Gal kas girdejote apie krikstynas Jono Bosko banzycioje Vilniuje? Gal turite info, kokiose baznyciose krikstijami po viena vaikiuka? Kiek teko girdeti, tai Bernardinuose.
QUOTE(arūnė86 @ 2013 06 14, 12:00)
Jūs tada ieškokit feisbuke tiesiog Bumbulas ir turėtų rast daug spalvų, plius skanėstų papuošimai labai gražūs, kam reikia
nemoku ieskot
sveiki! mano sunus bus krikstynas,rugsejo 14d. uzsakiau sodybos,sakiuose"Bicnamis".
o truksta del torto uzsakyti. radau grazius tortus tai kaune. bandziau pasikalbeti,bet ji nesiunta i kitus miestus. sakiuose yra ,bet nera graziaus tortus.
gal zinote,kur yra sakiuose graziausia papuosti ir skaniausia tortus?
o truksta del torto uzsakyti. radau grazius tortus tai kaune. bandziau pasikalbeti,bet ji nesiunta i kitus miestus. sakiuose yra ,bet nera graziaus tortus.
gal zinote,kur yra sakiuose graziausia papuosti ir skaniausia tortus?
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 15, 10:40)
ne
Koks ju pagrindinis paveikslelis? Bandysim pagal tai ieskoti
QUOTE(Dolyte @ 2013 06 15, 12:38)
man tai rodo, tik reikia prisijungti savo vardu
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 15, 11:40)
QUOTE(KasYra @ 2013 06 15, 18:43)
man tai rodo, tik reikia prisijungti savo vardu
aš galvoju, gal jų nustatymuose kas nors negerai, gal ne visiems leidžiama matyt, nes net pagal paiešką neranda pas mane
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 15, 17:58)
aš galvoju, gal jų nustatymuose kas nors negerai, gal ne visiems leidžiama matyt, nes net pagal paiešką neranda pas mane
As tai pamenu juos per paprasta paieska radau dabar jie pas mane drauguose yra, tai tikrai rodo
prisiduodu ir as:
taigis suknias jau pasiemem, tik mano ridikiuli dekoruoja
kunigui paskambinau ir laikus sudeliojom
maista apgalvojau - kepsim kepsnius ir (kadangi svesim prie juros) visokiu zuvies rukytu gerybiu uzsakiau
va dar svarstau noriu as torto ar visgi imti sakoti (mazoji ji dievina)
liko branguji aprenkt ir seimos damom batus nusipirkt
kunigui paskambinau ir laikus sudeliojom
maista apgalvojau - kepsim kepsnius ir (kadangi svesim prie juros) visokiu zuvies rukytu gerybiu uzsakiau
va dar svarstau noriu as torto ar visgi imti sakoti (mazoji ji dievina)
liko branguji aprenkt ir seimos damom batus nusipirkt
QUOTE(kvietkaite @ 2013 06 15, 20:36)
kaip jums gerai, kad dėl aprangos jau ramu. manieji visi jau kaip ir turi, ką rengtis, aš vienintelė nieko nerandu sakiau, blogiausiu atveju grįžus į LT eisiu ką nors nuomotis
dar yra Pom Pom dekoracijos - facebooke