Ech, teko ir man kelt byla - pirkau plauku gumytes is Kinijos ir nesulaukiau Siuntima rode iki gruodzio 5 (kazkur 5-6 savaites nuo apmokejimo), bet neskubu man, tai visai nesvarbu buvo kada ateis. Na ir siaip kinieciai megsta idet ilgesnes datas, o paprastai per 1-2 savaites gaunu. Bet tai taip ir negavau....
Ir dar po to veliau is kito pardavejo pirkau, tai gal apie 3 savaites ejo.... Panasu, kad ilgeja siuntinuku keliavimas is Azijos saliu - visad per 1-2, maximum 3 savaites (cia jau beveik veja galima kelt budavo) ateidavo, o dabar 3-4 normalu pasidare.
Sveikos, na patarkit ką man daryt
Aš negaunu siuntos, atrdau ebay, kad yra nr siuntos, pažiūrėjau per post.lt ir žiūrekit ką rodo. na bet aš ne vilniuj gyvenu, adresas ne vilniaus, tai kaip suprast kad mano siunta įteikta vilniuj. ką man tam pašte nuėjus įrodyt?
Paieškos rezultatai (1)
Pašto siuntos numeris : RF290457106SG
Įvykis Vieta Data
Siunta išsiųsta į užsienį iš siuntėjo šalies apkaitos vietos.
SINGAPORE POST LIMITED 2014-11-05
Siunta gauta gavėjo šalies apkaitos vietoje. Pašto skirstymo departamentas, Rodūnios kelias 9, Vilnius 2014-11-14
Siunta gauta pašte įteikti gavėjui arba gauta tranzitiniame pašte siųsti toliau. Pašto skirstymo departamentas, Rodūnios kelias 9, Vilnius 2014-11-14
Siunta išsiųsta į gavėjo paštą. Pašto skirstymo departamentas, Rodūnios kelias 9, Vilnius 2014-11-17
Atsižvelgiant į siuntos rūšį, siunta perduota kurjeriui/laiškininkui arba palikta pašte, kad būtų įteikta. Vilniaus 21-asis paštas, Jeruzalės g. 14, Vilnius 2014-11-17
Siunta pristatyta ir įteikta gavėjui ar pagal įgaliojimą kitam asmeniui. Vilniaus 21-asis paštas, Jeruzalės g. 14, Vilnius 2014-11-17
QUOTE(ms/fox @ 2014 12 10, 09:16)
Sveikos, na patarkit ką man daryt
Aš negaunu siuntos, atrdau ebay, kad yra nr siuntos, pažiūrėjau per post.lt ir žiūrekit ką rodo. na bet aš ne vilniuj gyvenu, adresas ne vilniaus, tai kaip suprast kad mano siunta įteikta vilniuj. ką man tam pašte nuėjus įrodyt?
Paste tegu pagal siuntos numeri paziuri, kas buvo adresatas ir kas pasirase atsiimdamas siunta. Gali būti, kad jums parase ne ta siuntos numeri.
QUOTE(linamog @ 2014 12 10, 10:35)
Paste tegu pagal siuntos numeri paziuri, kas buvo adresatas ir kas pasirase atsiimdamas siunta. Gali būti, kad jums parase ne ta siuntos numeri.
ačiū, bandysiu ieškot laimės.
Sveikos,
Gal kas susidurete, mazdaug per kiek laiko nuo disputo pradzios imanoma atgauti pinigus?
Preke pardavejui grazinta, pinigu kaip ner, taip ner, jau beveik menuo
Aciu atsakiusioms
Gal kas susidurete, mazdaug per kiek laiko nuo disputo pradzios imanoma atgauti pinigus?
Aciu atsakiusioms
QUOTE(VVaiva @ 2014 12 16, 09:38)
Sveikos,
Aciu atsakiusioms
Aciu atsakiusioms
Ar zadejo grazinti? Ar apskritai atraso? As, pamaciusi, kad preke pristatyta, ir paraginusi bei nesulaukusi grazinimo, nesiceremonijau ir keliau byla, ebay pats grazino.
QUOTE(linamog @ 2014 12 16, 11:17)
Ar zadejo grazinti? Ar apskritai atraso? As, pamaciusi, kad preke pristatyta, ir paraginusi bei nesulaukusi grazinimo, nesiceremonijau ir keliau byla, ebay pats grazino.
Taip, zadejo grazinti... Paskui, atseit, isvyko kazkur ar pan... Disputas iskeltas jau vakar, tai dabar tikiuosi, reikalai pajudes
sveikos,patarkit ka daryti
laimejau aukciona,apmokejau, bet pardaveja parase kad mazai uz siuntima ivertino tai tipo reik dar primoket man ir prekiu nesiuncia. ka daryti?
laimejau aukciona,apmokejau, bet pardaveja parase kad mazai uz siuntima ivertino tai tipo reik dar primoket man ir prekiu nesiuncia. ka daryti?
QUOTE(relaxxx @ 2014 12 17, 11:54)
sveikos,patarkit ka daryti
Kelciau disputa, jei duoda tokia galimybe.
Sveikos ,ateinu ir as su beda is ebay.com,noriu patarimo kaip elgtis,uzsakynejau striuke per ebay.com,pasirodo su nemokamu pristatymu,ant ebay pristatymo data buvo parasyta iki gruodzio 18dienos,pradzioje dar parasiau pardevejui zinute,paklausiau del track nr.jis man atrase,kad atsiprasome tokio nera,kadangi siusta neregistruotu,kad preke tikrai issiunte ir liepe laukt iki 35 dienu,po musu bendravimo gavau is ebay zinute,kad mano pardavejas panaikino anketa,sakykit kaip tureciau elgtis,ar dar laukti ar tureciau rasyt i ebay administracija del neatkeliavusios prekes,nes pagal termina paskutine pristatymo diena gruodzio 18.ar dar palaukti?Preke turejo atkeliauti ir Kinijos oro pastu.Buciau dekinga jei kas pasidalintu savo patirtimi ir patarimais,nes visdelto preke kainavo ne 5 doleriai
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 12 21, 12:31)
Sveikos ,ateinu ir as su beda is ebay.com,noriu patarimo kaip elgtis,uzsakynejau striuke per ebay.com,pasirodo su nemokamu pristatymu,ant ebay pristatymo data buvo parasyta iki gruodzio 18dienos,pradzioje dar parasiau pardevejui zinute,paklausiau del track nr.jis man atrase,kad atsiprasome tokio nera,kadangi siusta neregistruotu,kad preke tikrai issiunte ir liepe laukt iki 35 dienu,po musu bendravimo gavau is ebay zinute,kad mano pardavejas panaikino anketa,sakykit kaip tureciau elgtis,ar dar laukti ar tureciau rasyt i ebay administracija del neatkeliavusios prekes,nes pagal termina paskutine pristatymo diena gruodzio 18.ar dar palaukti?Preke turejo atkeliauti ir Kinijos oro pastu.Buciau dekinga jei kas pasidalintu savo patirtimi ir patarimais,nes visdelto preke kainavo ne 5 doleriai
Iskart rasyciau ebay.