QUOTE(Lepunė @ 2013 06 16, 13:45)
As tai jau rami del aprangos sau ir MB
. Siemet pas mus vestuviu metas, tad pritaikiau kad suknele bent viena tiktu ir krikstynom
. Pas mus dominuos geltona spalva
Esu giliuose apmastymuose su visokiom dovanom
, sveciam jau nusprendziau pagamint sirsiu medaus (desiu i indelius nuo tyreliu, uzrisiu linino skiautele ant dangtelio ir bus
), galvoju ir apie saldainiukus... bet va ka dovanot mociutem, seneliam ir kriksto tevam nieko nesugalvoju? Ka jus merginos idomaus esat sumaste?
p.s. kaip gauti albumo prisijungimus, gal ten kokiu idomiu minciu rasiu...
Sveiki -gal ir nuobodūs bet keli patarimai : močiutėm dovanojom sausainių formeles ,kad su anūke keptų ,galima pridėti sausainukų dekoravimui dažų ar pabarstukų ,seneliam dovanojom krepšiukus -kad uogų ,grybų ir kitokių gerybių pririnktų .Krikšto tėveliam siuvinėjau rankšluosčius( .Kitą savaitgalį krikštijam antrą mergytę-tai močiutėm dovanosim išsiuvinėtas daugkartinio naudojimo tašes į parduotuvę,(kad nereiktų pirkti maišelių )seneliam maikutes išsiuvinetas ,o krikšto tėvam turim irgi dovaną ,tik negaliu rašyti ,o tai bus neįdomu ,nes tikiu ,kad krišto mamytė irgi užsuka čia
Man patinka praktiškos dovanėlės ,kad žmogus galėtų panaudoti .Šauni idėja man yra ir dekoruotų pakabų -visi gi naudojam ,močiutėm galima dovanoti rėmelisu su jūsų šeimos nuotrauka ,galima ir fotoalbumą (tiesiog padarykit vaikučio rankytės -kojytės atspauda ar su mase ar su dažais ,įrašykit metrikus ,įklijuokit kelias nuotraukas ir padovanokit su prašymu kaupti anūko ar anūkės nuotraukytes ...Stenkitės žiūrėti praktiškai -ką tie seneliai /močiutės /krikštatėviai veikia -gi galima žvejui padovanoti meškerę ,kad eitų su vaiku žvejoti ,o gal močiutei reik laistytuvo gėlėm -tai jį ir dovanokit .Tiesiog dovanojant pasistenkit taip pateikti ,kad čia daiktas ,su kuriuo vaikutis labai norės kartu su gavusiuoju atlikti kažkokį tai veiksmą ...