Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 07, 21:17)
Reiskai, kad taisytas. Na pvz kazkas sugedo, jus grazinat i parudotuve, parduotuve gamintojui, o gamintojas sutvarko ir is naujo parduoda jau ne kaip 'new', o 'refurbished'.

Ačiū aišku, kaži apsimoka tokį daiktą pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 07 08, 11:44)
Ačiū aišku, kaži apsimoka tokį daiktą pirkt  blush2.gif

Na cia paciai sprest, o ir nuo daikto priklauso. Cia ir parduotuvese tu refurbished buna, bet man kazkaip patikimiau nauja pirkt, o ir kaina nelabai skiriasi dazniausiai...
Atsakyti
Merginos patarkit, nebelabai susigaudau doh.gif ax.gif

Pirkau preke is ebay.neatitiko aprasymo, sutarem kad grazins man 3.50, pardaveja grazino man 3.50 svaru per pay pal, bet pay pal balanse man rodo :

Amount received:
£3.50 GBP
Fee amount:
-£0.34 GBP
Net amount:
£3.16 GBP

Galutine suma 3.16, man nuskaiciavo 0.34. Ka ji ne taip padare? nes kodel as tureciau moketi mokescius, jei jos kalte g.gif
Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pirkime ebejuje esu naujoke, zalia visai blush2.gif biggrin.gif
sakykit, kodel kas kart perkant preke man nuskaiciuoja dar 2.66lt?
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 07 09, 10:19)
Merginos patarkit, nebelabai susigaudau doh.gif  ax.gif

Pirkau preke is ebay.neatitiko aprasymo, sutarem kad grazins man 3.50, pardaveja grazino man 3.50 svaru per pay pal, bet pay pal balanse man rodo :

Amount received:
£3.50 GBP
Fee amount:
-£0.34 GBP
Net amount:
£3.16 GBP

Galutine suma 3.16, man nuskaiciavo 0.34. Ka ji ne taip padare? nes kodel as tureciau moketi mokescius, jei jos kalte g.gif
Aciu 4u.gif  4u.gif

na ji man rodos tiesiog uzdejo varnele, kad Jus sumokesit mokescius. Nes kiek man yra grazine, tai mokesciu as nemokejau arba nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 07 09, 13:44)
na ji man rodos tiesiog uzdejo varnele, kad Jus sumokesit mokescius. Nes kiek man yra grazine, tai mokesciu as nemokejau arba nepastebejau g.gif

grazinti galima darant refund
arba persiunciant $

paprasciausiai cia padare persiuntima

kai daro refunda, jokiu mokesciu nenuskaito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 09, 15:01)
grazinti galima darant refund
arba persiunciant $

paprasciausiai cia padare persiuntima

kai daro refunda, jokiu mokesciu nenuskaito mirksiukas.gif

kaip man jai dabar grazinti tuos pinigus, kad ji padarytu normalu refunda g.gif
ten salia sumos parasyta issue refund, jai sita ir reikejo aisku spausti ir suvesti ta suma, o ji dare payment doh.gif
o dabar jeigu as paspausiu ta issue refund, tai kiek man vesti: ar 3.5, ar tik ta likuti kuri matau balanse jau su nuskaiciuotais mokesciais? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 07 10, 10:33)
kaip man jai dabar grazinti tuos pinigus, kad ji padarytu normalu refunda g.gif
ten salia sumos parasyta issue refund, jai sita ir reikejo aisku spausti ir suvesti ta suma, o ji dare payment doh.gif
o dabar jeigu as paspausiu ta issue refund, tai kiek man vesti: ar 3.5, ar tik ta likuti kuri matau balanse jau su nuskaiciuotais mokesciais? 4u.gif  4u.gif

O jei pas save saly neturi SM forumo?
Tai kurgi jai pasiklaust?

Na del tu centu, tai as nevedziociau
mirksiukas.gif
Atsakyti
Skubiai reikia pagalbos, kaip atšaukti bidinimą, liko 3 val.
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2013 07 11, 07:15)
Skubiai  reikia pagalbos,  kaip atšaukti  bidinimą, liko 3  val.

neatsauksit, parasykite pardavejui kad suklydote, jis arba atmes jusu statymus arba jei iskart nematys laisko parduos preke sekanciam po jusu statanciam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2013 07 11, 08:25)
neatsauksit, parasykite pardavejui kad suklydote, jis arba atmes jusu statymus arba jei iskart nematys laisko parduos preke sekanciam po jusu statanciam  smile.gif

O jei aš tik viena pirkeja busiu, o jis neatmeta bidinimo
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2013 07 11, 09:21)
O  jei  aš  tik  viena  pirkeja  busiu, o  jis neatmeta bidinimo

tai tiesiog atsauks aukciona ir per nauja paskelbs smile.gif aisku, nuo pardavejo priklauso, bet jei parasysite kad suklydote, manau viska sutvarkys, nereikalaus apmokejimo
Atsakyti