės. Ne kiekvienas sugalvoja padovanoti kažką daugiau nei banknotėlį vokelyje... Pamąstykite apie vaikelio šeimą, ir jeigu Jums atrodo, kad Jiems dovana patiks tai drąsiai ją dovanokite  4u.gif

Man tai gal ir visai patiktų tokia dovana- gražu. O šiaip tai- jei nežinot gerai ir abejojate,vadinasi geriau vokelį mirksiukas.gif Tokios asmeniškos konkrečios dovanėlės,mano galva,dovanojamos kai gerai žmogų pažįsti ir žinai,kad jam patiks. Aš viena iš tokių,kuri kartais gali nesuprasti ir nepagauti kampo kodėl žmogus man tokią ar anokią dovaną pasirinko dovanoti lotuliukas.gif Todėl artimiausi žmonės žino kaip maloniai įsiteikti su dovanom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 gegužės 2013 - 10:04
Sveikos mamytes,
Noriu jusu patarimo...
4u.gif
kaip manote, ar prie dovanos būtų gražu pridėti siuvinėtą paveiksliuką su vaiko metrika? Ar manot, kad tai nereikalingas daiktas yra?  g.gif

Man gražu, aš kai siuvinėju kitiems tai savom vis neišrenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 05 24, 12:02)
drinks_cheers.gif Pas mus situacija su liudininkais  biggrin.gif Bet mąstau taip pat. Svarbu mums jie- krikštatėviai,ir jie save tokiais laiko. Tai svarbiausia  4u.gif

Tai mes taip ir darysim, kad sesuo bus kriksto mama, o jos draugas - liudininkas. Musu sirdyse jie bus krikstateviai, nes jie patys artimiausi zmones ir mums, ir suneliui, o baznycia kaip nori, taip tegul vadina. Na, tai kaip ir issprendziau sia problema smile.gif . Nezinau tik kaip kunigas i tai sureaguos.
Atsakyti
Jeigu kunigas normalus, tai ir sureaguos normaliai. Na o jei ne tai nepasisekė tada Jums... O aš pagaliau užbaigiau kvietimus, pasirodžiau albumėlyje blush2.gif belieka įteikti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na ka ziuriu pagal sarasiuka prasideda startas Ate ir arune86 4u.gif 4u.gif smagios Jums sventes, geru nuotaiku ir gero oro biggrin.gif lauksim pasipasakojimu 4u.gif
As visai aptingau, orai vis gena is namu, tai darbam labai mazai laiko lieka lotuliukas.gif atsisedau pirmiausia susidariau sarasa, nuo A iki Z, nes nuolat ka nors pamirstu, kai popiergali turiu zinau ko reikia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Noriu jusu patarimo...
4u.gif

Man labai gražu siuvinėti metrikiukai ir savo vaikams esu išsiuvinėjusi, bet kaip *Star* ir minėjo, tokią dovaną reikia dovanoti gerai pažįstamam žmogui, kuriam tikrai patiks ir įvertins Jūsų pastangas.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 05 24, 10:09)
Man gražu, aš kai siuvinėju kitiems tai savom vis neišrenku  doh.gif

drinks_cheers.gif Va čia taisuprantu šimtu proc. Aš irgi norėjau jau visus kvietimus skirtingus daryti doh.gif Šiaipne taip linkėjimų korteles sumeistravau,bet jau visai kuklias ir paprastas ,nes matote gi laiko nėra doh.gif

Na va, bandžia kaip sugalvojau iš organzos daryt gėles,tai pasirodo mano nusipirkta organza tam visai netinka doh.gif Tai greit reiks permąstyt ir kitokius variantus dabar doh.gif
Atsakyti
Mamyte kurios is Kauno,gal pasufleruosit kur perkate visus reikiamus dalykelius kvietimu gaminimui?Klausiau vienos mergaites kiek kainuotu padaryti,tai ima 5lt uz kvietima, kazin kaip cia sita kaina skaitosi? g.gif
Atsakyti
Žiūrint iš ko ir kokius Jūs tuos kvietimus gaminsite. Man vienas kvietimas gavosi apie 0.50Lt, Nes viską pati dariausi, tai kainavo tik popierius.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 05 22, 07:29)
Kartu.lt yra akcija balionams  thumbup.gif
http://kartu.lt/akci...arba-Panevezyje

Tik atkreipkit demesi i kupono galiojimo laika.

Kaip apsidžiaugiau bigsmile.gif ir nusiminiau, kai pamačiau, kad akcija jau baigėsi verysad.gif šian visą vakarą balionų ieškojau, kur pigiau. Na, bet ir be akcijos čia normali kaina 2,5 lt, ne per seniausiai buvau į kažkokią balionų parduotuvę užėjus, tai 6 lt už vnt doh.gif baisu....
___
Aš jau pradėjau daryt girliandą, kažkaip lėtai einasi smile.gif
Užsakiau mažylei drabužėlius: lininę suknelę, kepuraitę, skraistę ir triusikėlius, sauskelnėm paslėpt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mozaika** @ 2013 05 24, 22:52)
Mamyte kurios is Kauno,gal pasufleruosit kur perkate visus reikiamus dalykelius kvietimu gaminimui?Klausiau vienos mergaites kiek kainuotu padaryti,tai ima 5lt uz kvietima, kazin kaip cia sita kaina skaitosi? g.gif

aš irgi pati dariausi kvietimus, kaina gavosi apie du litus smile.gif na, viskas priklauso nuo popieriaus kainos ir įvairių detalių, juostelių kainos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 05 24, 15:35)
drinks_cheers.gif Va čia taisuprantu šimtu proc. Aš irgi norėjau jau visus kvietimus skirtingus daryti  doh.gif Šiaipne taip linkėjimų korteles sumeistravau,bet jau visai kuklias ir paprastas ,nes matote gi laiko nėra  doh.gif

linkėjimo kortelės? g.gif kam jos?
Atsakyti