Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(ablydute @ 2013 06 17, 17:17)
o kaip gražu. pas mus ir mėlyna spalva + balta dominuoti turėtų. tik aš galvojau gal vėjo malūnėlius daryti, paprasčiau  biggrin.gif

pas mus bus taip pat melyna-zydra+balta smile.gif gaminu dabar ivairiu dydziu vejo malunelius, prismaigstysiu pieva, kur bus fotosesija smile.gif ant medziu planuoju kabinti pompomus, dar turim balta supama arkliuka, kuri taip pat naudosim fotosesijai, ir dar darysiu grilianda, manau uzteks mums smile.gif
Atsakyti
Nulekiau atsispausdinau drugeliu, bandysiu daryti smile.gif
Atsakyti
O musu krikstynos is juriniu konvertavos i pauksciuku krikstynas smile.gif Visiems sveciams padarytos pauksciuku sages. Mazius bus aprengtas languotos kelnem su petnesom ir sviesiais marskinukais. Fotosesijai darysiu didelius paukstukus ant lazdeliu, veliaveliu girlianda. Keksiukam pasidariau smeigtukus su paukstukais. Noriu suregzti dovaneles sveciams - saldumynus su paukstukais smile.gif Gaila, kadsau dar suknes neradau, bet auskarai turbut bus pauksciukai smile.gif Saldziam stalui papuosti panaudosiu narveli(jei rasiu uz prieinama kaina) smile.gif
Atsakyti
Ablydute - labai grazios dekoracijos thumbup.gif Kokio dydzio raides darei - ant puses ar viso A4 lapo?
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 06 17, 20:02)
O musu krikstynos is juriniu konvertavos i pauksciuku krikstynas smile.gif Visiems sveciams padarytos pauksciuku sages. Mazius bus aprengtas languotos kelnem su petnesom ir sviesiais marskinukais. Fotosesijai darysiu didelius paukstukus ant lazdeliu, veliaveliu girlianda. Keksiukam pasidariau smeigtukus su paukstukais. Noriu suregzti dovaneles sveciams - saldumynus su paukstukais smile.gif Gaila, kadsau dar suknes neradau, bet auskarai turbut bus pauksciukai smile.gif Saldziam stalui papuosti panaudosiu narveli(jei rasiu uz prieinama kaina) smile.gif

Kaip smagu skaityti thumbup.gif atrodo savo planuojamų krikštynų scenarijų matau thumbup.gif

Laba diena. Mes ruošiamės krikštyti sūnutį liepos 28d.
Atsakyti
Drugeliai labai ir man patiko, as gal juos stalo papuosime panaudosiu nes kiemas jau ir taip nukarstytas bus...paskui gausis beskonybe kokia doh.gif

O musu krikstynos kol kas planuojamos 08.17...bet tokia vis dar nezinomybe nes krikstatevis uk gyvena ir vis dar neaisku ar gales atvaziuot doh.gif
Todėl dar tik viską susižiūrėjus esu, bet nieko konkrečiai neužsakiau ax.gif

Krikštynas darysiu namie, todėl gal kuri Kaune žinot kur galima užsisakyt skanių užkandžių kad į namus atveštų?

Ir išvis kaip mamytes ruošiates spet ir šventę reguliuot ir dar kažką gamint g.gif as kai su virykle susipykus nelabai isivaizduoju viso šito reikalo biggrin.gif karštų bus šašlai ir kepsniai, bet va su užkandžiais kaip? kada supjaustyt, kada sudėliot, kad musės nenutapinėtų, plaukt viskas nepradėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 18 birželio 2013 - 07:05
as si karta del maisto nusprendziau- ieko negamint, viska pagaminta, uzsakyta bus, nes pirmagimi kai krikstijom, buvo didelis balius ir viska patys ruosem, eina sau, nenoriu nei prisimint, sventes kaip nebuta, visus aptarnauk, viska atesk, viska isplauk, o dar ruostis pora dienu pries reikejo biggrin.gif Si karta nieko negaminsiu ax.gif
Atsakyti
gal jau kuri buvo idejusi nuoroda, gal pasikalrtosiu, neseku temos, bet jei km reikia helio balionu geras pasiulymas
29 litai už 45 litų vertės 15 helio balionų iš parduotuvės PARTY LINE Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 18, 08:55)
as si karta del maisto nusprendziau- ieko negamint, viska pagaminta, uzsakyta bus, nes pirmagimi kai krikstijom, buvo didelis balius ir viska patys ruosem, eina sau, nenoriu nei prisimint, sventes kaip nebuta, visus aptarnauk, viska atesk, viska isplauk, o dar ruostis pora dienu pries reikejo biggrin.gif Si karta nieko negaminsiu ax.gif

Taiva as irgi galvoju kokia man bus svente jei as du trecdalius laiko virtuvej tupesiu g.gif
Reiks ieskot kur Kaune maista uzsisakyt ax.gif

Dar klausimas o jei kriksto suknyte balta ar privaloma dar ir ta skraistę turėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 06 18, 09:08)
Taiva as irgi galvoju kokia man bus svente jei as du trecdalius laiko virtuvej tupesiu g.gif
Reiks ieskot kur Kaune maista uzsisakyt ax.gif

Dar klausimas o jei kriksto suknyte balta ar privaloma dar ir ta skraistę turėt? g.gif

mes kunigo klausem del skraistes, nes vienintelis dalykas , kurio neturim ir jis bene svarbiausias sioje sventeje rolleyes.gif mums kunigas pasake, kad jei vaikas bus baltai aprengtas skraiste nebutina, bet pries ceremonija reikia pasakyt bus skraiste ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 06 17, 12:02)
ar butinai reik baltos ir taškas  g.gif  rolleyes.gif

mano apredai nerta suknele pelenu rozes atspalvio rolleyes.gif o abieju damu baltos nertos sukneles su lino sijonais (ten taip graziai sukombinavo ir melsvos mazajai, vyresniajai ruzavos splv. nertom naslaitem papuose wub.gif )
del skraiste, kaip kunigas nores. vieniems reikia, kitiems ne (pvz. musiskis, sake, jog tikrai jam tokio dalyko nereikia)

QUOTE(zvirbliss @ 2013 06 17, 13:18)
rengsiuos savo nusinerta balta sukne smile.gif

jetus kaip man grazu nerti drabuzeliai wub.gif

o branguji I kostiuma, ne uz ka doh.gif nesirystu ne uzsimint, vaizduote nepajegi ispiest jo reakcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Matai kaip idomiai bigsmile.gif o maniskis be kostiumo ne is vietos, svarka gal ir nevisalaik bus uzsidejes, bet kostiumines kelnes, marskinukai ir pan tai tikrai bus tubut smile.gif nebent kuri nors man idesit parodyt kas ten per linines kelnes jei visi vyrai nori su jom but biggrin.gif gal ir maniskis uzsinores g.gif ax.gif
Nors pagalvojus aš tai busiu su klasikinio tipo suknele, tai gal del to man tas kostiumas nera taip baisu, nes is kitos puses jei vyras su lininem kelnem o as su klasikine suknele tai irgi nei šis nei tas ax.gif
Atsakyti