Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

O vyrai visu su kostiumais bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 06 17, 10:02)
Bet toks labai ikiriai lendantis klausimas atsirado, ir neduoda man ramybes biggrin.gif  noriu paklaust ar visos mamytes per krikstynas ruosiasi but baltais drabuziais? g.gif aisku suprantu kad juoda ar ten kokia niuri spalva tai tikrai netiktu, bet va kokia svelniai rozine, persikine, smelio, zydra, zalsva ir pan gi gali but? ar butinai reik baltos ir taškas  g.gif  rolleyes.gif

aš, jei rasčiau, sakykim, baltą ir žydrą suknutes, kurios labai patiktų, rinkčiau žydrą mirksiukas.gif o jei rasiu baltą, vis tiek kažkokį akcentą žydros spalvos dėsiuos smile.gif

QUOTE(KasYra @ 2013 06 17, 10:44)
O vyrai visu su kostiumais bus?  rolleyes.gif

schmoll.gif karšta gi vasarą biggrin.gif dėsis baltas kelnes ir marškinukus trumpom rankovėm, ir fotosesijai kokį žydrą šlipsą uždėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 17, 09:49)
schmoll.gif karšta gi vasarą  biggrin.gif dėsis baltas kelnes ir marškinukus trumpom rankovėm, ir fotosesijai kokį žydrą šlipsą uždėsim  biggrin.gif

Galvoju negi as cia viena tokia is medzio iskritusi ir nevilksiu vyrui kostiumo lotuliukas.gif nes kai pasiklausau, tai dauguma sviesius kostiumus maunasi.
Atsakyti
Laba planuojantiems biggrin.gif 4u.gif
Mes liepo 20d irgi planuojam mazosios krikstynas ir paskaitineju Jusu tema ax.gif

Mes nusprendem be jokiu pokyliu atsvest, tiesiog pries baznycia pasifotografuosim, vaziuosim pakrikstyt i baznycia mazosios, o tada pas senelius i sodyba paminet savam rate, be sveciu (mes kriksto tevai ir seneliai)

Pasigaminau jau fotosesijai keleta dekoraciju, dekoruosim ir mazos sventes vieta, turim jau ir rubus susiruose:) dukrytei viska pati nuneriau, o ir savo rubus dekoravau pacios gaminiais:) dominuos balta- melyna, o del dovanu tai mums paprasciau, nes ju daug nereikes, bet apdovanosim visus biggrin.gif kriksto tevams dar tvirtai nenusprendziau, bet zadu kokia pramoga arba dovanu ceki pirkt, nes nepykit aisku kas darot, bet man jokios smulkmenos, jokie ranksluosciai, visokie laikrastukai ir panaus dalykai ne prie dusios ax.gif , o seneliai, kadangi turi sodyba tai nupirksim dekoratyvini medeli, kaip tik tokio reikia biggrin.gif ir bus prisiminimas visiems, kad pasodinom ji per krikstyas, va tokios mitys siai dienai, bet gal tema paskaicius dar persigalvosiu lotuliukas.gif cia galima visai geru minciu rasti
beje man visai patinka mociutei va tokie marskineliai, gal kam patiks:)
http://www.eoxox.com...ciute.html?is=7

QUOTE(KasYra @ 2013 06 17, 11:58)
Galvoju negi as cia viena tokia is medzio iskritusi ir nevilksiu vyrui kostiumo  lotuliukas.gif  nes kai pasiklausau, tai dauguma sviesius kostiumus maunasi.

vyras mano taip pat bus be kostiumo, paprasciausia todel, kad nesiderins prie musu lotuliukas.gif jei rimtai tai mes rengsimes paprastais rubais (linas, medvilne) ir nusprendem, kad teveliui geriau deres linines kelnes:)
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 17, 10:58)
Galvoju negi as cia viena tokia is medzio iskritusi ir nevilksiu vyrui kostiumo  lotuliukas.gif  nes kai pasiklausau, tai dauguma sviesius kostiumus maunasi.

neužvilkčiau aš savajam kostiumo vasarą, net per vestuves jis tik per ceremonijas su švarku buvo, paskui nusivilko, tai ir visose fotosesijos fotkėse su marškinukais ir liemene tik biggrin.gif o be to ir neturim šviesaus kostiumo, tai dėl krikštynų gi nepirksim biggrin.gif

QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 17, 11:04)
vyras mano taip pat bus be kostiumo, paprasciausia todel, kad nesiderins prie musu lotuliukas.gif jei rimtai tai mes rengsimes paprastais rubais (linas, medvilne) ir nusprendem, kad teveliui geriau deres linines kelnes:)

prie mūsų irgi nesiderintų, mažius su lininiais rūbeliais, dukrytės suknytė irgi tokia medvilninė peltakiuota, tai kostiumui vietos nėr pas mus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

na ka pas mus visi didieji darbai atlikti smile.gif dalyvaus 18 zmoniu. Sau suknute nusineriau, maziui uzsakiau baltus rubelius, liko tik vyrui marskiniai. Tortas uzsakytas, su kunigu suderinta, kavine yra. Dabar paskendus dekoraciju gaminime smile.gif nors laiko dar nemazai yra, bet noriu pasidaryt viska, kad paskui nereiktu begte daryt.

