Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Kurausra @ 2014 10 12, 21:06)
Na kitam forume issiaiskinau, kad cia tikriausiai komisinis uz valiutos konvertavima. Gal kam pades. Beje Sweb banke jo nebuna, o mano SEB  unsure.gif

Nėra mokesčio už valiutos konvertavima, tiesiog valiuta konvertuoja pardavimo kaina 4u.gif
Senokai tai buvo, bet jeigu neklystu ir man du kartus po 1 EUR nuskaičiavo kaip prisijungiau prie PayPalo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 12 spalio 2014 - 20:23
sveikos, esu naujokė apsiperkant ebėjuj. Iškilo dilema, kaip Jūs rašote savo vardus/pavardes/adresus ar lietuviškom raidėm ar ne? ax.gif Nes jau užsisakiau ir dabar kažkaip net susimąsčiau
Atsakyti
QUOTE(begemot_kot @ 2014 10 16, 21:45)
sveikos, esu naujokė apsiperkant ebėjuj. Iškilo dilema, kaip Jūs rašote savo vardus/pavardes/adresus ar lietuviškom raidėm ar ne? ax.gif  Nes jau užsisakiau ir dabar kažkaip net susimąsčiau

be lietuviškų raidžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 10 16, 22:11)
be lietuviškų raidžių  4u.gif

ačiūwink.gif
Atsakyti
Laba,
Jeigu nesiunčia į LT, parekomenduokite prasau per ką man reikėtų užsisakyti.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _aRa: 17 spalio 2014 - 13:23
Sveikos merginos,

Jau kelis metus pati sekmingai apsiperku ebay, taciau siandien esu visai pasimetusi del mokesciu, gal Jus galesite padeti smile.gif
is JAV reikia parsisiusti nauja automobilio lempa, randame nemazai pardaveju, taciau ju kainos surasytos labia keistai. Vienas nurodo pacios lempos kaina+siuntimo kaina ir apacioje mazomis raidelemis rasoma:International items may be subject to customs processing and additional charges. Kaip ir suprantu, kad jeigu musu muitine sugalvos patikrinti man teks susimoketi muito mokesti...nes kaina gerokai virsija neapmokestinama suma.
Kitas pardavejas raso pacios lempos kaina+siuntimo kaina+Import charges:
$40.70(amount confirmed at checkout). Paspaudus ant salia esancio klaustuko atsidaro lentele su paaiskinimu:This amount includes applicable customs duties, taxes, brokerage and other fees. This amount is subject to change until you make payment. If you reside in an EU member state besides UK, import VAT on this purchase is not recoverable.
Gal kas nors jau susidure kas tas Import charges? ar cia Lietuvoje nebereikes tada moketi mokesciu, o gal cia ju vietiniai mokesciai kazkokie?
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2014 10 22, 20:28)
Sveikos merginos,
Jau kelis metus pati sekmingai apsiperku ebay, taciau siandien esu visai pasimetusi del mokesciu, gal Jus galesite padeti smile.gif
is JAV reikia parsisiusti nauja automobilio lempa, randame nemazai pardaveju, taciau ju kainos surasytos labia keistai. Vienas nurodo pacios lempos kaina+siuntimo kaina ir apacioje mazomis raidelemis rasoma:International items may be subject to customs processing and additional charges. Kaip ir suprantu, kad jeigu musu muitine sugalvos patikrinti man teks susimoketi muito mokesti...nes kaina gerokai virsija neapmokestinama suma.
Kitas pardavejas raso pacios lempos kaina+siuntimo kaina+Import charges:
$40.70(amount confirmed at checkout). Paspaudus ant salia esancio klaustuko atsidaro lentele su paaiskinimu:This amount includes applicable customs duties, taxes, brokerage and other fees. This amount is subject to change until you make payment. If you reside in an EU member state besides UK, import VAT on this purchase is not recoverable.
Gal kas nors jau susidure kas tas Import charges? ar cia Lietuvoje nebereikes tada moketi mokesciu, o gal cia ju vietiniai mokesciai kazkokie?

Jeigu iš jūsų paims muito mokesti, tai mokėti antrą kart nereikės. Deklaracijoje bus nurodyta prekės vertė, siuntimo išlaidos ir muitas 4u.gif Tik jeigu nereiks muito mokėti, kas yra neįmanoma, arba sumokės mažiau, mokesčio likučio jums negrąžins 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pardavėjas nori man grąžinti pinigus ir klausia ar mano emailo adresu. Ka as jam turiu nurodyti , kur jis turi man pervesti pinigus. Aciu

Papildyta:
Oi. Čia aš rašiau apie EBAY.COM
Atsakyti
Neužtenka tik el. pašto pinigams pervesti. Būtinas paypalas, kurio sąaskaita ir bus el. paštas.
Atsakyti
Bet ebay sistema neleidzia rasyti el pasto zinuteje, jeigu pirkote per paypal, pardavejas turi jusu paypal saskaitos duomenis, nieko nurodyti nereikia.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
man labai reikia pagalbos...
susiduriau su tokia situacija

staciau ebay uz kailinukus (Item location:Oklahoma City, Oklahoma, United States)
, laimejau, susimokejau per paypal, gavau siuntinio nr., o po keliu dienu gaunu laiska is ebay, kad importas i LT yra apribotas, todel grazins man pinigus g.gif kiek ieskojau jokio apribojimo del importo neradau.. nesuprantu... - pardavejas nutare kad gali daugiau uzdirbti ir tokiu budu grazino pinigus pasilikdamas preke sau???? ar kaip cool.gif ar kam nors taip buvo...???? gal kas zino ...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 spalio 2014 - 13:25
Gal kazkas paskutiniu metu pirkote per ebay.de ir zinote smulkiau apie akcija kai moki per PayPal, tai minus 15EUR duoda. Yra kodas, kaip suprantu reikia ji suvesti mokant, bet ar nera kazkokiu uzsleptu salygu? Ar nereikia kokios narystes pirkti?, ar veliau neteks uz ta nuolaida "susimoketi dvigubai" smile.gif

Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti