Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(Dolyte @ 2013 06 10, 19:35)
Gal galima butu foto?  ax.gif

Galima lotuliukas.gif visa tai man kainavo 6 lt ax.gif ir uztrukau 2,5 val. ir popieriaus dar liko 4u.gif gal ne pats idealiausias variantas, bet mane jis tenkina

user posted image

Iki musu sventes laiko vis maziau, bet jau beveik viskas sudeliota i savo vietas biggrin.gif liko keletas smukmeneliu, svarbiausia mano vyrukai turi kuom pasipuost, o liko tik profesijos ir pasizadejimu korteles, bet cia jau kriksto mama apsieme paruost biggrin.gif
Atsakyti
Alatėja dėkuj
Atsakyti
Gal kam pravers mirksiukas.gif

Balionai
Atsakyti
Labuciai,

Nors musu svente jau uz geros savaiteles(22 diena), radus cia tiek sauniu ideju sazine neleido dingti nieko neparasius smile.gif
Musu mazojo svente planuojama artimiausiame seimos rate, kieme. Ir vaises ir dekoracijas darom kartu su dukrom. Issirinkom spalvine gama: zydra, kakavine, balta, siek tiek zalsva. Kaip sventes papuosimo akcenta darysim dekoruota saldu stala, bendras vaisiu stalas planuojam bus tradicinis nukrautas vaisemis, nes publika renkasi tradicine smile.gif kazkada bandziau kaip mama mano sako 'pamandravoti': saltus ir karstus uzkandzius nesiau i stala porcijuotus, o po to bendrai uzkandeliu stala atidengiau. Nu nesuprato manes nei tevai, juolab uosviai smile.gif stalas anot ju gi turi buti nukrautas misrainem ir silkem. Tai ir nesigadinsiu sau nervu, pasidarysim tik saldu stala grazu, bus visi laimingi.
Del rubu kazkaip daug galvos nesukom, stengiames si karta tik spalviskai siek tiek susiderinti pagal pasirinktas sventes spalvas. Su fotografu sutarta, maziui rubai pasiuti pas Pukupuku (komplektukas 'pas dieduka augau'). Butent tokio stiliaus rubu ir norejau sunui, ilgai ieskojau, jau galvojau pati siuti, bet visai netycia radau thumbup.gif
Krikstysim Sv.Kryziaus baznycioje pas kuniga Doveika

QUOTE(KasYra @ 2013 05 31, 12:17)
Helio balionai Vilniuje po 2,50 Lt  thumbup.gif 
per skelbiu iveskite i paieskos langeli si numeri: 16227537 ir ismes skelbima  smile.gif  netycia radau.

thumbup.gif aciu uz nuoroda!

QUOTE(Editulka23 @ 2013 06 06, 12:50)
Mamytes, o gal dar kas kokiu pasiulymu turit kur tas krikstynu knygas uzsisakyti galima? Nes tokiu sablonisku pirkt nenoriu, o kad grazios butu ziuriu nelabai sekasi rasti

'pagooglink' Irri style

QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 08, 15:07)
O pas mus jokiu scenariju, viskas paprasta, susiruosim, cerimonija, fotosesija, nuvaziuosim svest, kazkokiu tarpu zodziai is sirdies, dovanos, medelio sodinimas, gal siek tiek veiklos, jei kas "pasirasys".

visas genialumas slypi paprastume mirksiukas.gif as irgi uznpaprastuma, siltuma, bet jokiu budu nesmerkiu pompastisku svenciu: kaip sakoma "kas kaip moka tas taip soka"

Beje, aciu uz ideja apie medelio sodinima thumbup.gif Galvoju tetis su seneliais ir kriksto teciu galetu sodinti medeli, o moteriskoji puse... Dar nesugalvojau doh.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 11, 14:46)
mamytės, kurios jau darėt pompomsus, pasakykit jau iš patirties, kokios formos lapas labiausiai tinka - stačiakampis ar kvadratas? visur pardavinėja lapais 50x70 cm, tai čia jau kaip ir iš tokio galima lankstyt, negi nukarpyt reikėtų? pas mane ruloniukais jis, 50x500, tai mąstau, kaip man jį čia dabar susikarpyti

As dariau is 50x70, tikrai ne per dideli g.gif na nebent kabinsit mazoj erdvej...

