Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

[mergaites gal kuri zinot
kas galejo nutik
negaliu nupirkt prekes is ebay
pinigu kortelej yra o raso

We weren't able to process your PayPal payment.
If you encounter this message more than once, please contact PayPal Customer Service for further assistance [kai spaudziu pervest
pirkt sio nesiseka
http://www.ebay.co.u...=item4186adb25b
gal zinot ka daryt?aciukas
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2014 10 02, 19:26)
[mergaites gal kuri zinot
kas galejo nutik

O tu i UK siustis nori? Nes siuncia pardavejas tik i UK, tai jei paypale LT adresas, tai gali ir del to neleist pirkt. g.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.ebay.co.u.....=281432404571

Gal kas pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 05 spalio 2014 - 12:44
Labas rytas,
truputi ne į temą ,bet .....Gal atsirastų kas gali padėti su ebay (užsiregistruoti, susikurti anketą parvadimams ir t.t.) Dėl atygio tarsimės.
Laukiu laiškų į až 4u.gif
Atsakyti
Noriu parasyti pagalbos !!
Ar galetu man kas uzsakyti is EBay ir persiusti suniukui drabuzeliu? Sumokesiu visas islaidas ir primokesiu uz darba arba Vyno buteli nupirksiu smile.gif parasykite jei nesunku i AZ. Butu patogiausia Vilniuje.

Teiktu pvz sio
http://m.ebay.com/it...5234?nav=SEARCH
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donyy: 06 spalio 2014 - 08:25
QUOTE(EDITA* @ 2014 10 06, 08:17)
Labas rytas,
truputi ne į temą ,bet .....Gal atsirastų kas gali padėti su ebay (užsiregistruoti, susikurti anketą parvadimams ir t.t.) Dėl atygio tarsimės.
Laukiu laiškų į až  4u.gif

Tai, kad tikrai nesunku susikurti ax.gif . PayPal'a jau turit?
Atsakyti
Sveiki, pirma karta pirkau is ebay.com ir paklausius patarejos itariu ne taip padariau ir nezinau ka daryti... Turiu tik mastercard debit, neturiu jokio paypal. Pirkau 2 prekes kazkur po 5lt. Pinigus nuskaiciavo, bet liko ant saskaitos rezervuota po 1usd du kartus. Ka dabar daryti??? Man patikino, kad galiu be jokio paypal, taip perka jau ne karta ir viskas gerai, o tai kodel man nepavyko doh.gif Mano bankas seb. Prasau padekit blush2.gif Ar galiu atsaukti uzsakymus,(8d. darytus) bet kaip pinigus susigrazinti??...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurausra: 12 spalio 2014 - 15:08
Na pasiziurejau savo prekes, tai rodo, kad sumoketa ir issiusta, tad kaip dabar susitvarkyti ta rezervacija ir kas cia per mokestis?
Atsakyti
Na tuoj pati issiaiskinsiu smile.gif Man automatiskai sukure paypal pats ebay, tai bandau ji iregistruoti ir bus gal gerai?
Atsakyti
QUOTE(Kurausra @ 2014 10 12, 16:26)
Na pasiziurejau savo prekes, tai rodo, kad sumoketa ir issiusta, tad kaip dabar susitvarkyti ta rezervacija ir kas cia per mokestis?

Yra parašyta iki kokios datos bankas laikys rezervuota sumą, kai ateis ta data pinigai galutinai bus nurašyti 4u.gif Bet manau kad tai buvo mokestis už PayPal sąskaitos atidarymą 4u.gif
Atsakyti
Na kaip suprantu Paypal sukure, bet as su debit mastercard tai negaliu uzsiregistruoti Paypal doh.gif be to mokestis du kartus??? labai laukiu is jusu pagalbos. Aciu didelis... O iki kada rezervuota nieko nesimato, jokios datos banko judejime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurausra: 12 spalio 2014 - 16:47
Na kitam forume issiaiskinau, kad cia tikriausiai komisinis uz valiutos konvertavima. Gal kam pades. Beje Sweb banke jo nebuna, o mano SEB unsure.gif
Atsakyti