Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(KasYra @ 2013 06 06, 16:15)
Bent jau is krepinio popieriaus man tikrai nesamone gavosi  doh.gif  nebent reiketu deti dvigubai daugiau tu lapu  doh.gif  o ir laaabai milziniskas jis gautusi  doh.gif  neturiu kur tokiu milzinu kabinti  lotuliukas.gif  man idealiausiai 30x30 arba 20x20  biggrin.gif

Ai, is krepinio ir man nesigavo, as is silkinio popieriaus dariau, is tissue, kitaip sakant.
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 06, 14:30)
Ai, is krepinio ir man nesigavo, as is silkinio popieriaus dariau, is tissue, kitaip sakant.

Nezinau, jauciu net nedarysiu tokiu dideliu, nereikia man tokiu dideliu.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 06, 16:33)
Nezinau, jauciu net nedarysiu tokiu dideliu, nereikia man tokiu dideliu.

Juk kokio nori dydzio tokio karpai mirksiukas.gif
As sau darysiu po 25 cm ir po 15 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 06, 14:39)
Juk kokio nori dydzio tokio karpai mirksiukas.gif
As sau darysiu po 25 cm ir po 15 cm smile.gif

Tas tai taip, tai irgi panasiu ismatavimu darysiu.
Atsakyti
sveikos:) orai tuoj mane pribaigs... krikstynos jau jau ant nosies... pasiruosimo dar visai nemazai liko, o daryti nieko nenoriu... wacko.gif siandien numatomas torto kepimas, ir stalo korteliu gaminimas... ot smagus vakaras nusimatto.. tik tiek gerai, kad sestadieni viskas pasibaigs:D Liks malonioji krikstynu puse - svente:D
Papildyta:
sveikos:) orai tuoj mane pribaigs... krikstynos jau jau ant nosies... pasiruosimo dar visai nemazai liko, o daryti nieko nenoriu... wacko.gif siandien numatomas torto kepimas, ir stalo korteliu gaminimas... ot smagus vakaras nusimatto.. tik tiek gerai, kad sestadieni viskas pasibaigs:D Liks malonioji krikstynu puse - svente:D
Atsakyti
Na bet zinot su tom dovanom tai as sakiau sveciam neduovanosiu nieko. Tik kriksto teveliams ir seneliams... Juk vis delto cia vaiku svente... Tik aisku reikes dar visokiu zaidimu ir uzsiemimu prigalvot kad nebutu siaip tik eilinis susiejimas. O dekoracijom tai sakiau pompsu uzsakysiu ir dar kazka reikes sugalvot.. Siaip pagaliau reikalai pajudejo: baznycia uzsakyta, tortas uzsakytas, kvietimus jau irgi siaip ne taip atsiemiau smile.gif bet veiklos vistiwk dar yra smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kam pravers 4u.gif
Akcija net 1 metro skersmens BALIONUI su helio dujomis
Atsakyti
QUOTE(zuzizuzi @ 2013 06 04, 22:15)
Aciu labai!  4u.gif  O kokiu budu nuotraukyte kelet? As kazkaip isivaizdavau, kad tas popieriukas kazkokiam formate bus, kaip imikimi ar pan  blush2.gif 
Star - o del tu tauriu skirtuku - visiems puosei taures? Kiek tie skirtukai kainuoja?

As naudoju photoshopa, bet tinka ir kitos programeles. Kai idejau norima foto, nukopinau i worda, o ten jau istempiau iki reikiamo dydzio.
I pom pomsu tema, pabandziau is paprasciausiu baltu serveteliu 24x24, dejau 9 sluoksnius. Gavosi super thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
ir vel jungiuosi prie jusu burio smile.gif krikstynos liepos 20d. kaip ir laiko dar yra, bet kaip ir visiskai nedaug jau liiko smile.gif tik siandien padarem su mergytes mama pirmuosius zingsnius, uzsirasem baznycioj, ir uzsisakem foto studija smile.gif dabar pradesiu rasyt scenariju biggrin.gif gal ka idomaus esat sugalvoje namuose, pries vaziuojant i baznycia? g.gif
pleminarus mano planas tox - mergytes rengimas, sveciu vaisinimas su juoda duona, suriu ir medum, mergaites perdavimas per langa, asocio dauzymas, ir kelione i baznycia ax.gif
gal turetumet kokiu kitokiu pasiulymu? blush2.gif
Atsakyti
Musu irgi liepos 20d, bet isvis niekas dar nepajudejo, isskyrus baznycia. Kriksto tevai netiketai atsisake, tai dabar vel galvos skausmas... Jeigu jau ir dabar pakviestieji nesutiks, tai imsiu sese su vyru, kaip ir pirmajam vaikui... Visai beleko is bedos nesinori. Ech, galvos skausmas... doh.gif
Del tu popieriuku, tai su photoshopu dirbt niekada nebandziau. Su kokiom dar programelem galima? ax.gif
Laaabai skaniai nuskambejo juoda duona, medus ir suris smile.gif O cia tradicija kazkokia, kad taip reikia vaisint, ar tik siaip sugalvojot? Mes tai is namu be ceremoniju isvaziuosim. O del dovanu sveciam, tai mes tik saldainiu padarysim kaip baliaus pyrago ir viskas. dovanos tik kriksto tevams ir liudininkams (mes kartu ir santuokos sakramenta baznycioj priimsim).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzizuzi: 07 birželio 2013 - 22:11
QUOTE(darule @ 2013 06 07, 17:45)
pleminarus mano planas tox - mergytes rengimas, sveciu vaisinimas su juoda duona, suriu ir medum, mergaites perdavimas per langa, asocio dauzymas, ir kelione i baznycia  ax.gif
gal turetumet kokiu kitokiu pasiulymu? blush2.gif

Del sveciu vaisinimo duona suriu ir medumi ir as nesu girdejusi. Darot pagal senovinius paprocius, tai kiek atsimenu is skaitiniu, sveciai laukdavo sugriztancius is baznycios krikstuka su tevais ir krikstateviais, nebudavo ju per pasiruosimus 4u.gif
Mes be paprociu darysim, tik rengs, tikriausiai, krikstateviai, o artimieji atvyks i baznycia, kas nores pamatyt cerinomija.
Atsakyti
Sveikuites, o as paprasciausiai isigyjau internetu visa krikstynu scenariju berniukui,tikrai smulkiai viskas surasyta,manau stengsimes juo ir vadovautis.Kazkaip per daug visokiu rupesciu,kad paciai lauzyti galva blush2.gif
Atsakyti