Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 10 21, 00:55)
Nesuprantu cia padaugeje nemokiu klientu ar tik taip uztaikom su draugu. Jam gal 3 pardavimai is eiles tokie buvo (na vienas pirkejas po kurio laiko atsiliepe su savo bedom, bet vistiek pagal ji pardavejas kaltas, kad nori apmokejimo), o man irgi per turbut nepilna menesi 2 pirkejos nesumokejo.  doh.gif Tiksliau viena isvis neatsisauke, bet ten 0 atsiliepimu, o kita nereagavo i laimejima ir invoice'a, bet atsiliepimai geri. Bet po neapmoketos prekes bylos iskelimo iskart sumokejo. Norejau atsiprasyt uz ta byla, bet is kitos puses, tai jei negali apmoket greitu metu, tai bent pranesk, o cia reakcijos jokios...

Jo as viena preke is ketvirto karto tik pardaviau. Visoms ale pirkėjoms bylas iškėliau, bet dzin joms.
Atsakyti
saykit, kaip elgtis tokioj situacijoje. uzsisakiau daikta, sumokejau, nuskaite pinigus. o dabar rodo, kad tos prekes nebera, jei nespejau sumoketi tai mane snebeipareigoja sumoketi uz ja. bet as sumokejau.tai kaip man elgtis? laukti kol ateis preke. o jei ne. ar iskart rasyti kazkam? tuomet kam? nes pardavejui neleidzi parasyti
Atsakyti
Merginos gyvenančios UK, gal kas galėtumėt patarpininkauti nusipirkti ebay.co.uk prekę ir persiųsti į LT? Aišku ne už ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai patarpininkavimams yra tarpininkės ax.gif
http://www.supermama...?...mp;s=&f=139
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 10 21, 17:46)
Tai patarpininkavimams yra tarpininkės  ax.gif
http://www.supermama...?...mp;s=&f=139

Pas jas shipingas kiek suprantu turi būti į LT, o mano prekės į LT nesiunčia, tik UK blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2013 10 21, 19:55)
Pas jas shipingas kiek suprantu turi būti į LT, o mano prekės į LT nesiunčia, tik UK  blush2.gif

Yra kas ir su UK dirba, tik nepatingėkit paklausinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2013 10 21, 15:25)
saykit, kaip elgtis tokioj situacijoje. uzsisakiau daikta, sumokejau, nuskaite pinigus. o dabar rodo, kad tos prekes nebera, jei nespejau sumoketi tai mane snebeipareigoja sumoketi uz ja. bet as sumokejau.tai kaip man elgtis? laukti kol ateis preke. o jei ne. ar iskart rasyti kazkam? tuomet kam? nes pardavejui neleidzi parasyti

O bylos neleidzia atidaryt?
Atsakyti
Paaiškinkit man ką tai reiškia "Post to: Collection in person only"?
Atsakyti
Užsiregistravau ir aš, bandysiu papirkti biggrin.gif vyras sakė dabar tai jau galas bus blush2.gif biggrin.gif gal ir kvailas klausimas, bet aukcionuose keliant kainą, matau, kad užsistatę automatiškai žmonės, kad matyt iki X sumos permuštų kainą, o kaip tai padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2013 10 21, 22:50)
Paaiškinkit man ką tai reiškia "Post to: Collection in person only"?

Jau nebereikia, išsiaiškinau pati ką tai reiškia smile.gif
Papildyta:
O man labai nepasisekė. Pirkau Avent garintuvą/blenderį, buvo parašyta, kad naujas, bet turiu šiokį tokį įtarimą, kad ne, nes dėžė viduje smarkiai pasilamdžiusi, lyg tas aparatas būtų daug kartų išimtas/įdėtas, o pats aparato viršus kažkodėl buvo smarkiai apdulkėjęs ir šiek tiek purvinas, nors viduje lyg kaip ir naujas atrodė. Žodžiu pasinaudojau aš juo gal kokius 5 kartus ir nustojo veikti blenderio funkcija, o garinimas pats veikia. Dabar nežinau ką daryti, kreiptis į pardavėją, rašyti į Ebay ar nešti į Philips garantinį ir taisyti už savo pinigus, nes garantinio kaip ir nėra sad.gif Ir dar labai tikiuosi, kad tai bus pataisoma
Papildyta:
QUOTE(agnioshka @ 2013 10 22, 13:09)
Užsiregistravau ir aš, bandysiu papirkti  biggrin.gif vyras sakė dabar tai jau galas bus  blush2.gif  biggrin.gif gal ir kvailas klausimas, bet aukcionuose keliant kainą, matau, kad užsistatę automatiškai žmonės, kad matyt iki X sumos permuštų kainą, o kaip tai padaryti?  4u.gif

Iš pradžių turi pastatyti kokią nors kainą, o tada kai jau ją pastatai ir patvirtini išmeta tokia lentelę, kurioj būna parašyta Increase maximum bid. Po to prie tavo prekių sąrašo arba įėjus į pačią prekę būna nuoroda Increase maximum bid, tai ten ir nusistatai. Bet jei persigalvosi atsisakyti jos negalima, nuleisti taip pat, tik pakelti galėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 22 spalio 2013 - 14:38
Dėkui Danni 4u.gif O sakykit, prekes siunčia pagal PayPal adresą ar pagal tai kas suvesta Ebay?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2013 10 22, 15:16)
Iš pradžių turi pastatyti kokią nors kainą, o tada kai jau ją pastatai ir patvirtini išmeta tokia lentelę, kurioj būna parašyta Increase maximum bid. Po to prie tavo prekių sąrašo arba įėjus į pačią prekę būna nuoroda Increase maximum bid, tai ten ir nusistatai. Bet jei persigalvosi atsisakyti jos negalima, nuleisti taip pat, tik pakelti galėsi smile.gif

Nebutinai - gali su pirmu statymu det maximalia savo kaina. Bet is esmes geriausia laukt aukciono galo ir jau tada kelioms sekundems likus statyt maximuma - jei ir permus kazkas, tai nebus pagundu kelt savo nusistatyta riba. O ir siaip is anksto keliant daugiau uzsikelia kaina, nes visi irgi bando po truputi kelt.

QUOTE(agnioshka @ 2013 10 23, 15:08)
O sakykit, prekes siunčia pagal PayPal adresą ar pagal tai kas suvesta Ebay?

Pagal ebay adresa siuncia, nors buna pardaveju, kurie reikalauja, kad ebay ir paypal adresai sutaptu.
Atsakyti