Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 20, 22:50)
šauni kūma būsi, tiek ruošiesi  thumbup.gif o jau albumas good.gif wub.gif
prašom prašom  mirksiukas.gif mes irgi tą pačią dieną krikštysim  smile.gif kuriam jūs mieste?

mes iš pajūrio. o krikštysim kaimo bažnyčioj smile.gif 4u.gif Kalnalyje
Atsakyti
O iki mūsų krikštynų dar kiek daugiau nei savaitė, bažnyčia sutarta, visi pakviesti (beveik doh.gif ), sūnaus drabužėliai dar siuvami, vyro lininės kelnės paruoštos, mano lininė suknelė beveik paruošta (dar darysiu papuošimą). Dar nupirkau sūnui žvakės papuošimą ir batukus baltus (tik už 20Lt gariūnuose). Palapinė jau pas mus, kitą savaitę statysim. Su fotografe sutarta.
Grįžtant prie rūbų klausimo. Tai mes su vyru nebūsim baltai apsirengę (nors ilgai mąsčiau apie tai). Vyrai buvo visai nieko prieš kostiumą, bet radom linines kelnes (nevisai šviesias). Dar labai susidomėjau idėja dėl vėjo malūnėlių fotosesijai, bet manau apsiribosiu pompomais, nes neaprėpsiu visko, o ir nenoriu, kad būtų perkrauta visko. Beje, pompomus iš šilkinio popieriaus jau pasidariau (tik dar neišlanksčiau, anksti), o iš servetėlių galbūt atrasiu laiko savaitgalį arba bandysiu pasilikti kitai savaitei.
Bažnyčiai aukos krikštatėvis-100Lt. Ilgai galvojom dėl sumos, mat kunigas nevietinis, į bažnyčią atvažiuoja iš kito miestelio, tad galvojom kad 100Lt gali būti ir mažai. Bet sužinojom, kad prieš mus bus krikštijamas dar ir kitas vaikiukas, todėl nusprendėm pasilikti ties tuo 100,juk ir kito krikštuko tėveliai aukos. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Rodykites mamytes kas kokias sukneles rengsites smile.gif galvoju ar neatrodyciau juokingai su zydra suknele g.gif kai krikstynu spalvos visgi bus rozine-balta. Nebzinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
Sukneles neturiu, bet tikiuosi rasti tamsiai melyna ar bent jau zydra smile.gif Nors geriau tamsiai melyna smile.gif Nemegstu drabuziu kuriuos galiu uzsidet tik vienai progai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 21, 00:34)
Rodykites mamytes kas kokias sukneles rengsites smile.gif  galvoju ar neatrodyciau juokingai su zydra suknele g.gif  kai krikstynu spalvos visgi bus rozine-balta. Nebzinau ka daryt doh.gif

rodyk, kokią žydrą turi, gal man tiks biggrin.gif nes aš tai žydros noriu rolleyes.gif nes pas mus ir spalvos balta-žydra-geltona
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 21, 01:34)
Rodykites mamytes kas kokias sukneles rengsites smile.gif  galvoju ar neatrodyciau juokingai su zydra suknele g.gif  kai krikstynu spalvos visgi bus rozine-balta. Nebzinau ka daryt doh.gif

mano sviesi klasikine ax.gif zaroj nusipirkau ... 4u.gif
va tokio kirpimo http://www.darbeliai...800/31756_1.jpg

