Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

labas! velgi iskilo klausimas, zodziu, uzsisakiau preke ir man neraso to 'estimated delivery', kodel pvz prie kitu raso, o vat prie vieno ne?
Atsakyti
Pirkau ikrovikli mobiliems telefonams rugsejo 27 diena, uzvakar atsiemiau ji, pajungus i tinkla ir i kompiuteri bei prijungus telefona dega raudona lempute ikroviklyje (dar yra ir zalia), ikrovimas nevyksta. Parasiau zinute pardavejui apie esama situacija, gavau toki atsakyma:
"Sorry very much for the trouble and inconvenience. We will ask the quality inspection department to test this kind of product. Every product is carefully tested by the manufacturer before shipping out. Could you please make sure you use it in the right way? Or could you please read the ads carefully? Please try it again. If the item still doesn't work after you do everything, please don't hesitate to contact us. We will give you a satisfactory solution. Please believe us. We look forward to your reply. Thanks for your kind attention and understanding."
Kokie turetu būti tolimesni mano veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 10 31, 16:58)
Kokie turetu būti tolimesni mano veiksmai?

Man tai panasu i laiko tempima is pardavejo puses. Parasyk vel, kad viska padarei, bet neveikia - tada ziurek ka pasiulys. O jei nelabai laiko yra iki disputo kelimo termino, tai atidaryk case'a ebay ir ten ta pati parasyk ir pazymek, kad nori refund.
Atsakyti
merginos ar amazon.co.uk yra taspats panasumas kaip ebay.co.uk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 06, 05:00)
Man tai panasu i laiko tempima is pardavejo puses. Parasyk vel, kad viska padarei, bet neveikia - tada ziurek ka pasiulys. O jei nelabai laiko yra iki disputo kelimo termino, tai atidaryk case'a ebay ir ten ta pati parasyk ir pazymek, kad nori refund.

Siunciau ir foto ijungto to kroviklio su degancia lempute. Pasiule 2$ refunda be siuntimo atgal (kainavo 5$). Parasiau, kad noriu pilnos sumos grazinimo, turiu galimybe issiusti nemokamai, o neveikiantis daiktas man namie niekam nereikalingas. Parase adresa, siandien registruotu issiunciau. Kol kas jokiu disputu ar bylu nekeliau, tik susirasinejimas per ebay messages.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 07, 23:15)
Siunciau ir foto ijungto to kroviklio su degancia lempute. Pasiule 2$ refunda be siuntimo atgal (kainavo 5$). Parasiau, kad noriu pilnos sumos grazinimo, turiu galimybe issiusti nemokamai, o neveikiantis daiktas man namie niekam nereikalingas. Parase adresa, siandien registruotu issiunciau. Kol kas jokiu disputu ar bylu nekeliau, tik susirasinejimas per ebay messages.

Tokiu atveju labai stebek laika - turi nuo pirkimo daugiau kaip 45 dienos nepraeit, nes kitu atveju bus dzin siuntei atgal ar ne. Ir siaip netikiu, kad kinietis prisipazins gaves daikta atgal - va iskelus byla ir nurodzius, kad grizta, tai ebay komanda pagal tracking gali paziuret, kad pristatyta ir jei pardavejas negrazina pinigeliu, tai jie grazina. O ir ta byla nieko blogo nepadarys - atidaryk apsidraudimui, parasyk, kad grazini, nurodyk siuntos nr ir lauk - jei pardavejas niekaip nereaguos, o byla link galo eis, tai perduosi ebay sprendimui ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 10, 03:10)
Tokiu atveju labai stebek laika - turi nuo pirkimo daugiau kaip 45 dienos nepraeit, nes kitu atveju bus dzin siuntei atgal ar ne. Ir siaip netikiu, kad kinietis prisipazins gaves daikta atgal - va iskelus byla ir nurodzius, kad grizta, tai ebay komanda pagal tracking gali paziuret, kad pristatyta ir jei pardavejas negrazina pinigeliu, tai jie grazina. O ir ta byla nieko blogo nepadarys - atidaryk apsidraudimui, parasyk, kad grazini, nurodyk siuntos nr ir lauk - jei pardavejas niekaip nereaguos, o byla link galo eis, tai perduosi ebay sprendimui ir tiek.

Taip ir padariau. Prie to paties atidariau request kitam pardavejui del negautos baterijos fotikui, irgi ta pacia diena pirkau.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 11 07, 22:12)
merginos ar amazon.co.uk yra taspats panasumas kaip ebay.co.uk g.gif

Tikrai ne
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Mergaites, kazin ar cia originali ji g.gif gal patartumete, ar geriau nerizikuoti unsure.gif
http://www.ebay.co.u...=item3f403398be
Atsakyti
Prašau pagalbos ax.gif ....niekaip nepavyksta susieti kortelės su Paypal sistema, banke pasakė, kad mano turima kortel(MaestroCard) tinkama, tik sako turi joje būti pinigų ( jų yra pakankamai), bet tik kai paypale suvedu savo duomenis, kortelės numerį, galiojimo laiką ir t.t paspaudus TĘSTI gaunu tokį atsakymą- "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." blink.gif kurioj vietoj darau ką ne taip? gal kam nors taip buvo? be to kai prisijungiau prie paypalo rodo ten 00eur, 00usd, supratau kad reikia įdėti pinigų, paspaudus add money ir toliau išmetė rekvizitus kur pervesti, aš ir pervedžiau, bet tie pinigai nuo mano sąsk nuskaičiuoti o tame paypale ir toliau mirga nuliai schmoll.gif kuo toliau tuo didesnis miškas.....ir prie išrašo buvo TrustPay bet to keturžianklio kodo niekur nesimatė. labai laukiu bet kokios info šia mano problema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muciacikee @ 2014 11 12, 11:29)
Prašau pagalbos ax.gif ....niekaip nepavyksta susieti kortelės su Paypal sistema, banke pasakė, kad mano turima kortel(MaestroCard) tinkama, tik sako turi joje būti pinigų ( jų yra pakankamai), bet tik kai paypale suvedu savo duomenis, kortelės numerį, galiojimo laiką ir t.t paspaudus TĘSTI gaunu tokį atsakymą- "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."  blink.gif  kurioj vietoj darau ką ne taip? gal kam nors taip buvo? be to kai prisijungiau prie paypalo rodo ten 00eur, 00usd, supratau kad reikia įdėti pinigų, paspaudus add money ir toliau išmetė rekvizitus kur pervesti, aš ir pervedžiau, bet tie pinigai nuo mano sąsk nuskaičiuoti o tame paypale ir toliau mirga nuliai schmoll.gif  kuo toliau tuo didesnis miškas.....ir prie išrašo buvo TrustPay bet to keturžianklio kodo niekur nesimatė. labai laukiu bet kokios info šia mano problema mirksiukas.gif

Kortelė prijungta prie saugaus atsiskaitymo internetu sistemos?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 11 12, 12:50)
Kortelė prijungta prie saugaus atsiskaitymo internetu sistemos?

net nezinau blush2.gif , turiu susikurusi account'a paypale, bet kortele manau niekur neprijungta, nes vis ismeta neatitikimus, be to maciau kad ten ikrito tie pinigeliai kuriuos pervedziau is savo sask i paypalo sistema, tai gal galiu pirkti? ax.gif
;;
Atsakyti