Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Rudnosiene @ 2015 01 12, 12:23)
Sveikos  4u.gif
Ar niekas nepasikeitė - apmokestinamos prekės brangesnės nei 75 Lt? ax.gif

Pasikeitė, nes tokia valiuta LT nebeegzistuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 12, 11:27)
Pasikeitė, nes tokia valiuta LT nebeegzistuoja  biggrin.gif

Dar pora dienu galima atsiskaityti, tai dar pilnai "veiksni" valiuta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2015 01 12, 23:30)
Dar pora dienu galima atsiskaityti, tai dar pilnai "veiksni" valiuta smile.gif

Čia tik išskirtinė nuolaida padaryta eiliniams žmonėms leidžiant atsiskaityti litais, ko neturėjo būti. Oficialiai tokios valiutos nėra cool.gif
Atsakyti
Pardavėjas turi grąžinti dalį pinigų už prekę. Prašo "please confirm your paypal email details". Ką man reik daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 01 26, 21:15)
Pardavėjas turi grąžinti dalį pinigų už prekę. Prašo "please confirm your paypal email details". Ką man reik daryt?  unsure.gif

Parasyti savo emaila, prirista prie paypal.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 26, 21:34)
Parasyti savo emaila, prirista prie paypal.

Kaip tą padaryti? El.pašto adreso rašyti žinutėse neleidžia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 26 sausio 2015 - 21:51
Is principo pardavejas turetu zinoti jusu paypal adresa, nes per ji jis gavo jusu mokejima g.gif pataisykit jeigu klystu.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2015 01 27, 23:41)
Is principo pardavejas turetu zinoti jusu paypal adresa, nes per ji jis gavo jusu mokejima  g.gif pataisykit jeigu klystu.

Tikrai taip ir grazinimui nereikia is naujo parasyt adreso, bet galbut ten tiek daug prakiu, kad neatrenka kas kur (is kitos puses, tai vistiek pagal pirkejo slapyvardi matosi). Dar kai kurie pardavejai megsta prasyt adreso, o tada ne kaip grazinima, o kaip pervedima padaro ir pirkejui nusiskaiciuoja paypal mokesciai doh.gif
Atsakyti
Ne visai paypal, bet nezinau kur paklausti. nesu pirkus internetu, todėl milijonas klausimu kyla smile.gif
noriu pirkti preke oromoda.net puslapyje. Kiek rašo shipas nemokamas. Klausimas ar galiu atsiskaityti paprasta kortele, ne per paypala, ar tai saugu g.gif parduotuvė Anglijoje. Kaip geriau pervedinėti pinigus iš Seb banko, eurais ar svarais? blush2.gif kaip žinoti kiek kainuos pavedimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2015 01 29, 10:27)
Ne visai paypal, bet nezinau kur paklausti. nesu pirkus internetu, todėl milijonas klausimu kyla smile.gif
noriu pirkti preke oromoda.net puslapyje. Kiek rašo shipas nemokamas. Klausimas ar galiu atsiskaityti paprasta kortele, ne per paypala, ar tai saugu  g.gif parduotuvė Anglijoje. Kaip geriau pervedinėti pinigus iš Seb banko, eurais ar svarais?  blush2.gif kaip žinoti kiek kainuos pavedimas  blush2.gif

Pavedimų internetinės parduotuvės nepriiminėja. Apačioje nurodytos visos kortos kuriomis galima atsiskaityti. PayPal yra visiškai saugu 4u.gif
Į LT jie išvis nesiunčia 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti kas manęs gali laukti.
Noriu pirkti vieną brangų daiktą iš eBay už 8100Lt, kurio reali vertė 16-17k. Taigi, kaina tikrai patraukli, bet tas ir kelia įtarimą. Pardavėjas turi 56 100% feedback'us, bet visi kaip pirkėjo, o ne pardavėjo. Aišku, gauti kito vartotojo eBay account'ą siukčiams turbūt nėra sudėtinga.
Šiaip pagalvojus tai jeigu perku per eBay yra gi pinigų grąžinimo garantija, bet man sako, kad jeigu pardavėjas spės nuimti pinigus iš PayPal sąskaitos tai niekas man pinigų ir negrąžins. Čia tiesa ar ne?
Galvoju kaip man sužinot pardavėjas sukčius ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 30 sausio 2015 - 18:25
QUOTE(Danni @ 2015 01 30, 18:24)
Norėjau pasiteirauti kas manęs gali laukti.
Noriu pirkti vieną brangų daiktą iš eBay už 8100Lt, kurio reali vertė 16-17k. Taigi, kaina tikrai patraukli, bet tas ir kelia įtarimą. Pardavėjas turi 56 100% feedback'us, bet visi kaip pirkėjo, o ne pardavėjo. Aišku, gauti kito vartotojo eBay account'ą siukčiams turbūt nėra sudėtinga.
Šiaip pagalvojus tai jeigu perku per eBay yra gi pinigų grąžinimo garantija, bet man sako, kad jeigu pardavėjas spės nuimti pinigus iš PayPal sąskaitos tai niekas man pinigų ir negrąžins. Čia tiesa ar ne?
Galvoju kaip man sužinot pardavėjas sukčius ar ne?

Pinigus paypalas vis tiek grazins, ka tik turejau analogiska situacija, pardavėjas(beja lietuvis) susirinkes pinigus issiregistravo is paypalo, bet paypalas vis tiek pinigus grazino
Atsakyti