Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

Sveikos,
pirkau iš ebay.de. Mokėjau ne per paypal. Negaunu prekės daugiau nei 2 sav., iš pradžių pardavėjas davė siuntinio nr., bet kažkodėl ją jam sugrąžino (ne taip adresas nurodytas sakė), dabar rašė, kad išsiuntė vėl. Šįkart nenurodė nei siuntinio nr., nei neatsako į mano laiškus g.gif Kaip elgtis? Praėjo apie sav.
Ebay sistemoje prekė rodoma kaip mano neapmokėta doh.gif Čia jis kažko nepadarė?
Ir ar man yra šansų atgauti pinigus? Jei pirkta ne per PayPal doh.gif Po kiek laiko reikia kreiptis į ebay?
Atsakyti
Sveikos,
pirkau iš ebay prekę. Gavau su sulaužyta detale. Parašiau pardavėjui. Jis grąžino pinigus. Parašiau teigiamą atsiliepimą. Dabar gaunu tokį laišką:

"cafase88 recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased: Mini Portable Household Cordless Manual Hand Clothes Sewing Machine Stitch Craft.
Reason for cancel transaction request: The seller did not provide a specific reason.
Click the "Respond now" button to accept or decline this cancellation.
If you don't take action by Jul-24-2014, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.
You can view the case anytime in the Resolution Center"

Prie prekės yra toks užrašas: "Your action is required on cancel transaction case. Take action"

Ką turėčiau daryti? Gal kartais kažką ne taip paspaudžiau, nes laišką parašiau ne iš pirmo karto, o kažkur nuklydau, nes tuo momentu strigo pelė...
Atsakyti
Galit atšaukti pirkimą, nieko neatsitiks
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2014 07 12, 18:34)
Sveikos,
pirkau iš ebay.de. Mokėjau ne per paypal. Negaunu prekės daugiau nei 2 sav., iš pradžių pardavėjas davė siuntinio nr., bet kažkodėl ją jam sugrąžino (ne taip adresas nurodytas sakė), dabar rašė, kad išsiuntė vėl. Šįkart nenurodė nei siuntinio nr., nei neatsako į mano laiškus  g.gif Kaip elgtis? Praėjo apie sav.
Ebay sistemoje prekė rodoma kaip mano neapmokėta  doh.gif Čia jis kažko nepadarė?
Ir ar man yra šansų atgauti pinigus? Jei pirkta ne per PayPal  doh.gif Po kiek laiko reikia kreiptis į ebay?

Jei mokėjot ne paypal pinigu neatgausit
Atsakyti
linxmute

o nepažiūrėjot, jums pinigai grąžinti į kortelę, kuria apmokėjote? jei ne, tuomet eikite čia ir rašykit ebayui skundą:

http://ocsnext.ebay....pularToolName=I didn't receive my item

jie taip pat grąžina pinigus, jei pirkėjas teisus.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2014 07 19, 11:35)
Sveikos,
pirkau iš ebay prekę. Gavau su sulaužyta detale. Parašiau pardavėjui. Jis grąžino pinigus. Parašiau teigiamą atsiliepimą.  Dabar gaunu tokį laišką:

"cafase88 recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased: Mini Portable Household Cordless Manual Hand Clothes Sewing Machine Stitch Craft.
Reason for cancel transaction request: The seller did not provide a specific reason.
Click the "Respond now" button to accept or decline this cancellation.
If you don't take action by Jul-24-2014, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.
You can view the case anytime in the Resolution Center"

Prie prekės yra toks užrašas: "Your action is required on cancel transaction case. Take action"

Ką turėčiau daryti? Gal kartais kažką ne taip paspaudžiau, nes laišką parašiau ne iš pirmo karto, o kažkur nuklydau, nes tuo momentu strigo pelė...

pranešimas apie tai, kad nutraukiama prikimo sutartis ir grąžinami pinigai jei jūs iki liepos 24 nieko neatrašysit, tai jis turi teisę be jūsų sutikimo tai padaryti. nors kaip suprantu jau viską sutarėt ir tam neprieštraujat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 07 21, 11:52)
pranešimas apie tai, kad nutraukiama prikimo sutartis ir grąžinami pinigai jei jūs iki liepos 24  nieko neatrašysit, tai jis turi teisę be jūsų sutikimo tai padaryti. nors kaip suprantu jau viską sutarėt ir tam neprieštraujat smile.gif

