Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(KasYra @ 2013 06 05, 13:24)
Man gal nepatiko kad ta spalva tokia murzina pasiemiau  biggrin.gif  todel nesiziuri is to tissue popieriaus. O is to krepinio popieriaus, tai man lengvai kazkaip daresi, net visu lengviausiai.
Is krepinio dariau, kad tempiasi is plocio.

Dabar pagalvojau, kad tikrai graziau turetu gautis is ilgesniu popieriaus lapu.

Man irgi gražiausi iš Tissue ir iš krepinio popieriaus. Tik aš daryčiau kiek pilnesnius, iš daugiau sluoksnių. Aš bandžiau iš paprastų servetėlių, tai dėjau 15 sluoksnių. Pasirodau. user posted image tik niekaip nesuprantu, kaip gražiai padaryti, kad nesimatytų to tarpo tarp atskirų pusių servetėlių doh.gif ir prisegiau ir vistiek ryškus g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 05, 12:32)

Eina sau koks grožis! wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aliunte @ 2013 06 05, 16:20)
Man irgi gražiausi iš Tissue ir iš krepinio popieriaus. Tik aš daryčiau kiek pilnesnius, iš daugiau sluoksnių. Aš bandžiau iš paprastų servetėlių, tai dėjau 15 sluoksnių. Pasirodau. tik niekaip nesuprantu, kaip gražiai padaryti, kad nesimatytų to tarpo tarp atskirų pusių servetėlių  doh.gif  ir prisegiau ir vistiek ryškus  g.gif

Man tai atrodo, kad viskas čia gerai g.gif Aš neįžiūriu jokio tarpo bent jau foto cool.gif
Eisiu ir aš bandyt iš servetėlių daryt, tik pas mane nevienspalvės, tai kažinkas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 05 birželio 2013 - 17:12
QUOTE(aliunte @ 2013 06 05, 14:20)
Man irgi gražiausi iš Tissue ir iš krepinio popieriaus. Tik aš daryčiau kiek pilnesnius, iš daugiau sluoksnių. Aš bandžiau iš paprastų servetėlių, tai dėjau 15 sluoksnių.
tik niekaip nesuprantu, kaip gražiai padaryti, kad nesimatytų to tarpo tarp atskirų pusių servetėlių  doh.gif  ir prisegiau ir vistiek ryškus  g.gif

Is serveteliu paprastu irgi 15 sluoksniu dariau.
Del to tarpo tai irgi neisivaizduoju kaip ji uzmaskuoti, nes ryskiai matosi doh.gif tik susegti nebandziau, reiks pameginti.
Atsakyti
Cia tik nuotraukoj to tarpo nesimato. Negi taip bus ir su tissue popieriumi? nes aš tą tarpą susegiau, bet visiškai jo neišeina susegti doh.gif Aš darysiu didžiuosius iš tissue o mažuosius iš servetėlių. Beje, aš atskyrusi servetėles išlyginu karštu lygintuvu, kažkur taip mačiau. Man atrodo, kad tas popierius tada kiek standesnis būna.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 06 05, 21:34)
Cia tik nuotraukoj to tarpo nesimato. Negi taip bus ir su tissue popieriumi? nes aš tą tarpą susegiau, bet visiškai jo neišeina susegti  doh.gif  Aš darysiu didžiuosius iš tissue o mažuosius iš servetėlių. Beje, aš atskyrusi servetėles išlyginu karštu lygintuvu, kažkur taip mačiau. Man atrodo, kad tas popierius tada kiek standesnis būna.

Ir is Tissue popieriaus tas tarpas toks pat buna. Man mažiausiai jis realiai matosi is krepinio popieriaus. Is paprastu serveteliu dar ryskesnis tas tarpas.
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 05, 09:16)
As tai dariau 30x50, nekarpiau is plocio visai. Internete staciakampius maciau, kad lanksto, tai ir as tokius dariau ax.gif Irgi 10 lapu, geriausiai atrodo. O popieriu is rastiniu prekiu parduotuves pirkau.