QUOTE(irmule* @ 2013 06 12, 13:18)

mūsų šventė jau čia pat - birželio 22d. Krikštysim jau antrą savo vaiką

Musu taip pat birzelio 22 diena ir krikstysim jau ketvirta savo vaika rolleyes.gif Daugiau vaiku nebeplanuojam, tad ruostis siai sventei ypac malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2013 06 13, 05:41)
Gal kam pravers  mirksiukas.gif

Balionai

Praverte praverte thumbup.gif ka tik nusipirkau, nes pigiau tikrai neberasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 13, 09:25)
Praverte praverte  thumbup.gif  ka tik nusipirkau, nes pigiau tikrai neberasiu  ax.gif

man tai šita sąlyga labai patiko lotuliukas.gif

Sąlygos:
- Kuponas galioja už atitinkamą kainą pasirinktam balionų kiekiui: 29 litai už 55 helio balionus ARBA 59 litai už 30 helio balionų.

kuriuos pasirinkai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2013 05 21, 12:15)
Krikštadėžėje galima laikyti visus atsiminimus apie krikštynas, t.y. rūbelius, žvakę ir kitą atributiką likusią po krikštynų smile.gif Dėžutę galima atiduoti vaikui per vestuves  thumbup.gif

As krikstadezes kaip tokios neturiu nei vienam vaikui, ir dabar nedarau. As turiu po skrynele kiekvienam vaikui kur dedu apyranke is ligonines, echo nuotraukas ( beje, jas patarciau skanuoti ir tureti kompe, nes per laika nublunka sad.gif ), kriksto rubelius, siaip megiamiausius kudikiskus rubelius( viena- du), megiamiausia zaisliuka, pirmuosius piesinius, rastelius rasytus man, ju rasytuslaiskus kaledu seniui ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 13, 08:32)
man tai šita sąlyga labai patiko  lotuliukas.gif

Sąlygos:
- Kuponas galioja už atitinkamą kainą pasirinktam balionų kiekiui: 29 litai už 55 helio balionus ARBA 59 litai už 30 helio balionų.

kuriuos pasirinkai?  lotuliukas.gif

Man tai teisingai raso g.gif
29 litai už 15 helio balionus ARBA 59 litai už 30 helio balionų.
Matyt tu anksciau rinkaisi, gal tada klaida kokia buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 13, 09:40)
Man tai teisingai raso  g.gif 
29 litai už 15 helio balionus ARBA 59 litai už 30 helio balionų.
Matyt tu anksciau rinkaisi, gal tada klaida kokia buvo  biggrin.gif

žiūriu, jau pataisė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 13, 09:07)
žiūriu, jau pataisė  biggrin.gif

Kur jie nepastebės tokios klaidos lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien skambinausi del balioniuku, turejau klausimu kurie kele abejoniu, todel likau dar didesnese abejonese lotuliukas.gif pasirodo jie bijo silumos ir pleciasi(gal kam ir ne naujiena) as planavau juos veztis i baznycia, po jos gamtoje isleisti, tai uztruktu geru pora valandu, ir visa ta laika planavau laikyti automobilyje, bet sekanti savaitgali, per musu svente prognozuojami karsciai +30, tai dabar abejoju ar jie atlaikys visa musu kelione iki numatytos vietos... 4u.gif
Kaip jus planuojat?
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 06 13, 11:32)
Siandien skambinausi del balioniuku, turejau klausimu kurie kele abejoniu, todel likau dar didesnese abejonese  lotuliukas.gif pasirodo jie bijo silumos ir pleciasi(gal kam ir ne naujiena) as planavau juos veztis i baznycia, po jos gamtoje isleisti, tai uztruktu geru pora valandu, ir visa ta laika planavau laikyti automobilyje, bet sekanti savaitgali, per musu svente prognozuojami karsciai +30, tai dabar abejoju ar jie atlaikys visa musu kelione iki numatytos vietos... 4u.gif
Kaip jus planuojat?

Mes 5 balionus vezemes automobilio salone apie 1,5 val. Ativezem tik 2 sad.gif Kiti susprogo... Buvo netoli 30 laipsniu lauke
Atsakyti