Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(fruttys @ 2013 07 11, 13:35)
tai tiesiog atsauks aukciona ir per nauja paskelbs smile.gif aisku, nuo pardavejo priklauso, bet jei parasysite kad suklydote, manau viska sutvarkys, nereikalaus apmokejimo

aš laimėjau, ir mano ebay laukia apkomėjimo. Pardavėjas nereaguoja, o aš galiu ignoruoti.
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2013 07 11, 15:32)
aš laimėjau, ir mano ebay laukia apkomėjimo.  Pardavėjas nereaguoja, o  aš galiu ignoruoti.

palaukit truputi, gal laiko skirtumas yra, butinai atrasys pardavejas smile.gif
Atsakyti
Labas, laimėjau aukcioną prekei iš vokiško ebay ir neatkreipiau dėmesio, kad apmokėjimas tik banko pavedimu (Bank transfer (CIP)). Bet dabar perskaičius čia, kad tarptautinis pavedimas man kainuos apie 60 Lt, galvoju, kad nelabai verta.. nes pati prekė su siuntimu kainuoja 30 eurų. Be to, nerandu ir to pardavėjo banko sąskaitos duomenų tam mokėjimui atlikti. Ar jie man turėtų būti atsiųsti ar jie kažkur yra pateikti, tik aš nemoku pasižiūrėti? Parašiau laišką pardavėjui dėl tų banko sąskaitos duomenų ir užklausiau, ar būtų galima mokėti per Paypal (sumokant papildomus mokesčius). Kol kas atsakymo nėra (be to, tikiuos, kad jis supranta angliškai..).
Galbūt žinot, ar yra kokia galimybė atsisakyti prekės pirkimo, jeigu nebus galima mokėti per Paypal? Galbūt yra dar koks kitas mokėjimo būdas, kad netektų sumokėt tų ~60 Lt?
Prašau patarkit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuodis @ 2013 07 16, 09:35)
Labas, laimėjau aukcioną prekei iš vokiško ebay ir neatkreipiau dėmesio, kad apmokėjimas tik banko pavedimu (Bank transfer (CIP)). Bet dabar perskaičius čia, kad tarptautinis pavedimas man kainuos apie 60 Lt, galvoju, kad nelabai verta.. nes pati prekė su siuntimu kainuoja 30 eurų. Be to, nerandu ir to pardavėjo banko sąskaitos duomenų tam mokėjimui atlikti. Ar jie man turėtų būti atsiųsti ar jie kažkur yra pateikti, tik aš nemoku pasižiūrėti? Parašiau laišką pardavėjui dėl tų banko sąskaitos duomenų ir užklausiau, ar būtų galima mokėti per Paypal (sumokant papildomus mokesčius). Kol kas atsakymo nėra (be to, tikiuos, kad jis supranta angliškai..).
Galbūt žinot, ar yra kokia galimybė atsisakyti prekės pirkimo, jeigu nebus galima mokėti per Paypal? Galbūt yra dar koks kitas mokėjimo būdas, kad netektų sumokėt tų ~60 Lt?
Prašau patarkit  unsure.gif

Tarp ES šalių pavedimai ~40 Lt 4u.gif Yra tekę mokėti iš kreditinės kortelės be papildomų mokesčių, kai pardavėjas atsiunčia tam tikrą formą užpildyti. Ten reikia surašyti visus kortelės duomenys ir pasirašyti, nuskanuota nusiųsti pardavėjui. Iš kur ta forma ir kaip nuskaito pinigus nuo kortelės pardavėjas nežinau, bet po operacijos atlikimo man atsiuntė kažkokį dokumentą, kad pinigai nuskaičiuoti 4u.gif Bet čia ne ebay buvo 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū! 4u.gif
O ar įmanoma (jeigu ką) atsisakyti prekės pirkimo? Aš bišk nauja ebay, tai nelabai žinau, kokios tos "procedūros"..
Atsakyti
sveiki, ar galima apsipirkti su paprasta Visa debetine kortele?
Atsakyti
QUOTE(kuodis @ 2013 07 16, 12:03)
O ar įmanoma (jeigu ką) atsisakyti prekės pirkimo? Aš bišk nauja ebay, tai nelabai žinau, kokios tos "procedūros"..

Siaip jei perkat, reiskiasi, kad salygas skaitet ir sutinkat su jomis bei isipareigojat pirkt. Vienintelis variantas, tai prasyt pardavejo nutraukt pirkima - jis atsis jums emaila, jus sutiksit ir pardavejas atgaus ebay mokescius.

QUOTE(tieshka @ 2013 07 16, 16:09)

Turetu but galima - as debetine Mastercard prie paypal pririsus, nes MC ir Visa debetines gali eit kaip kreditines taip pat. Baandykit registruot ir bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 16, 18:43)
Siaip jei perkat, reiskiasi, kad salygas skaitet ir sutinkat su jomis bei isipareigojat pirkt. Vienintelis variantas, tai prasyt pardavejo nutraukt pirkima - jis atsis jums emaila, jus sutiksit ir pardavejas atgaus ebay mokescius.

O gal žinot, kaip rasti to pardavėjo email adresą? nes per messages sunku susisiekti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 16, 17:43)
Turetu but galima - as debetine Mastercard prie paypal pririsus, nes MC ir Visa debetines gali eit kaip kreditines taip pat. Baandykit registruot ir bus aisku.

O tai kaip pinigai nusiskaiciuotu, juk mano saskaitoje litais, o reikia pervesti doleriais?gal labai dideli mokesciai butu?as najoke ebey tai nieko nesigaudau
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2013 07 17, 18:49)
O tai kaip pinigai nusiskaiciuotu, juk mano saskaitoje litais, o reikia pervesti doleriais?gal labai dideli mokesciai butu?as najoke ebey tai nieko nesigaudau

Bankas automatiškai konvertuoja valiutą, jūsų tai neturėtu jaudinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2013 07 16, 16:09)

ziurint kokia visa.
visa electron netinka paypalui.
visa virtuon tinka.
visa clasic taip pat tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Labai reikia poros prekyčių iš ebay uk. Gal, kuri padėtų nupirkti? Atsilyginčiau pristatymo adresas būtų UK, nereiktų siūsti į LT
Atsakyti