Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Mano mazyles krikstynos jau irgi greitai, birzelio 29d. As nusipirkau suknele, kurios pagrindas yra baltas, bet puosta melynomis tulpemis. Kadamgi uz menesio dalyvausim mano brolio vestuvese, tai jinai man pasitarnaus ir tenais. Zaidimukai jau sugalvoti, pasizadejimus teliko tik atspausdinti, apranga jau visu suruosta ( na teciui reikia dar baltus marskinius nusipirkti wink.gif ). Svesime kaime, be jokiu dideliu baliu, tik sava seima ( nors ju susidaro 17 ), tai bus saslykai, siek tiek uzkandziu.... smile.gif
Atsakyti
slipse, atsakiau Jums AŽ. Na o dėl drabužių tai iš pradžių svaigau dėl baltos. Bet netyčia įsigijau lininę (natūralaus lino spalvos) suknelę tai ją ir dėsiuosi, tėčiui ieškom irgi tokios spalvos kelnių, bet su jo sudėjimu doh.gif krikštatėvis irgi bus su lininėm kelnės, krikštamotė linine suknele (tik nesu tikra dėl spalvos). Pračiau, kad svečiai nesirengtų juodai, bet vistiek kasnors taip padarys.
Žiūriu pasipylė birželio 29d, krikštukų, kaip smagu smile.gif mūsų irgi tą dieną, jau pasidariau linkėjimų korteles, reikės žiūrėt kaip atrodys atspausdintos thumbup.gif šiandien užsiimsiu vardo girlianda (ar kaip čia ją pavadint). Beje užsakėm tortą, dar tik dabar doh.gif ir oj kiek nervų kainavo. Pasirodo, Mažoji ragainė jau nebepriima užsakymų vasarai, bet važiavom į kepyklą r tarėmės su pačia kepėja- sutiko thumbup.gif
Atsakyti
mamytės, kurios jau darėt pompomsus, pasakykit jau iš patirties, kokios formos lapas labiausiai tinka - stačiakampis ar kvadratas? visur pardavinėja lapais 50x70 cm, tai čia jau kaip ir iš tokio galima lankstyt, negi nukarpyt reikėtų? blush2.gif pas mane ruloniukais jis, 50x500, tai mąstau, kaip man jį čia dabar susikarpyti doh.gif
Atsakyti
jei kam idomu, tai kelias nuotraukeles ikeliau i albuma:) tik kolkas buitines, fotografes dar neturim nuotrauku... tai ir krikstukes neparodysiu kolkas... nesinori su kitais zmonem deti nuotraukas...
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 11, 14:46)
mamytės, kurios jau darėt pompomsus, pasakykit jau iš patirties, kokios formos lapas labiausiai tinka - stačiakampis ar kvadratas? visur pardavinėja lapais 50x70 cm, tai čia jau kaip ir iš tokio galima lankstyt, negi nukarpyt reikėtų?  blush2.gif pas mane ruloniukais jis, 50x500, tai mąstau, kaip man jį čia dabar susikarpyti  doh.gif

Vat ir pas mane 50x70 cm, pasiskaiciau merginu atsiliepimus ir nusprendziau bandyti kirpti per puse, kad jie nebutu per dideli. Dar galvojau, gal padaryti 50x50, o is nukirptos juostos daryti 20x25 g.gif . O gal isvis daryti 3 dydziu: 50x35; 50x70 ir 20x25? ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(irisine @ 2013 06 11, 15:17)
jei kam idomu, tai kelias nuotraukeles ikeliau i albuma:) tik kolkas buitines, fotografes dar neturim nuotrauku... tai ir krikstukes neparodysiu kolkas... nesinori su kitais zmonem deti nuotraukas...

Matosi , kad buvo grazi svente ir balionu kiek daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2013 06 11, 16:17)

Sveiki, o koks cia albumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzizuzi @ 2013 06 11, 09:15)
Mes kai krikstijom savo didiji, tai nedariau jokiu sukuosenu, makiazu profesionaliu, rengiausi sviesiai - baltos kelnes ir sviesus virsus. Dabar siusiuos suknele ilga balta, nes kartu ir santuokos sakramenta priimsim, tai nesinori eit su kelnem, nors sventes akcentas bus krikstynos. Mes santuokos rumuose susituoke pries beveik 10metu, tai nesinori del musu aplaidumo, kad laiku baznycioj nesusituokem, gadint vaiko svente smile.gif
O siaip yra teke matyt krikstynu, kad mamos kaip per vestuves atrodo, tai man  schmoll.gif .Manau vaiko svente, vaikas turi buti graziausias  Manau vaiko svente, vaikas turi buti graziausias  mirksiukas.gif

as esu kitokios nuomones ax.gif manau, kad tai visos krikscioniskos seimos svente, nes ta diena seima pasipildo nauju krikscioniu ir ta diena visi turi but grazus 4u.gif
As rengiausi trumpa balta suknele, kuri buvo padekoruota pagal dukrytes suknele, tetis rengesi kostiuma, baltus marskinius ir zydros spalvos kaklaraisti rysejo.
Foto galesiu pasirodyti, kai tik gausime is fotografes 4u.gif buitiniu foto nedaug ir nelabai kokybiskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 11, 12:46)
mamytės, kurios jau darėt pompomsus, pasakykit jau iš patirties, kokios formos lapas labiausiai tinka - stačiakampis ar kvadratas? visur pardavinėja lapais 50x70 cm, tai čia jau kaip ir iš tokio galima lankstyt, negi nukarpyt reikėtų?  blush2.gif pas mane ruloniukais jis, 50x500, tai mąstau, kaip man jį čia dabar susikarpyti  doh.gif

Ziurint kokio dydzio burbulu nori ax.gif man atrodo jog 50x70 gautusi laaabai dideli blush2.gif as dariau 30x30 ir tai man jau gan didelis gavosi, bet kaip jums nemazai salei gal ir nieko tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 11, 14:46)

Jei is silkinio popieriaus darai, tai is staciakampiu lankstyk, taip graziau gaunasi 4u.gif Pabandyk pakarpyt, pamatysi kaip tau labiau patiks gal. Man atrodo, kad 25 cm plocio pilnai uztenka. As darysiu dvieju dydziu 25x40 cm ir 15x25cm, rodos, kad taip skaiciavau, pati suabejojau, reiks pavartyt uzrasus g.gif
Draugei dariau 30x50cm, po 10 lapu, graziai labai gavosi, bet as siek tiek mazesniu noreciau.
Atsakyti
Merginos gal turit suknytės trafaretą pakvietimams, kažkur turėjau o dabar nerandu doh.gif
Atsakyti
ačiū visoms, pasisakiusioms dėl pompomsų, bandysim biggrin.gif

QUOTE(*mamusikas* @ 2013 06 12, 11:29)
Merginos gal turit suknytės trafaretą pakvietimams, kažkur turėjau o dabar nerandu  doh.gif

šita?

user posted image
Atsakyti
Sveikos beplanuojančios mamytės,

mūsų šventė jau čia pat - birželio 22d. Krikštysim jau antrą savo vaiką, tai daug ką panaudosim iš buvusiųjų (pirmosios prieš kiek mažiau nei 2 metus). Tik viską pritaikysiu mergaitei. Kažkaip nežinau, man taip niekas nejuda į priekį, kad net graudu. Jaučiu, kad viskas vyks studentišku principu: kiek pasiruošiu "paskutinę naktį" tiek bus. Nors gražuolius Pom pomsus užsisakiau jau padarytus.
Atsakyti