pas mus krikstynos baltai - raudonos 4u.gif tai batai mano bus raudoni wub.gif mergytės irgi wub.gif
Atsakyti
ta-pa-ti labai grazi suknele. Tikrai labai graziai atrodysi. As tai ieskojau, bet neradau, o jei aki patraukdavo kokia, tai mano vyras sakydavo, kad reikia puosnesnes:( Tad rengsiuos viena karta jau vilketa, nebent kazka dar rasiu:) Reiks ir man dar nulekt i Zara, gal ir as kazka rasiu:D Nors ten jau buvau...
Saunuoles visos mamytes, kurios rengia savo seima tokios spalvos drabuziais, kurios dominuoja krikstynose. Maziuka rengsiu baltai, o vyras bus su kostiumu (net nepagalvojom, kad gali rengtis kitaip). Nusipirkom apsiausteli, zvake.
Musu krikstynos jau birzelio 29, liko visai nedaug. Visus svarbiausius darbus jau padareme: sventes vieta, kunigas, kriksto tevai. Nusipirkau tiulio stalo papuosimui, zvakiu, padariau laikrstukus, vaisius zadu deti i masinu priekabas, tad masinu tikrai turim:D
Sia savaite vaziuosim i kavine suderinti meniu, nusipirkti buteliu, ant kuriu klijuosiu etikeles. Labai tikiuosi gero oro.
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 06 21, 07:31)
ta-pa-ti labai grazi suknele. Tikrai labai graziai atrodysi. As tai ieskojau, bet neradau, o jei aki patraukdavo kokia, tai mano vyras sakydavo, kad reikia puosnesnes:( Tad rengsiuos viena karta jau vilketa, nebent kazka dar rasiu:) Reiks ir man dar nulekt i Zara, gal ir as kazka rasiu:D Nors ten jau buvau...
Saunuoles visos mamytes, kurios rengia savo seima tokios spalvos drabuziais, kurios dominuoja krikstynose. Maziuka rengsiu baltai, o vyras bus su kostiumu (net nepagalvojom, kad gali rengtis kitaip). Nusipirkom apsiausteli, zvake.
Musu krikstynos jau birzelio 29, liko visai nedaug. Visus svarbiausius darbus jau padareme: sventes vieta, kunigas, kriksto tevai. Nusipirkau tiulio stalo papuosimui, zvakiu, padariau laikrstukus, vaisius zadu deti i masinu priekabas, tad masinu tikrai turim:D
Sia savaite vaziuosim i kavine suderinti meniu, nusipirkti buteliu, ant kuriu klijuosiu etikeles. Labai tikiuosi gero oro.

O tai jei kavinej svesit, ne jie puos stalus? Nes mums sake, kad jei norim papuostos sales su baltom kedem, gelem ir pan., tai plius 10lt prie kainos uz zmogu.
As klausiau kokio formato raides darot, kai kabinat pvz Jonuko krikstas, bet dar nesulaukiau atsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 06 21, 09:31)

mano biski kitokia , tik tokio kirpimo. mano sviesi o ant virsaus tokia raizyta . nemoku net papasakot g.gif
dabar angeliukus gaminu prisisegt kiekvienam svečiui
tik neapsisprendžiu dėl ilgio ir dėl sparnelių biggrin.gif unsure.gif

parodysiu ir jums
https://fbcdn-sphoto...d6921baa07ea45b

man sparniukai gal dešnėj gražesni , o ilgis kairėj g.gif
čia bandomieji tai ant greičio ne kokie blush2.gif blush2.gif
gal patarsit ką nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 21, 06:13)
rodyk, kokią žydrą turi, gal man tiks  biggrin.gif nes aš tai žydros noriu  rolleyes.gif nes pas mus ir spalvos balta-žydra-geltona

jokios neturiu biggrin.gif tik galvoju kad jau laikas rimtai pradeti ieskoti kazkokios doh.gif tai ir galvoju i kokias spalvas zvalgytis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 21, 09:52)
jokios neturiu biggrin.gif  tik galvoju kad jau laikas rimtai pradeti ieskoti kazkokios doh.gif  tai ir galvoju i kokias spalvas zvalgytis biggrin.gif

jeigu krikštynos rožine-balta tai žydra vargu ar tiks g.gif geriau tada balta, šampanine, kremine g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

TA-pa-ti super albumiukas, aš irgi kažką panašaus bandysiu užsakinėt, nes pati nemoku tokių grožybių daryt ax.gif

Labai graži suknytė aš irgi tokios noriu, ale mano dydžio tikrai nebus

Mano greičiausiai bus arba lino spalvos arba balta su raudonom aguonoms. O šventės spalvos rožinė, balta ir geltona smile.gif Vakar užsakiau servetėles iš ebay, dar reikia stovo keksiukams, bet gal išnuomos ten kur užsakinėsiu saldų stalą, oi gerai būtų dar iki švenčių spėt ten nulėkt doh.gif
Atsakyti