Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Jofky @ 2015 04 01, 08:19)
O ji yra užregistruota saugaus atsiskaitymo internetu sistemoje?  4u.gif

Ne. blink.gif Nebent nežinau, o kas čai per dalykas? Esu pirkus tik iš kiniečių su ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 01 balandžio 2015 - 08:54
QUOTE(__snowflake @ 2015 04 01, 09:52)
Ne.  blink.gif Nebent nežinau, o kas čai per dalykas? Esu pirkus tik iš kiniečių su ja.

Na tai galima atlikti per e-bankininkystę. Pasiteiraukite savo banke 4u.gif
Atsakyti
pirkau trimeti - krumapjove. Taip ir nurodyta buvo. Kai gavau siuntini, buvo ideta tik galva su žilka, o peilio nebuvo. Jis man aiskina kad peili reikejo pirkti atskirai neva i sudeti neieina, nors ir ant dezes parodyta ir kur ta prekes instrukcijos knygute peilis parodytas. Iskeliau byla, anskinu jau bilenkiek kartu ta pati jam, o jis man vis ta pati raso - nepriklauso nepriklauso... Ka daryti? Ar taip visa menesi rasinetis? blink.gif Kaip elgtis? Prasau kad atsiustu, o jis ne. Gal pinigu dali prasyti kad grazintu? g.gif
Atsakyti
o prekės aprašyme buvo parašyta, kad peilis priklauso/nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 04 09, 11:43)
o prekės aprašyme buvo parašyta, kad peilis priklauso/nepriklauso?

buvo parasyta 2 in 1. Konkreciai nebuvo detalizuota. Bent jau kad nėra tai tikrai neparašyta.
Atsakyti
sveiki, uzsisakiau is kiniecio 4 rubus, gavau 3. Byla kelt galima tik suejus terminui, jis bus geguzes 7, jau parasiau kinieciui kad negavau ir noriu pinigu, bet jis tyli. Kaip dabar elgtis? laukt termino ?
Atsakyti
Palaukiat kol ateis terminas ir keliat byla. Bent jau as asmenikai, nebepasitikiu ju sakymais, kad issius dar karta ir t.t. turejau pamoka verta 20$ dabar visada keliu byla.
Atsakyti
Sveikos merginos, as su klausimu vyras pirko detales ir jos buvo nekokybiskos ir paprase nuolaidos. Pardavejas sutiko grazinti ten kazkoki procenta pinigeliu,tik jis dabar praso saskaitos numerio paypal kad galetetu grazinti pinigus. Kazkaip man labia keista,juk jis turetu matyti is kur pinigai atejo i jo saskaita. Buciau dekinga uz info.
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2015 04 27, 16:04)
Sveikos merginos, as su klausimu vyras pirko detales ir jos buvo nekokybiskos ir paprase nuolaidos. Pardavejas sutiko grazinti ten kazkoki procenta pinigeliu,tik jis dabar praso saskaitos numerio paypal kad galetetu grazinti pinigus. Kazkaip man labia keista,juk jis turetu matyti is kur pinigai atejo i jo saskaita. Buciau dekinga uz info.

Turetu matyti, bet galit ir parasyti el.pasta, bus greiciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 27, 16:07)
Turetu matyti, bet galit ir parasyti el.pasta, bus greiciau.

bet kad as nematau paypale kur butu imanoma rasti saskaitos numeriuka.
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2015 04 27, 16:15)
bet kad as nematau paypale kur  butu imanoma rasti saskaitos numeriuka.

El.pastas ir yra paypal saskaita, jo tereikia pinigu pavedimui, jokiu numeriuku nei skaiciuku nera.
Atsakyti
ebay sistema neleidzia rasyti el pasto adreso zinuteje, iskart ja blokuoja. manau tai vienas is sukciavimo budu, tempti laika kol baigsis pirkejo apsauga.
Atsakyti