Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Danni @ 2015 01 30, 19:24)
Norėjau pasiteirauti kas manęs gali laukti.
Noriu pirkti vieną brangų daiktą iš eBay už 8100Lt, kurio reali vertė 16-17k. Taigi, kaina tikrai patraukli, bet tas ir kelia įtarimą. Pardavėjas turi 56 100% feedback'us, bet visi kaip pirkėjo, o ne pardavėjo. Aišku, gauti kito vartotojo eBay account'ą siukčiams turbūt nėra sudėtinga.
Šiaip pagalvojus tai jeigu perku per eBay yra gi pinigų grąžinimo garantija, bet man sako, kad jeigu pardavėjas spės nuimti pinigus iš PayPal sąskaitos tai niekas man pinigų ir negrąžins. Čia tiesa ar ne?
Galvoju kaip man sužinot pardavėjas sukčius ar ne?

Ne visada grąžina, yra išimčių. Skaitykit taisykles, verta nes brangų daiktą žadat pirkti 4u.gif
http://pages.ebay.co...-guarantee.html
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti. Pirkau per Ebay preke, mokejau kaip visad per Paypal. Bet sumokejus prie tos prekes rodo smelio laikroduka.
Taip suprantu kad kazkas nepatvirtinta Paypale pas pardaveja. Gal zinot ka tokiu atveju daryti? g.gif
Labai jau tos prekes reiktu, kitur jos nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Ar jeigu užsisakysiu naują prekę iš JAV už 130 USD, mokėsiu čia muito mokestį? Ar galima kažkaip to išvengti?
Temos pradžioje daug informacijos yra, tačiau gal kas galėtų patikslinti? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2015 02 02, 12:19)
Sveiki  4u.gif
Ar jeigu užsisakysiu naują prekę iš JAV už 130 USD, mokėsiu čia muito mokestį? Ar galima kažkaip to išvengti?
Temos pradžioje daug informacijos yra, tačiau gal kas galėtų patikslinti? Ačiū labai  4u.gif

Mokesit importo PVM ir prekes ismuitinimo mokesti. Iseitis - klastoti prekes kaina saskaitoj ir banko israsa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 vasario 2015 - 12:23
QUOTE(linamog @ 2015 02 02, 13:22)
Mokesit importo PVM ir prekes ismuitinimo mokesti. Iseitis - klastoti prekes kaina saskaitoj ir banko israsa.

Dėkui. Kaip nesusidūrusiai su tuo, nekaip skamba (klastoti blush2.gif )..
Jaučiu, geriau užsisakyti per tarpininkę ir ramiai miegoti..
Atsakyti
Merginos, kaip yra su tikrai dėvėtom prekėm pirktom per ebay iš trečiosios šalies? Pvm galioja lygiai tokiom pačiom sąlygom, kaip ir naujom prekėm?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2015 02 02, 21:39)
Merginos, kaip yra su tikrai dėvėtom prekėm pirktom per ebay iš trečiosios šalies? Pvm galioja lygiai tokiom pačiom sąlygom, kaip ir naujom prekėm?

Nesvarbu ar prekė dėvėta ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 30, 22:19)
Ne visada grąžina, yra išimčių. Skaitykit taisykles, verta nes brangų daiktą žadat pirkti  4u.gif
http://pages.ebay.co...-guarantee.html

