Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

Mrs. Blonde, ką man galvot apie viršuje paminėtą situaciją, nes pay with my credit card leidžia, veikia tas mygtukas??
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 02 06, 10:13)
Mrs. Blonde, ką man galvot apie viršuje paminėtą situaciją, nes pay with my credit card leidžia, veikia tas mygtukas??

Nebandei per kita narsykle bandyt? O gal kazkaip susiet ebay su paypal eina neapmokant uz nieka, tai tokiu atveju automatiskai prijungta (nepamenu kaip pirmakart pati dariau, pas mane automatiskai nuo paypal ima, nereik kaskart slaptazodzio ir prisijungimo vest).

Dar gali bandyt i paypal prisijungt ir taip apmoket - gal matysis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 06, 19:15)
Nebandei per kita narsykle bandyt? O gal kazkaip susiet ebay su paypal eina neapmokant uz nieka, tai tokiu atveju automatiskai prijungta (nepamenu kaip pirmakart pati dariau, pas mane automatiskai nuo paypal ima, nereik kaskart slaptazodzio ir prisijungimo vest).

Dar gali bandyt i paypal prisijungt ir taip apmoket - gal matysis. g.gif

mane irgi anksčiau automatiškai prijungdavo, nesuprantu..
Atsakyti
sveiki, gal pagelbėsit - nusipirkau prekę pasiūliusi best offer, pardavejas priėmė pasiūlytą kainą, tai kaip man dabar už ją sumokėt? nes kai įeinu į prekės psl parašyta, kad pardavėjas nutraukė pasiūlymą, o atsiuntė žinutę, kad You've made a Best Offer on eBay item... rašyt pardavėjui ir prašyt invoiso?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 02 27, 17:43)
sveiki, gal pagelbėsit - nusipirkau prekę pasiūliusi best offer, pardavejas priėmė pasiūlytą kainą, tai kaip man dabar už ją sumokėt? nes kai įeinu į prekės psl parašyta, kad pardavėjas nutraukė pasiūlymą, o atsiuntė žinutę, kad You've made a Best Offer on eBay item... rašyt pardavėjui ir prašyt invoiso?

matyt pardavejas neprieme jusu pasiulymo, nes jei butu priemes, invoisa gautumete automatiskai
Atsakyti
pastačiau ant prekės ir nebenoriu jos, kaip galima būtų atsisakyti, dar aukcionas nesibaigė, bet aš paskutinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 15, 14:13)
pastačiau ant prekės ir nebenoriu jos, kaip galima būtų atsisakyti, dar aukcionas nesibaigė, bet aš paskutinė ax.gif

kaip ebay nurodo, priežasčių, kodėl būtų galima atsisakyti, yra mažai: įvedėt neteisingą sumą (bet ją, berods, reikia tada pakeisti kita), pardavėjas pakeitė prekės aprašymą ir dar variantas - kada negalit su pardavėju susisiekti nei telefonu, nei emailu... yra pildoma forma, daugiau info rasite čia:

Bidding overview, konkrečiau bus prie Changing or retracting your bid

jei negalit atšaukti, tada bandykit rašyti pardavėjui ir apeliuoti į jo žmogiškumą, gal sutiks panaikinti Jūsų statymą 4u.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 03 15, 15:37)
jei negalit atšaukti, tada bandykit rašyti pardavėjui ir apeliuoti į jo žmogiškumą, gal sutiks panaikinti Jūsų statymą 4u.gif
sėkmės 4u.gif

tai, kad angliškai nelabai moku, kaip tą laiška parasyt verysad.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
ačiu, Simpa 4u.gif
aš parašiau jam, bet nieko neparašo, turbūt nenori atšaukt...dabar išvis nebenoriu tos vazos, kai jau privalau pirk verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 15 kovo 2015 - 16:34
QUOTE(dives @ 2015 03 15, 16:22)
ir išvis kaip taip gali būti, sakau, kai pastačiau mačiau mažą shipą, o paskui-žiūriu, kad didelis, tai man nereikia tikrai tos vazytės ir išvis nežinau kodėl aš ją paspaudžiau ...bet kaip čia su tuo shipu, čia iš mano pašto, shipas 3,40

user posted image
o čia-pardavėjo matau 7,10 svaro....

ar kažko nesuprantu....
http://www.ebay.co.u...489035#shpCntId

žinokit nepasitikiu savo regėjimu, pasakykit kas čia yra..o gal viskas ok, gal valiuta kita, na bet aš nematau, nerandu

siuntimas i LT 7.10
O i UK 3.40
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 15 kovo 2015 - 16:29
Labas, noriu pirmą kartą pirkti iš ebay. Turiu Visa Virtuon. Suvedus duomenis rašo štaai ką:
This credit card has been denied by the bank that issued it. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Please enter a different card.

Ar gali būti taip dėl to, kad nepakanka lėšų?

Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2015 04 01, 08:43)
Labas, noriu pirmą kartą pirkti iš ebay. Turiu Visa Virtuon. Suvedus duomenis rašo štaai ką:
This credit card has been denied by the bank that issued it. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Please enter a different card.

Ar gali būti taip dėl to, kad nepakanka lėšų?

O ji yra užregistruota saugaus atsiskaitymo internetu sistemoje? 4u.gif
Atsakyti