o sakykit kiek daugmaz keliauja is Kinijos siuntos ,jei siunte nemokamai,tai manau ko gero ekonomiska siunta issiunte,tai gal dar per anksti kreiptis i ebay del pinigeliu grazinimo,gal dar palaukti?o nezinot ar yra koks terminas iki kada reikia pranesti apie negauta preke?
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 12 21, 13:26)
o sakykit kiek daugmaz keliauja is Kinijos siuntos ,jei siunte nemokamai,tai manau ko gero ekonomiska siunta issiunte,tai gal dar per anksti kreiptis i ebay del pinigeliu grazinimo,gal dar palaukti?o nezinot ar yra koks terminas iki kada reikia pranesti apie negauta preke?
Panasu, kad niekas nieko neissiunte! Terminas - 45 dienos nuo pirkimo datos, bet cia tuo atveju, jei pardavejas nedingsta.
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 12 21, 13:31)
Sveikos ,ateinu ir as su beda is ebay.com,noriu patarimo kaip elgtis,uzsakynejau striuke per ebay.com,pasirodo su nemokamu pristatymu,ant ebay pristatymo data buvo parasyta iki gruodzio 18dienos,pradzioje dar parasiau pardevejui zinute,paklausiau del track nr.jis man atrase,kad atsiprasome tokio nera,kadangi siusta neregistruotu,kad preke tikrai issiunte ir liepe laukt iki 35 dienu,po musu bendravimo gavau is ebay zinute,kad mano pardavejas panaikino anketa,sakykit kaip tureciau elgtis,ar dar laukti ar tureciau rasyt i ebay administracija del neatkeliavusios prekes,nes pagal termina paskutine pristatymo diena gruodzio 18.ar dar palaukti?Preke turejo atkeliauti ir Kinijos oro pastu.Buciau dekinga jei kas pasidalintu savo patirtimi ir patarimais,nes visdelto preke kainavo ne 5 doleriai
Iskart rasyt ebay, nes issiregistraves pardavejas nieko gero nezada. Net jei ir neissiregistruotu, tai drasiai galima pradet susirasinet negavus nurodyta diena, t.y. tavo atveju gruodzio 18. O siaip 45 dienos yra riba - jei ilgiau uzdelsi, tai bylos nebegali kelt ir negavus prekes, prarandi ir pinigelius.
Atsakant i kita posta, tai man i LT is Kinijos nekeliaudavo ilgiau menesio, i JAV per kokia 1-2 savaites. Dabar jau retokai perku is Kinijos, bet vistiek pradejo ilges pristatymas i JAV - kokios 3 savaites patapo normalu, kartais dar ilgiau. Kazkurioj temoj apie Kinijos parduotuves maciau merginos ir po keliu menesiu sulaukia siuntinuku Bet kuriu atveju, nebuk naivi - is oro pardavejas neissiregistruos, o issiregistravo greiciausiai del to, kad susirinko pinigelius uz prekes, kuriu neissiunte ir nesiruosia siust (gal ir geriau taip nei kai vietos striukes gauni siunta su muilo gabaliuku viduj). Kolkas su nedaug issiregistravusiu pardaveju teko susidurt, bet ne karto nera tokiu atveju atkeliavus preke, niekada
na va,parašėm ryte ebay,viskas tvarkoje,pinigėlius iškart pervedė į paypal,liko sulaukti kada atgal sukris į mano sąskaitą,nes jau rodo,kad išsiuntė paypal į mano creditcard.Gerai kad viskas gerai baigėsi,ateity žinosiu,kad reikia žiūrėti iš kokio pardavėjo perki,o mes aklai nei pasiskaitėm atsiliepimu,nei reitingo paziūrėjom,bet kaip sakoma iš savo klaidų mokomės,gerai ,kad bent be pasėkmių tos klaidos....Ačiū jums mergaitės už patarimus,jei ne jūs gal dar būčiau tempusi gumą visoms po ir gražių artėjančių švenčių sėkmės
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 21, 21:58)
Atsakant i kita posta, tai man i LT is Kinijos nekeliaudavo ilgiau menesio, i JAV per kokia 1-2 savaites. Dabar jau retokai perku is Kinijos, bet vistiek pradejo ilges pristatymas i JAV - kokios 3 savaites patapo normalu, kartais dar ilgiau. Kazkurioj temoj apie Kinijos parduotuves maciau merginos ir po keliu menesiu sulaukia siuntinuku
Beveik 3 m. siunciu siuntas i JAV tai ten pas juos pastoviai, kaip tik lapkritis ir gruodis siuntiniai stringa, pasimeta, ilgai keliauja. Siemet kaip niekad daug teko ieskoti pasimetusiu siuntiniu
Sveiki,
Noriu patartimo: pirkau prekę Ebay, gavau neatitinkančią aprašymo: prekė toli gražu ne geros būklės, turi trūkumų, kurie neaprašyti prekės aprašyme.
Noriu grąžinti prekę, nes pardavėjas apie kažkokią kompensaciją net nekalba. Ar pardavėjas tokiu atveju turi apmokėti siuntimo atgal išlaidas?
Ačiū...
Noriu patartimo: pirkau prekę Ebay, gavau neatitinkančią aprašymo: prekė toli gražu ne geros būklės, turi trūkumų, kurie neaprašyti prekės aprašyme.
Noriu grąžinti prekę, nes pardavėjas apie kažkokią kompensaciją net nekalba. Ar pardavėjas tokiu atveju turi apmokėti siuntimo atgal išlaidas?