Nu va, pardavėjas tikrai supratau, kad sukčius. Jo aukcionas pakilo iki 5000 svarų, bet sutiko man parduoti už 1800 svarų, skelbimą ištrynė, nu tikras absurdas. O dabar kiekvieną dieną vis randu tokį patį skelbimą, tik vis skirtingas vartotojas atseit įdeda, bet nuotraukos tai tos pačios ir aprašymas tas pats. Parašiau jam laišką, sakau mano draugas gyvena Anglijoj, gali į bet kurį miestą atvažiuoti, pasakyk savo telefoną, susitarsit kaip galima būtų atsiimt, tai daugiau nieko nebeatrašė biggrin.gif Gal reiktų eBay parašyt, gal jie gali pagal IP adresą jį pagaut, nes jaučiu ne vienas žmogus užkibs ant apgaulės.
O dar galit paaiškint, aš nelabai gerai moku anglų kalbą, ką va šitas punktas reiškia:
- Items damaged during pick-up or shipping or not delivered when the buyer arranges pick-up or shipping of the item (for instance, the buyer arranges freight).
Tipo eBay negrąžina pinigų, jeigu daiktas pakeliui sudužo? Nu bet jeigu pardavėjas tarkim specialiai išsiuntė sudaužytą daiktą? Ar aš čia kažką ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2015 02 04, 20:38)
Nu va, pardavėjas tikrai supratau, kad sukčius. Jo aukcionas pakilo iki 5000 svarų, bet sutiko man parduoti už 1800 svarų, skelbimą ištrynė, nu tikras absurdas. O dabar kiekvieną dieną vis randu tokį patį skelbimą, tik vis skirtingas vartotojas atseit įdeda, bet nuotraukos tai tos pačios ir aprašymas tas pats. Parašiau jam laišką, sakau mano draugas gyvena Anglijoj, gali į bet kurį miestą atvažiuoti, pasakyk savo telefoną, susitarsit kaip galima būtų atsiimt, tai daugiau nieko nebeatrašė biggrin.gif Gal reiktų eBay parašyt, gal jie gali pagal IP adresą jį pagaut, nes jaučiu ne vienas žmogus užkibs ant apgaulės.
O dar galit paaiškint, aš nelabai gerai moku anglų kalbą, ką va šitas punktas reiškia:
- Items damaged during pick-up or shipping or not delivered when the buyer arranges pick-up or shipping of the item (for instance, the buyer arranges freight).
Tipo eBay negrąžina pinigų, jeigu daiktas pakeliui sudužo? Nu bet jeigu pardavėjas tarkim specialiai išsiuntė sudaužytą daiktą? Ar aš čia kažką ne taip supratau?

Kai pirkėjas organizuoja prekės pakrovimą, transportavimą ir prekė buvo sugadinta ar negauta.
Atsakyti
O sakykit dar PayPal gali grąžinti pinigus jeigu aš tiesiog darau pavedimą iš pačio savo PayPal į kito vartotojo PayPal sąskaitą. Tarkim per Skype suderinau pirkimą ir perku, bet pardavėjas neatsiunčia man jokios prekės. Tokiu atveju PayPal gali grąžinti pinigus ar reikia būtinai iš kokio nors puslapio pirkti?
Papildyta:
Ir dar man va įdomu jeigu pardavėjas parduoda prekę per eBay tarkim už 3000 dolerių, kiek maždaug nuo jo nuskaičiuos eBay ir PayPal'as, t.y. kiek pinigų realiai gaus pardavėjas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 05 vasario 2015 - 10:36
sakykit, ką čia gali reikšti..perku prekę reikia apmokėti, niekaip nesijungia Paypalas ..spaudžiu mygtuka, zinoma viska suvedus-slaptazodi ir gmaila, toks jausmas, kad jis net neaktyvus...nieko...o atskirai, jungiuos prie paypalo-viskas gerai-ieinu

stai toks vaizdas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2015 02 05, 11:35)
O sakykit dar PayPal gali grąžinti pinigus jeigu aš tiesiog darau pavedimą iš pačio savo PayPal į kito vartotojo PayPal sąskaitą. Tarkim per Skype suderinau pirkimą ir perku, bet pardavėjas neatsiunčia man jokios prekės. Tokiu atveju PayPal gali grąžinti pinigus ar reikia būtinai iš kokio nors puslapio pirkti?
Papildyta:
Ir dar man va įdomu jeigu pardavėjas parduoda prekę per eBay tarkim už 3000 dolerių, kiek maždaug nuo jo nuskaičiuos eBay ir PayPal'as, t.y. kiek pinigų realiai gaus pardavėjas?

Jei darai kaip apmokejima uz pirkini, tai rodos galima kelt dispute'a, bet jei kaip paprasta pavedima padarai, tai nieko nesusigrazinsi. O siaip paypal psl paskaityt, ten tikrai sita info bus.

Grubiai bendrai paypal ir ebay 20% nusiima - nors dar lyg priklauso ir nuo sumos bei kategorijos. Velgi paziurejus ebay taisykles butu tikslus %, nes tu zinai kokios prekes ieskot. Bet is esmes 20% per abu susidaro.
Atsakyti