Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 15, 22:47)
kaip jums gerai, kad dėl aprangos jau ramu. manieji visi jau kaip ir turi, ką rengtis, aš vienintelė nieko nerandu  doh.gif  verysad.gif sakiau, blogiausiu atveju grįžus į LT eisiu ką nors nuomotis  cool.gif

prisipazinsiu, del aprangos, bais moteriskai pergyvenau rolleyes.gif o kodel neissirenki? sunku prisitaikyt? ar nezinai ko nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2013 06 16, 09:50)
prisipazinsiu, del aprangos, bais moteriskai pergyvenau rolleyes.gif  o kodel neissirenki? sunku prisitaikyt? ar nezinai ko nori? g.gif

aš žinau savo spalvinę gamą, kokios norėčiau, o vat tokios pas mus pardėse ir nėra doh.gif arba modelis visai ne į temą... vienžo, norėtųsi paprastos baltos arba žydros suknutės, bet nerandu unsure.gif sakau, gal LT mados kitokios ir grįžus ką rasiu...
Atsakyti
As tai jau rami del aprangos sau ir MB thumbup.gif . Siemet pas mus vestuviu metas, tad pritaikiau kad suknele bent viena tiktu ir krikstynom blush2.gif . Pas mus dominuos geltona spalva smile.gif
Esu giliuose apmastymuose su visokiom dovanom doh.gif, sveciam jau nusprendziau pagamint sirsiu medaus (desiu i indelius nuo tyreliu, uzrisiu linino skiautele ant dangtelio ir bus thumbup.gif ), galvoju ir apie saldainiukus... bet va ka dovanot mociutem, seneliam ir kriksto tevam nieko nesugalvoju? Ka jus merginos idomaus esat sumaste?
p.s. kaip gauti albumo prisijungimus, gal ten kokiu idomiu minciu rasiu...
Atsakyti
QUOTE(Lepunė @ 2013 06 16, 13:45)
As tai jau rami del aprangos sau ir MB  thumbup.gif . Siemet pas mus vestuviu metas, tad pritaikiau kad suknele bent viena tiktu ir krikstynom  blush2.gif . Pas mus dominuos geltona spalva  smile.gif
Esu giliuose apmastymuose su visokiom dovanom  doh.gif, sveciam jau nusprendziau pagamint sirsiu medaus (desiu i indelius nuo tyreliu, uzrisiu linino skiautele ant dangtelio ir bus  thumbup.gif ), galvoju ir apie saldainiukus... bet va ka dovanot mociutem, seneliam ir kriksto tevam nieko nesugalvoju? Ka jus merginos idomaus esat sumaste?
p.s. kaip gauti albumo prisijungimus, gal ten kokiu idomiu minciu rasiu...

Sveiki -gal ir nuobodūs bet keli patarimai : močiutėm dovanojom sausainių formeles ,kad su anūke keptų ,galima pridėti sausainukų dekoravimui dažų ar pabarstukų ,seneliam dovanojom krepšiukus -kad uogų ,grybų ir kitokių gerybių pririnktų .Krikšto tėveliam siuvinėjau rankšluosčius( .Kitą savaitgalį krikštijam antrą mergytę-tai močiutėm dovanosim išsiuvinėtas daugkartinio naudojimo tašes į parduotuvę,(kad nereiktų pirkti maišelių )seneliam maikutes išsiuvinetas ,o krikšto tėvam turim irgi dovaną ,tik negaliu rašyti ,o tai bus neįdomu ,nes tikiu ,kad krišto mamytė irgi užsuka čia blush2.gif Man patinka praktiškos dovanėlės ,kad žmogus galėtų panaudoti .Šauni idėja man yra ir dekoruotų pakabų -visi gi naudojam ,močiutėm galima dovanoti rėmelisu su jūsų šeimos nuotrauka ,galima ir fotoalbumą (tiesiog padarykit vaikučio rankytės -kojytės atspauda ar su mase ar su dažais ,įrašykit metrikus ,įklijuokit kelias nuotraukas ir padovanokit su prašymu kaupti anūko ar anūkės nuotraukytes ...Stenkitės žiūrėti praktiškai -ką tie seneliai /močiutės /krikštatėviai veikia -gi galima žvejui padovanoti meškerę ,kad eitų su vaiku žvejoti ,o gal močiutei reik laistytuvo gėlėm -tai jį ir dovanokit .Tiesiog dovanojant pasistenkit taip pateikti ,kad čia daiktas ,su kuriuo vaikutis labai norės kartu su gavusiuoju atlikti kažkokį tai veiksmą ...
Atsakyti
aš tai galvoju močiutėms po tokį pakabutį padovanot g.gif pakabučiai nes mums čia antros krikštynos, tai praktiškas dovanas gavo jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2013 06 16, 14:36)
Stenkitės žiūrėti praktiškai -ką tie seneliai /močiutės /krikštatėviai veikia -gi galima žvejui padovanoti meškerę ,kad eitų su vaiku  žvejoti ,o gal močiutei reik laistytuvo gėlėm -tai jį ir dovanokit .Tiesiog dovanojant pasistenkit taip  pateikti ,kad čia daiktas ,su kuriuo vaikutis labai norės kartu su gavusiuoju atlikti kažkokį tai veiksmą ...