Ačiū...
QUOTE(Sarytė @ 2014 12 28, 11:20)
Sveiki,
Ačiū...
Ačiū...
Kike zinau, siuntimas atgal visada pirkejo saskaita...
Mergiukai, please, pagelbėkit su informacija
Kur reikia pasirinkt, kad pinigai būtų nuskaičiuoti banko, o ne PayPal kursu? PayPal'e, ebay ar dar kur?
Kur yra tie pasirinkimai : Payment Method - > Other Conversation Options - niekur nerandu šių nustatymų.
Prasidėjo kažkokios nesamonės, LT bankas pirkinio išklotinėje rodo didesnę sumą, nei mokėta už prekę.
PayPal'e pirkinio išklotinėje neberodo prekės kainos litais, rodo kainą tik pardavėjo valiuta, anksčiau rodė prekės kainą dviem valiutom : litais ir pardavėjo.
Anksčiau, prieš sumokant už prekę per Paypal'ą, matydavau, kiek kainuos prekė litais, dabar nebematau, kainą rodo tik pardavėjo valiuta, nebežinau, kiek reikėtų mūsų pinigėlių įsidėti į kortelę už tą prekę...
Nesuprantu, kas čia pasidarė, niekur jokių nustatymų nekeičiau
Kur reikia pasirinkt, kad pinigai būtų nuskaičiuoti banko, o ne PayPal kursu? PayPal'e, ebay ar dar kur?
Kur yra tie pasirinkimai : Payment Method - > Other Conversation Options - niekur nerandu šių nustatymų.
Prasidėjo kažkokios nesamonės, LT bankas pirkinio išklotinėje rodo didesnę sumą, nei mokėta už prekę.
PayPal'e pirkinio išklotinėje neberodo prekės kainos litais, rodo kainą tik pardavėjo valiuta, anksčiau rodė prekės kainą dviem valiutom : litais ir pardavėjo.
Anksčiau, prieš sumokant už prekę per Paypal'ą, matydavau, kiek kainuos prekė litais, dabar nebematau, kainą rodo tik pardavėjo valiuta, nebežinau, kiek reikėtų mūsų pinigėlių įsidėti į kortelę už tą prekę...
Nesuprantu, kas čia pasidarė, niekur jokių nustatymų nekeičiau
Man toks klausimas iskilo - gal labiau pardavimu ebay temoj tinkamas, bet nerandu as tos temos, nors ir cia ji galiu paklaust....
Zodziu, kuri laika nepardavinejau ebay, dabar pardaviau 7 daiktus per koki menesi su trupuciu - atsiliepimus palikau 3 pirkejam, bet pati negavau is nei vieno. Neseniai viena smulkme pirkau ir gavus palikau atsiliepima, o pardavejas man iskart irgi parase. Su vienu draugu pakalbejom (jis daugiau uz mane parduoda ir pigesnius daiktelius, as mazai, bet dazniausiai brangesnius daiktus), tai ir jam panasiai - negana atsiliepimu is pirkeju...
Tai kazkaip net susimasciau ar cia kazkokia nauja banga nepalikinet atsiliepimu ar kaip O kaip jus darot - paliekat visiems pardavejams? Nes as visada palieku pardavejui - manau kitiems pirkejams pravercia zinot patikimas ar ne, o dabar kai pati negaunu kazkiek skaudu, nes ebay mazai pardavineju, tai tie atsiliepimai man svarbus. Aisku rasinet zinuciu ir prasyt nenoriu - jei zmogus nenori palikt, tai neversiu juk...
Zodziu, kuri laika nepardavinejau ebay, dabar pardaviau 7 daiktus per koki menesi su trupuciu - atsiliepimus palikau 3 pirkejam, bet pati negavau is nei vieno. Neseniai viena smulkme pirkau ir gavus palikau atsiliepima, o pardavejas man iskart irgi parase. Su vienu draugu pakalbejom (jis daugiau uz mane parduoda ir pigesnius daiktelius, as mazai, bet dazniausiai brangesnius daiktus), tai ir jam panasiai - negana atsiliepimu is pirkeju...
Tai kazkaip net susimasciau ar cia kazkokia nauja banga nepalikinet atsiliepimu ar kaip O kaip jus darot - paliekat visiems pardavejams? Nes as visada palieku pardavejui - manau kitiems pirkejams pravercia zinot patikimas ar ne, o dabar kai pati negaunu kazkiek skaudu, nes ebay mazai pardavineju, tai tie atsiliepimai man svarbus. Aisku rasinet zinuciu ir prasyt nenoriu - jei zmogus nenori palikt, tai neversiu juk...
Aš visada palieku, kad ir kokią smulkmeną perku. O ir man visada, kiek esu pirkus, palikdavo
QUOTE(overlook @ 2015 01 04, 21:46)
Aš visada palieku, kad ir kokią smulkmeną perku. O ir man visada, kiek esu pirkus, palikdavo
Kiek Europoj/Azijoj pirkus, tai tikrai nebuve, kad nepalieka, o vat cia vietoj JAV pastebiu, kad sunkiai su atsiliepimais - gal cia kulturinis skirtumas koks
Sveikos
Ar niekas nepasikeitė - apmokestinamos prekės brangesnės nei 75 Lt?
Ar niekas nepasikeitė - apmokestinamos prekės brangesnės nei 75 Lt?