Sveikos Šiandien atkeliauja akvariumas mano būsimam vaivorykštiniam krabui. Būtų įdomu sužinoti kuo daugiau iš jau laikančių tokius krabiukus
Grazuolis
Imeskit foto kai irengsit namus
Fainas .
Aš kažkada tokį gyvūną turėjau (tiksliau 2, bet antras visiškai pirmąjam nusileido)- fantastika. Protingas, gudrus, atsirinko kas šeria, kada galima žnybti... Buvau įpratinus ėsti iš rankų, tai jei yra ką paimti labai švelniai paima, bet jei per staigiai įkiši tuščią ranką, tada jau žnybia. Filtrą teko išimti, nes užlipęs laidu vis pabėgdavo (dėjau knygas ant dangčio, bet paskutiniais metais sugebėdavo ir storą enciklopediją numesti - vėliau jau ir laido nereikėjo).
Nieko sunkaus auginti, svarbiausiai vanduo, salelė, kad turėtų kur išlipti, šiluma ir akmenukų "tvarkymuisi" - pernešdavo, susirūšiuodavo. Labiausiai mėgo gyvas musės lervas, nuo kokių 3m jau ir slieką imdavo (susiplėšo gabaliukais ir po truputį suėda), duodavo žalio žuvies, kai jau neturėdavai šviežio, tada džiovintas krevetes, bet jos tiko iš labai didelio bado , kartais iš akvariumo žolių (na retais atvejais... gupijų).
Fantastinis gyvūnas buvo (antro charakteris ramus, jokių pabėgimų, ką duodi tą ėda...neįdomu)
Nieko sunkaus auginti, svarbiausiai vanduo, salelė, kad turėtų kur išlipti, šiluma ir akmenukų "tvarkymuisi" - pernešdavo, susirūšiuodavo. Labiausiai mėgo gyvas musės lervas, nuo kokių 3m jau ir slieką imdavo (susiplėšo gabaliukais ir po truputį suėda), duodavo žalio žuvies, kai jau neturėdavai šviežio, tada džiovintas krevetes, bet jos tiko iš labai didelio bado , kartais iš akvariumo žolių (na retais atvejais... gupijų).
Fantastinis gyvūnas buvo (antro charakteris ramus, jokių pabėgimų, ką duodi tą ėda...neįdomu)
eina sau, idomus kokie
Pavasarine 13, gal jau irenget namucius?
Pavasarine 13, gal jau irenget namucius?
Gyvu musiu lervu turetu visus metus buti zvejybos parduotuvese ir turguose prie zveju dalykeliu - saldytuve laikant jos ne taip greit i leliukes virsta o uodo truklio lervas turbut irgi krimstu?
QUOTE(Stitch @ 2013 05 28, 16:29)
Gyvu musiu lervu turetu visus metus buti zvejybos parduotuvese ir turguose prie zveju dalykeliu - saldytuve laikant jos ne taip greit i leliukes virsta o uodo truklio lervas turbut irgi krimstu?
Tinka viskas kas juda, tik dydį reikia žiūrėti, kad ne per didelis būtų (mažiukas dar sliekų nesusiplėšydavo, tai tie nuskandinti būdavo