QUOTE(Weronica @ 2013 06 17, 11:02)
Bet toks labai ikiriai lendantis klausimas atsirado, ir neduoda man ramybes biggrin.gif  noriu paklaust ar visos mamytes per krikstynas ruosiasi but baltais drabuziais? g.gif aisku suprantu kad juoda ar ten kokia niuri spalva tai tikrai netiktu, bet va kokia svelniai rozine, persikine, smelio, zydra, zalsva ir pan gi gali but? ar butinai reik baltos ir taškas  g.gif  rolleyes.gif

Manau kiekviena rengiasi, kaip nori, nera jokio ipareigojimo smile.gif as noriu baltos sukneles, todel rengsiuos savo nusinerta balta sukne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 17, 10:17)
neužvilkčiau aš savajam kostiumo vasarą, net per vestuves jis tik per ceremonijas su švarku buvo, paskui nusivilko, tai ir visose fotosesijos fotkėse su marškinukais ir liemene tik  biggrin.gif o be to ir neturim šviesaus kostiumo, tai dėl krikštynų gi nepirksim  biggrin.gif 
prie mūsų irgi nesiderintų, mažius su lininiais rūbeliais, dukrytės suknytė irgi tokia medvilninė peltakiuota, tai kostiumui vietos nėr pas mus  smile.gif

Maniskis irgi priesintusi kostiumui lotuliukas.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2013 06 17, 10:18)
na ka pas mus visi didieji darbai atlikti smile.gif dalyvaus 18 zmoniu. Sau suknute nusineriau, maziui uzsakiau baltus rubelius, liko tik vyrui marskiniai. Tortas uzsakytas, su kunigu suderinta, kavine yra. Dabar paskendus dekoraciju gaminime smile.gif nors laiko dar nemazai yra, bet noriu pasidaryt viska, kad paskui nereiktu begte daryt.
Manau kiekviena rengiasi, kaip nori, nera jokio ipareigojimo smile.gif as noriu baltos sukneles, todel rengsiuos savo nusinerta balta sukne smile.gif

Pas mus sveciu skaicius panasus bus, tik dar ne visi kvietimai yra iteikti ax.gif
Mazei suknele nerta jau yra, sau suknele lyg ir turiu, bet dar tokia ant abejones biggrin.gif nes yra sampano spalvos su juodomis detalemis (butent del ju ir abejoju) blush2.gif
Torta uzsakiau, su baznycia suderinta, fotografe yra, dekoravijas darau pilnu tempu biggrin.gif vat del sventimo vietos tai didesne problema doh.gif nera jos dar garantuotos doh.gif ir vyro apranga dar reikes pasirupinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 17, 11:44)

Mano vyras taip pat bus be kostiumo smile.gif
Atsakyti
KasYra,

kokią fotografę pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 06 17, 11:02)
noriu paklaust ar visos mamytes per krikstynas ruosiasi but baltais drabuziais?

As su zydra suknele busiu, tikri nereikia baltais rubais buti mirksiukas.gif Pas mus tik krikstukas bus baltas, visi kiti spalvotai.

QUOTE(KasYra @ 2013 06 17, 11:44)

Neuzvilkciau savajam kostiumo biggrin.gif Kelnes ir marskinukai trumpom rankovem bus.

QUOTE(KasYra @ 2013 06 17, 12:29)
sampano spalvos su juodomis detalemis (butent del ju ir abejoju)  blush2.gif 

As atsisakyciau juodu detaliu ax.gif Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 17, 12:50)
As atsisakyciau juodu detaliu ax.gif Bet cia tik mano nuomone.

O as esu macius labai grazia balta, su juodais papuosimais suknele, tikrai ispudingai atrodė mamyte ax.gif cia nuo tu juodu akcentu kiekio matyt priklauso daug kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 17, 10:34)
kokią fotografę pasirinkot?

Visiskai paprasta blush2.gif nes musu datai nieko geresnio neberadau doh.gif
https://www.facebook...e/photos_albums

QUOTE(Weronica @ 2013 06 17, 11:10)
O as esu macius labai grazia balta, su juodais papuosimais suknele, tikrai ispudingai atrodė mamyte ax.gif cia nuo tu juodu akcentu kiekio matyt priklauso daug kas ax.gif

pas mane va tokia http://public.fotki....s/p1050017.html
Atsakyti