BANDZIAU DARYTI TOKIU ISMATAVIMU, TAI NESIGAVO ISVIS doh.gif Man tai per didelis is ilgio visgi, nebent 30x40 daryti, bet geriausiai visgi is kvadrato gaunasi biggrin.gif arba as nesugebu kitaip doh.gif
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif

Tikiuosi priimsit i savo paplepejimus smile.gif Mano abieju klecku krikstynos liepos 21, bet organizuoti pradejau jau dabar... Nusprendem daryt namie , nes ir zmoniu nedaug - apie 15 ir siaip namie manau bus geriau smile.gif

Tik pradejau viska organizuot ir viskas stringa is karto g.gif Pakvietimai turi buti paruosti rytdienai, o niekaip maketo atsiust nesugeba.. Uzsakyti norejau vaikams krikstynu knygas - irgi kazkaip vangiai man atsakineja i laiskus... Na net nezinau.. Mamytes, o gal dar kas kokiu pasiulymu turit kur tas krikstynu knygas uzsisakyti galima? Nes tokiu sablonisku pirkt nenoriu, o kad grazios butu ziuriu nelabai sekasi rasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2013 06 06, 10:50)
Labas mamytes smile.gif

Tikiuosi priimsit i savo paplepejimus smile.gif Mano abieju klecku krikstynos liepos 21, bet organizuoti pradejau jau dabar... Nusprendem daryt namie , nes ir zmoniu nedaug - apie 15 ir siaip namie manau bus geriau smile.gif

Tik dabar biggrin.gif jau nebe daug laiko turite, tai nesistebiu kad stringate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2013 06 06, 12:50)
Labas mamytes smile.gif

Tik pradejau viska organizuot ir viskas stringa is karto  g.gif  Pakvietimai turi buti paruosti rytdienai, o niekaip maketo atsiust nesugeba.. Uzsakyti norejau vaikams krikstynu knygas - irgi kazkaip vangiai man atsakineja i laiskus... Na net nezinau.. Mamytes, o gal dar kas kokiu pasiulymu turit kur tas krikstynu knygas uzsisakyti galima? Nes tokiu sablonisku pirkt nenoriu, o kad grazios butu ziuriu nelabai sekasi rasti  blush2.gif

Sveika 4u.gif
mes irgi namuose darysim, pas mus 16 svetelių nusimato smile.gif
Krikštynos bus savaite anksčiau nei Jūsų, organizavimą pradėjau prieš kokį mėnesį - bažnyčia jau sutarta, kvietimai išdalinti. Liko naminį meniu sugalvot, kaip papuošti viską ir dovanėles svečiams, krikštatėviams ir seneliams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 06, 10:54)
BANDZIAU DARYTI TOKIU ISMATAVIMU, TAI NESIGAVO ISVIS  doh.gif  Man tai per didelis is ilgio visgi, nebent 30x40 daryti, bet geriausiai visgi is kvadrato gaunasi  biggrin.gif  arba as nesugebu kitaip  doh.gif

Na, man tai tobuli gavosi, gaila parodyt negaliu, draugei dariau, saviskiu dar neskubu daryt. Taip visur ir youtube rodo,, kad is staciakampiu lanksto, o ten dar ilgesni tie staciakampiai, kazin kas tau nesigavo g.gif

QUOTE(Editulka23 @ 2013 06 06, 12:50)
Tikiuosi priimsit i savo paplepejimus smile.gif Mano abieju klecku krikstynos liepos 21, bet organizuoti pradejau jau dabar...

Sveika 4u.gif
Musu krikstynos liepos 27, planuoti jau nuo sausio pradejau po trupuciuka biggrin.gif
Bet manau dabar, kad viska paprastinsiu, absoliuciai viska, ir stala, ir papuosimus, ir atributika, ir "programa". Nenoriu pati nugriut negyva nuo visko ir nenoriu persistengt ir prisiruost, o "vdrug" niekam nebus idomu ax.gif
Atsakyti
Mano krikštynų programa irgi bus minimali, mieliau koncentruojuosi ties papuošimais ir fotosesija, nes pas mus tie žaidimukai visiems schmoll.gif Merginos, dalinuosi vienu puslapėliu, gal rasite idėjų fotosesijai 4u.gif Šeimos fotosesijai
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 06 06, 12:12)
Na, man tai tobuli gavosi, gaila parodyt negaliu, draugei dariau, saviskiu dar neskubu daryt. Taip visur ir youtube rodo,, kad is staciakampiu lanksto, o ten dar ilgesni tie staciakampiai, kazin kas tau nesigavo g.gif

Bent jau is krepinio popieriaus man tikrai nesamone gavosi doh.gif nebent reiketu deti dvigubai daugiau tu lapu doh.gif o ir laaabai milziniskas jis gautusi doh.gif neturiu kur tokiu milzinu kabinti lotuliukas.gif man idealiausiai 30x30 arba 20x20 biggrin.gif
Atsakyti