Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Karscio jie tikrai bijo, bet mums nereikes toli ju veztis, tai gal nesusprogs g.gif
kitas dalykas, tai reikia prasyti, jog nepripustu pilnai, ta prasme kad liktu pletimuisi vietos del visa ko, jeigu tikrai karsciai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 13 birželio 2013 - 10:49
Aš prašysiu uošvių, kad atvežtų tiesiai į bažnyčią, tai užtruks tik kol vyks ceremonija.

Norėjau ir aš pas Doveiką, bet laikai mūsų datai likę 8,30 arba 18,30 doh.gif aišku pati kalta, kad laukiau kažko, krikštysim Bernardinuose. Ten pirmą krikštijom ir šitą ten ir laikas geras 11 val
Atsakyti
pabandžiau padaryt pompomsą, susikarpiau savo ruloną 50x70, iš vieno rulono išėjo 7 lapai, nu tai koks skystas gavosi schmoll.gif reikia arba daugiau rulonų naudot, arba mažesnius daryt... jaučiu, eisiu lengviausiu keliu ir užsisakysiu gatavus cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alatėja drinks_cheers.gif aš irgi pabandžiau ir nusprendžiau užsakinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 13, 11:48)
Karscio jie tikrai bijo, bet mums nereikes toli ju veztis, tai gal nesusprogs  g.gif 
kitas dalykas, tai reikia prasyti, jog nepripustu pilnai, ta prasme kad liktu pletimuisi vietos del visa ko, jeigu tikrai karsciai bus.

vat mane ir tas stabdo g.gif

QUOTE(*mamusikas* @ 2013 06 13, 11:49)
Aš prašysiu uošvių, kad atvežtų tiesiai į bažnyčią, tai užtruks tik kol vyks ceremonija.

Norėjau ir aš pas Doveiką, bet laikai mūsų datai likę 8,30 arba 18,30  doh.gif aišku pati  kalta, kad laukiau kažko, krikštysim Bernardinuose. Ten pirmą krikštijom ir šitą ten ir laikas geras 11 val

mes pas Doveika 19 val, tikiuos jau taip karsta kaip zada nebus
Atsakyti
Kadangi mūsų šventė toliau nuo Vilniaus, o ir bus norinčių grįžt, tai dėl to ir rinkomės kitą bažnyčią verysad.gif
Atsakyti
As tai pomsus maziukus darausi, nes dideli nu man savos gamybos nesiziuri graziai, o vat maziukai normalus gaunasi, tokie purus, pilnai burbulo formos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:02)
Galvoju tetis su seneliais ir kriksto teciu galetu sodinti medeli, o moteriskoji puse... Dar nesugalvojau  doh.gif

Moterims galima duoti tokias uzduotis: is kazkokiu anksciau suruostu medziagu padaryti botageli netikusioms mergoms vaikyti, tinkla geroms panelems gaudyti, pagaminti vestuvinio torto maketa (arba nupiesti), suverti karolius busimai marciai ir pan. Galima primastyti cia dar 4u.gif Paskui i skrynele sunaus ideti daiktelius.
Arba dar kazka susijusio su sia senovine tradicija moterys galetu nuveikt:
"Savo vaidmenį krikštynose turėdavo bobutė (pribuvėja), jei galėdavo likti šventėje, nebūdavo išvykus pas kitą gimdyvę. Jei jos nebūdavo, tai kartais tą žaidybinį vaidmenį atlikdavo mamos mama arba anyta. Bobutė svečius vaišindavo bobutės koše. Tai būdavo kelių rūšių grūdų [vėlesniais laikais - manų] košė, pagardinta saldumynais, razinomis, migdolais. Svečiai ragaudavo, girdavo ir duodavo bobutei po pinigėlį už tą košę."

http://gyvenimas.del...5#ixzz2W0BoMsiG

QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:34)
As turiu po skrynele kiekvienam vaikui

Faina kaip wub.gif

QUOTE(puma @ 2013 06 13, 11:32)
Kaip jus planuojat?