Taip. Viską susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
Kaip reikia atsaukti pirkima, nes per savo durna galva pasiuliau pardavejui kaina, jis sutiko, bet paskui as paskaiciau apie ji neigiamus atsiliepimus ir pabijojau pirkti. O dabar man raso, kad laukia apmokejimo. Ka daryti, bes tokia pat preke nusipirkau is kito pardavejo. O suma tai nemaza 400 lietuvisku.
As jam parasiau laiska, kad tos jo prekes negaliu imti, kad ivyko nesusipratimas. Dabar sedziu prisidirbusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 21 liepos 2014 - 19:19
Parasykite jam dar karta (del sventos ramybes) kad neturite galimybes isigyti (paziurejote kad netinka, ar turite problemu su credit card,ar net kad jo feedbackas sudinas ir bijote pirkti ar dar kokia priezasti), bet butinai per ebay, kad jei koks gincas ebay galetu paskaityti laiskus. -ir matyti kad jus norejote skubiai susisiekti bet pardavejas neatsako.

man yra buve viena karta, panasiai. pardavejas tesiog neatsakynedavo o per 3 neapmokejimo dienas automatiskai buvo atidarytas case`as. (su baisiausiais perspejiamis).

na ir ka tesiog parasiau ebay (beje yra online chat), jie pacekino, pasake patys susisieks su pardaveju, ir viskas zodziu baigesi ok. tikrai nieko baisaus. apmokekite ta preke kurios reikia, ir gyvenkite ramiai smile.gif
Atsakyti
kas darote uzsakyma?ar tiesiog uzdarbiaujate is ten? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 07 21, 11:52)
linxmute
o nepažiūrėjot, jums pinigai grąžinti į kortelę, kuria apmokėjote? jei ne, tuomet eikite čia ir rašykit ebayui skundą:

http://ocsnext.ebay....pularToolName=I didn't receive my item

jie taip pat grąžina pinigus, jei pirkėjas teisus.

gavau vis tik prekę, bet sugadintą sad.gif dėžė buvo sulankstyta, užklijuotas pašto lipdukais.
Rašiau pardavėjui, siunčiau foto. Tyla. Atidariau ebay bylą, bet pasak jų, jei pirkta ne per PayPal, jie tik gali patarpininkauti, bet jokių garantijų doh.gif Taip ir kabo dabar: byla atidaryta, laukiama pardavėjo atsako, kol kas iš jo tyla unsure.gif Paprašiau grąžinti bent pusę sumos. Deja... sad.gif Pamoka visiems laikams - pirkti tik PayPal.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2014 07 23, 09:56)
Parasykite jam dar karta (del sventos ramybes) kad neturite galimybes isigyti (paziurejote kad netinka, ar turite problemu su credit card,ar net kad jo feedbackas sudinas ir bijote pirkti ar dar kokia priezasti), bet butinai per ebay, kad jei koks gincas ebay galetu paskaityti laiskus. -ir matyti kad jus norejote skubiai susisiekti bet pardavejas neatsako.

man yra buve viena karta, panasiai. pardavejas tesiog neatsakynedavo o per 3 neapmokejimo dienas automatiskai buvo atidarytas case`as. (su baisiausiais perspejiamis).

na ir ka tesiog parasiau ebay (beje yra online chat), jie pacekino, pasake patys susisieks su pardaveju, ir viskas zodziu baigesi ok. tikrai nieko baisaus. apmokekite ta preke kurios reikia, ir gyvenkite ramiai smile.gif

Viskas geraii pardavejas atsiliepe, paaiškinau situaciją ir pardavėjas nutraukė pirkimo sandorį.
Atsakyti
Sveiki, na man idomu toks dalykas.. Parduodama aukcione preke, nei vieno statymo dar, aiskiai parasyta, kad 0 bids, statyti nuo 0.99, rasai ta 0.99 ir iskart meta kaip ir klaida, kad statyt daugiau, nes kazkas jau tiek yra pastates.. Sako "statykit nors 1.25", rasau tuos 1.25 ir vel outbid.. g.gif Kaip gali taip buti, jei nesimate nieko? Ar ten kazkaip anonimiskai stato, ar pardavejas kazka nusistates pas save? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 06 rugpjūčio 2014 - 12:53
QUOTE(Shalimar @ 2014 08 06, 13:51)
Sveiki, na man idomu toks dalykas.. Parduodama aukcione preke, nei vieno statymo dar, aiskiai parasyta, kad 0 bids, statyti nuo 0.99, rasai ta 0.99 ir iskart meta kaip ir klaida, kad statyt daugiau, nes kazkas jau tiek yra pastates.. Sako "statykit nors 1.25", rasau tuos 1.25 ir vel outbid.. g.gif Kaip gali taip buti, jei nesimate nieko? Ar ten kazkaip anonimiskai stato, ar pardavejas kazka nusistates pas save? g.gif

Greiciausiai pardavejas yra ivedes minimalia bidinimo suma, kurios jus nepasieket.
Atsakyti