Karscio jie tikrai bijo, bet mums nereikes toli ju veztis, tai gal nesusprogs
kitas dalykas, tai reikia prasyti, jog nepripustu pilnai, ta prasme kad liktu pletimuisi vietos del visa ko, jeigu tikrai karsciai bus.
Aš prašysiu uošvių, kad atvežtų tiesiai į bažnyčią, tai užtruks tik kol vyks ceremonija.
Norėjau ir aš pas Doveiką, bet laikai mūsų datai likę 8,30 arba 18,30 aišku pati kalta, kad laukiau kažko, krikštysim Bernardinuose. Ten pirmą krikštijom ir šitą ten ir laikas geras 11 val
Norėjau ir aš pas Doveiką, bet laikai mūsų datai likę 8,30 arba 18,30 aišku pati kalta, kad laukiau kažko, krikštysim Bernardinuose. Ten pirmą krikštijom ir šitą ten ir laikas geras 11 val
pabandžiau padaryt pompomsą, susikarpiau savo ruloną 50x70, iš vieno rulono išėjo 7 lapai, nu tai koks skystas gavosi reikia arba daugiau rulonų naudot, arba mažesnius daryt... jaučiu, eisiu lengviausiu keliu ir užsisakysiu gatavus
Alatėja aš irgi pabandžiau ir nusprendžiau užsakinėt
QUOTE(KasYra @ 2013 06 13, 11:48)
Karscio jie tikrai bijo, bet mums nereikes toli ju veztis, tai gal nesusprogs
kitas dalykas, tai reikia prasyti, jog nepripustu pilnai, ta prasme kad liktu pletimuisi vietos del visa ko, jeigu tikrai karsciai bus.
vat mane ir tas stabdo
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 06 13, 11:49)
Aš prašysiu uošvių, kad atvežtų tiesiai į bažnyčią, tai užtruks tik kol vyks ceremonija.
mes pas Doveika 19 val, tikiuos jau taip karsta kaip zada nebus
Kadangi mūsų šventė toliau nuo Vilniaus, o ir bus norinčių grįžt, tai dėl to ir rinkomės kitą bažnyčią
As tai pomsus maziukus darausi, nes dideli nu man savos gamybos nesiziuri graziai, o vat maziukai normalus gaunasi, tokie purus, pilnai burbulo formos
QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:02)
Galvoju tetis su seneliais ir kriksto teciu galetu sodinti medeli, o moteriskoji puse... Dar nesugalvojau
Moterims galima duoti tokias uzduotis: is kazkokiu anksciau suruostu medziagu padaryti botageli netikusioms mergoms vaikyti, tinkla geroms panelems gaudyti, pagaminti vestuvinio torto maketa (arba nupiesti), suverti karolius busimai marciai ir pan. Galima primastyti cia dar Paskui i skrynele sunaus ideti daiktelius.
Arba dar kazka susijusio su sia senovine tradicija moterys galetu nuveikt:
"Savo vaidmenį krikštynose turėdavo bobutė (pribuvėja), jei galėdavo likti šventėje, nebūdavo išvykus pas kitą gimdyvę. Jei jos nebūdavo, tai kartais tą žaidybinį vaidmenį atlikdavo mamos mama arba anyta. Bobutė svečius vaišindavo bobutės koše. Tai būdavo kelių rūšių grūdų [vėlesniais laikais - manų] košė, pagardinta saldumynais, razinomis, migdolais. Svečiai ragaudavo, girdavo ir duodavo bobutei po pinigėlį už tą košę."
http://gyvenimas.del...5#ixzz2W0BoMsiG
QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:34)
As turiu po skrynele kiekvienam vaikui
Faina kaip
QUOTE(puma @ 2013 06 13, 11:32)
Kaip jus planuojat?
Jei bijo karscio, gal per cerimonija reikes i baznycia inest Mes pasiimsim pries cerimonija, po jos leisim per fotosesija. Bet kadangi miestelis mazas, nereikes vezt toli.
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 13, 13:46)
pabandžiau padaryt pompomsą, susikarpiau savo ruloną 50x70, iš vieno rulono išėjo 7 lapai, nu tai koks skystas gavosi reikia arba daugiau rulonų naudot, arba mažesnius daryt... jaučiu, eisiu lengviausiu keliu ir užsisakysiu gatavus
Vienam reikia 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 13, 12:56)
Vienam reikia 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys
Jei tokiam dideliam, tai ir dar daugiau ju reikia nes kai dariau 30x30, tai dejau 10 lapu ir tai per mazai buvo.
QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:02)
Galvoju tetis su seneliais ir kriksto teciu galetu sodinti medeli, o moteriskoji puse... Dar nesugalvojau
Moterims galima duoti tokias uzduotis: is kazkokiu anksciau suruostu medziagu padaryti botageli netikusioms mergoms vaikyti, tinkla geroms panelems gaudyti, pagaminti vestuvinio torto maketa (arba nupiesti), suverti karolius busimai marciai ir pan. Galima primastyti cia dar
Arba dar kazka susijusio su sia senovine tradicija moterys galetu nuveikt:
"Savo vaidmenį krikštynose turėdavo bobutė (pribuvėja), jei galėdavo likti šventėje, nebūdavo išvykus pas kitą gimdyvę. Jei jos nebūdavo, tai kartais tą žaidybinį vaidmenį atlikdavo mamos mama arba anyta. Bobutė svečius vaišindavo bobutės koše. Tai būdavo kelių rūšių grūdų [vėlesniais laikais - manų] košė, pagardinta saldumynais, razinomis, migdolais. Svečiai ragaudavo, girdavo ir duodavo bobutei po pinigėlį už tą košę."
http://gyvenimas.del...5#ixzz2W0BoMsiG
QUOTE(Dzenke @ 2013 06 13, 10:34)
As turiu po skrynele kiekvienam vaikui
Faina kaip
QUOTE(puma @ 2013 06 13, 11:32)
Kaip jus planuojat?
Jei bijo karscio, gal per cerimonija reikes i baznycia inest Mes pasiimsim pries cerimonija, po jos leisim per fotosesija. Bet kadangi miestelis mazas, nereikes vezt toli.
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 13, 13:46)
Vienam reikia maziausiai 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys
Mes irgi ruošiamės krikštui berniuko rugpjūčio pabaigoje. Kaip gerai, kad yra supermama..
Čia tiek daug info ir atsirink tu dbr ko man ištikrųjų reikia o dar tiek dau neperskaityta.
Pirmoje žinutėje radau, jog turite savo albumėlį, rašiau Naktibaldai prisijungimo, bet ats negavau. Čia turbūt ne visom prieinamos jos? Norėjau pasižvalgyt, realiai pamatyt kaip kas, idėjų pasisemt.
Čia tiek daug info ir atsirink tu dbr ko man ištikrųjų reikia o dar tiek dau neperskaityta.
Pirmoje žinutėje radau, jog turite savo albumėlį, rašiau Naktibaldai prisijungimo, bet ats negavau. Čia turbūt ne visom prieinamos jos? Norėjau pasižvalgyt, realiai pamatyt kaip kas, idėjų pasisemt.
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 13, 14:01)
Vienam reikia maziausiai 10 lapu, su maziau tikrai nekeip atrodys
parašiau FB tai, kuri daro burbulus, tai vieno didžiausio burbulo kaina man gausis mažesnė nei aš pati gaminčiau tai nebesuksiu galvos ir užsisakysiu