Jei bijo karscio, gal per cerimonija reikes i baznycia inest g.gif Mes pasiimsim pries cerimonija, po jos leisim per fotosesija. Bet kadangi miestelis mazas, nereikes vezt toli.

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 13, 13:46)
pabandžiau padaryt pompomsą, susikarpiau savo ruloną 50x70, iš vieno rulono išėjo 7 lapai, nu tai koks skystas gavosi  schmoll.gif reikia arba daugiau rulonų naudot, arba mažesnius daryt... jaučiu, eisiu lengviausiu keliu ir užsisakysiu gatavus  cool.gif  lotuliukas.gif

Vienam reikia 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 13, 12:56)
Vienam reikia 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys 4u.gif

Jei tokiam dideliam, tai ir dar daugiau ju reikia smile.gif nes kai dariau 30x30, tai dejau 10 lapu ir tai per mazai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:02)
Galvoju tetis su seneliais ir kriksto teciu galetu sodinti medeli, o moteriskoji puse... Dar nesugalvojau  doh.gif

Moterims galima duoti tokias uzduotis: is kazkokiu anksciau suruostu medziagu padaryti botageli netikusioms mergoms vaikyti, tinkla geroms panelems gaudyti, pagaminti vestuvinio torto maketa (arba nupiesti), suverti karolius busimai marciai ir pan. Galima primastyti cia dar 4u.gif
Arba dar kazka susijusio su sia senovine tradicija moterys galetu nuveikt:
"Savo vaidmenį krikštynose turėdavo bobutė (pribuvėja), jei galėdavo likti šventėje, nebūdavo išvykus pas kitą gimdyvę. Jei jos nebūdavo, tai kartais tą žaidybinį vaidmenį atlikdavo mamos mama arba anyta. Bobutė svečius vaišindavo bobutės koše. Tai būdavo kelių rūšių grūdų [vėlesniais laikais - manų] košė, pagardinta saldumynais, razinomis, migdolais. Svečiai ragaudavo, girdavo ir duodavo bobutei po pinigėlį už tą košę."

http://gyvenimas.del...5#ixzz2W0BoMsiG

QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:34)
As turiu po skrynele kiekvienam vaikui

Faina kaip wub.gif

QUOTE(puma @ 2013 06 13, 11:32)
Kaip jus planuojat?

Jei bijo karscio, gal per cerimonija reikes i baznycia inest g.gif Mes pasiimsim pries cerimonija, po jos leisim per fotosesija. Bet kadangi miestelis mazas, nereikes vezt toli.

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 13, 13:46)
pabandžiau padaryt pompomsą, susikarpiau savo ruloną 50x70, iš vieno rulono išėjo 7 lapai, nu tai koks skystas gavosi  schmoll.gif reikia arba daugiau rulonų naudot, arba mažesnius daryt... jaučiu, eisiu lengviausiu keliu ir užsisakysiu gatavus  cool.gif  lotuliukas.gif

Vienam reikia maziausiai 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alegria*: 13 birželio 2013 - 14:02
Mes irgi ruošiamės krikštui berniuko rugpjūčio pabaigoje. Kaip gerai, kad yra supermama..
Čia tiek daug info ir atsirink tu dbr ko man ištikrųjų reikia smile.gif o dar tiek dau neperskaityta.
Pirmoje žinutėje radau, jog turite savo albumėlį, rašiau Naktibaldai prisijungimo, bet ats negavau. Čia turbūt ne visom prieinamos jos? Norėjau pasižvalgyt, realiai pamatyt kaip kas, idėjų pasisemt.

Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 13, 14:01)
Vienam reikia maziausiai 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys 4u.gif

parašiau FB tai, kuri daro burbulus, tai vieno didžiausio burbulo kaina man gausis mažesnė nei aš pati gaminčiau biggrin.gif tai nebesuksiu galvos ir užsisakysiu thumbup.gif
Atsakyti