mergaites, reikia patarimo. Siuntinuko negaunu jau daugiau kaip menuo. Parasiau pardavejui kad kelsiu disputa. Jis siulo palaukti dar kelias dienas o paskui jei negausiu, preke persius. Kiek zinau disputa reikia iskelti per 45 dienas. Per tiek laiko man persiusta preke tikrai nespes ateiti, o gal ir vel niekas neateis... Ka siulytumet daryti?
QUOTE(Emperatriz @ 2013 07 28, 12:28)
mergaites, reikia patarimo. Siuntinuko negaunu jau daugiau kaip menuo. Parasiau pardavejui kad kelsiu disputa. Jis siulo palaukti dar kelias dienas o paskui jei negausiu, preke persius. Kiek zinau disputa reikia iskelti per 45 dienas. Per tiek laiko man persiusta preke tikrai nespes ateiti, o gal ir vel niekas neateis... Ka siulytumet daryti?
Kelkit disputa ir kuo greiciau. Savo interesus reikia ginti - o ne tiketi pazadais, kad gal kazkokiu stebulingu budu siunta ateis po poros dienu .
Turejau ir as toki atveji - pardavejas vis tikino, kad turi siuntos cekuti. Kai jo paprasiau - staiga ta pacia diena jis man raso, kad siunta gryzo pas ji atgal, ale nerado mano nurodyto adreso (irgi mazdaug menesis kaip laukiau). Tada jis man dar karta ja issiunte ....
Visa laime, kad tuo metu buvau iskelus byla - nors prase labai ja uzdaryt, skundesi, kad uzsaldyta jo Paypal saskaita ir kad siunta pakeliui, tuoj ja gausiu.
Tai ji taip ir netaejo. Tik rasydama i Ebay "Customer Service" atgavau savo pinigelius.
Taip kad netikekit jokiais pazadais . Siuntos anglijoj menesiais neklaidzioja (tiesa, nezinau ar cia anglija - speju ).
Jeigu preke vis del to jus pasieks - galesit Ebay iskelta byla uzdaryt.
Bet vat jeigu jos ir nebus atidarytos - sudie pinigeliai
Mano toks atvejis. Gavau aprašymo neatitinkantį daiktą. Opened a case, pinigų nesutiko grąžinti. Sutarėm, kad siunčiu atgal ir tada grąžins. Išsiunčiau prieš mėnesį reg. siuntimu. Pasirodo, LT paštas tą kodą rodo tik savo ribose, o UK jau neberodo Tai nežinau, gavo prekę atgal ar ne. Pinigų dar negrąžino. Kaip sužinoti, kad ji prekę tikrai turi?
Taip, rodo tik Lt ribose. Kaip patikrinti nelabai žinau. Gal užklaust pašte reiktų, nors aišku jie nesigylins.
O ka reiskia Collection only : Free ?
QUOTE(Sense @ 2013 07 30, 13:13)
Taip, rodo tik Lt ribose. Kaip patikrinti nelabai žinau. Gal užklaust pašte reiktų, nors aišku jie nesigylins.
Pašte klausiau, sakė, kad greičiausiai UK savo kodą suteikė ir reiktų kreiptis jau ten. Pasiūlė paklausti to žmogaus, kuriam siunčiau, ar gavo... Bet kai tas asmuo gali būti nesuinteresuotas gauti, tai toks ir paklausimas bus....
QUOTE(aksome @ 2013 07 30, 13:14)
O ka reiskia Collection only : Free ?
Reiškia, kad nesiunčia, atsiimti pačiam.
QUOTE(Mėnulė @ 2013 07 30, 15:04)
Pašte klausiau, sakė, kad greičiausiai UK savo kodą suteikė ir reiktų kreiptis jau ten. Pasiūlė paklausti to žmogaus, kuriam siunčiau, ar gavo... Bet kai tas asmuo gali būti nesuinteresuotas gauti, tai toks ir paklausimas bus....
Bandykite numeri cia ivesti arba graziai surasyti el.laiska su numeriu ir uzklausti, ar UK pastas mato jusu siunta savo sistemose.
QUOTE(Unera @ 2013 08 03, 22:03)
Ar galiu iš savo Pay pal apmokėti kito žmogaus ebay "acaunte" laimėtą prekę?
Man rodos taip negalima, bet kitas zmogus jusu paypal'u gali apmoket, t.y. kai reikia rinktis apmokejima, tada vedami jusu paypal duomenys.
Paneles, gal kuri zinot LT muitines paieskos sitemos puslapi? Kazkaip buvo... worl trace... ar dar kazkaip, nes laukiu prekes is Kinijos, tai noriu pasitikrint ar nestrigo
QUOTE(Giedre Gr @ 2013 07 28, 16:59)
Kelkit disputa ir kuo greiciau. Savo interesus reikia ginti - o ne tiketi pazadais, kad gal kazkokiu stebulingu budu siunta ateis po poros dienu .
Turejau ir as toki atveji - pardavejas vis tikino, kad turi siuntos cekuti. Kai jo paprasiau - staiga ta pacia diena jis man raso, kad siunta gryzo pas ji atgal, ale nerado mano nurodyto adreso (irgi mazdaug menesis kaip laukiau). Tada jis man dar karta ja issiunte ....
Visa laime, kad tuo metu buvau iskelus byla - nors prase labai ja uzdaryt, skundesi, kad uzsaldyta jo Paypal saskaita ir kad siunta pakeliui, tuoj ja gausiu.
Tai ji taip ir netaejo. Tik rasydama i Ebay "Customer Service" atgavau savo pinigelius.
Taip kad netikekit jokiais pazadais . Siuntos anglijoj menesiais neklaidzioja (tiesa, nezinau ar cia anglija - speju ).
Labas rytas,
atsiprasau, kad netiketai isiverziu, bet dreba rankos kojos.. Siandien pasiemiau siunta is Ebay UK plansetini kompa, o ten ispaustas ekranas , eina juosta per visa ekrana ir nieko nerodo. Taip susinervinau, velavo sita siunta ilgai, terminas buvo , kad ateis per 14 dienu, atejo per 21 diena. Vyras parase Ebay"Customer Service" laiska, tai, gavau atsakyma, kad per 8 dienas isspres klausima. O mano klausimas toks: ar laukti atsakymo, ar siusti ta kompa atgal. Ir dar vyras vysokias lemputes is Kinijos visada ateidavo registruotu pastu, o dabar gavau kaip paprasta siunta. Dezute ispausta kaip ant jos atrodo butu su batu uzlipta, nors atrode supakuota saugiai, visokiuose plastmasinuose paminkstinimuose. Ir nepazymeta jokiais zenklinimais, kad daiktas duztantis. Perkames tokiu budu nedaznai, todel tokie nemalonus siurprizai atbaido tai daryti ateityje. Busiu dekinga, visiems kas ka patars, nes man reikia nusiraminti, kad pradeciau sklandziai galvoti.
Sveikos, merginos. Gal galite patarti. Ar man reikės dar kažkokius papildomus mokesčius mokėti, jei užsakysiu šitą prekę iš JAV? Kažkada siunčiausi kvepalus, tai nereikėjo. Tarpininkė labai jau daug užsiprašė, o lėlė ir taip nepigi
http://www.ebay.com/...=item20d711183f
http://www.ebay.com/...=item20d711183f