kaip tik taip ir galvoju, nes nu man tos visokios smulkmenos, kur paskui nezinai nei kur padet tai nei paciai prie sirdies, nei norisi kitiems dovanoti schmoll.gif . Turiu mociutem arba prosenelei medinius saukstus nupirkus - manau pravers tikrai, reikia gerai pasukt galva ka cia dar pritaikyt... g.gif
laistytuvas thumbup.gif mintis
Atsakyti
QUOTE(romadra @ 2013 06 15, 13:24)
sveiki! mano sunus bus krikstynas,rugsejo 14d. uzsakiau sodybos,sakiuose"Bicnamis".

buvus pries kokius 8m. draugu vestuvese ten, tai pasirupinkit purskalais nuo uodu, nes juoda nuo ju gausos.
Atsakyti
As pati kai pries kelis metus buvau kriksto mama, dovanojau seneliams lopsiniu knygutes, kaip tik radau knygyne tokias mazutes, o mociutems saukstus, kad pamaitintu anuke smile.gif) o kur neperseniausiai dalyvavau krikstynose, kadangi pati moku su photoshopú dirbt, sumaketavau paveiksliukus kur seneliai su savo anukele pirmosios nuotraukos, bet tik iskirpau juos ir uzdejau i fona, pvz mociute laiko ant ranku anukele ir abi "vaziuoja"ant boruzes. tai tokias padariau maikutes. seneliams patiko smile.gif nesioja smile.gif sake zmones atsisuka ir nusisypso pamate smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 22 birželio 2013 - 15:36
Rasau toms, kurios nori dekoruoti stala tiuliu. Vakar uzsukau i Gariunus ir ten nupirkau tiuli. Metro kaina 6 Lt, bet plotis 1,5. Cia man gavosi pigiausiai, nes internete 3 Lt uz metra, bet plotis apie 22 cm. Tai paprasiau vaikino, kad dar perkirptu pusiau, tai man gavosi plotis 75 cm. Ir plius nereikejo moketi uz siuntima:D Ir dar suradau grazius baltus baukus mano suneliui, kurie kainavo tik 25 Lt. Kazkaip nesinoreejo daug moketi uz batukus, su kuriais bus valanda:)
O del aprangos, tai mes jau viska turime. Nederinome spalvu (nors tai man labai grazu), todel, kad vienas is sveciu gedi del mirties, todel nenorejau, kad tas zmogus jaustusi blogai, nes skirsis jo aprangos spalva.
O sveciu korteles desit? As tai masciau masciau ir niekaip neapsisprendziu. Is vienos puses, gerai, kad visi sveciai sedes taip, kaip turi buti (girdejau, kad buna atveju, kai sveciai atsiseda pvz jaunuju vietoj), bet is kitos puses buna siokia tokia makalyne, kol susiranda savo vietas ir galimas variantas, kad salia sedintys sveciai neranda bendros temos. Tai taip ir neapsisprendziu.smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
daznai paskaitineju jusu pašnekesius, tikrai daug ideju gerų randu...tik parašyt laiko nelabai užtenka blush2.gif

Bet toks labai ikiriai lendantis klausimas atsirado, ir neduoda man ramybes biggrin.gif noriu paklaust ar visos mamytes per krikstynas ruosiasi but baltais drabuziais? g.gif aisku suprantu kad juoda ar ten kokia niuri spalva tai tikrai netiktu, bet va kokia svelniai rozine, persikine, smelio, zydra, zalsva ir pan gi gali but? ar butinai reik baltos ir taškas g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 06 17, 11:02)
Sveikos mamytes,
daznai paskaitineju jusu pašnekesius, tikrai daug ideju gerų randu...tik parašyt laiko nelabai užtenka blush2.gif

Bet toks labai ikiriai lendantis klausimas atsirado, ir neduoda man ramybes biggrin.gif  noriu paklaust ar visos mamytes per krikstynas ruosiasi but baltais drabuziais? g.gif aisku suprantu kad juoda ar ten kokia niuri spalva tai tikrai netiktu, bet va kokia svelniai rozine, persikine, smelio, zydra, zalsva ir pan gi gali but? ar butinai reik baltos ir taškas  g.gif  rolleyes.gif

Aš būsiu su smėline suknele ,bažnyčioj dar užsimesiu rudą švarkeli ,nes suknute ganėtinai atvira .Vyras irgi bus su smėliniu kostiumu .Nemanau ,kad turi būti balta -man kaip tik gražiau ,kai tik vaikutis būna baltas ,o visi kiti šviesūs ,jei tai vasara smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Patapau ir aš intensyvi krikštynų planuotoja smile.gif , vyras sugalvojo, kad krikštysim sūnelį dar šiemet, tik data konkreti dar nenustatyta, bet iki rugsėjo pabaigos, kol dar neatšalę bus.
Pasiskaitinėjau kaip "šiais laikais" ruošiatės ir puošiatės krikštynoms, tad kolkas suplanavus daryt pakvietimus ir stalo korteles, papuošimus stalui.
Prisipažinsiu, kai krikštinom pirmąjį prieš 11 metų tikrai nebuvo "mados" ruošt ir puošt stalus kaip dabar blush2.gif ir eidavo kas kaip nori apsirengę ir galvos nesuko.
Dabar norisi padaryt šventę kitiems ir ypač sau smile.gif
Atsakyti