Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Ramaskaaa @ 2014 07 08, 21:11)
O jei negavau prekes ir atidariau case per ebay,pardavejas visiskai nebendrauja, kaip man dabar elgtis,kaip suprantu man dabar reiktu perkelt i claim,bet nezinau kaip tai padaryt  blush2.gif  gal kas pagelbetu  4u.gif

tiksliai nezinau, bet keliant case yra parasyta, kad pardavejui neatsakius per tam tikra laiko tarpa byla turetu buti issprendziama pirkejo naudai g.gif

O as su savo klausimu:
praktiskai visos ebay prekes ateina tik po 80-100 dienu nuo pirkimo, cia pas mane viena taip ar pas visus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 06 30, 16:10)
O tai ką man daryti ar nieko nedaryti 4u.gif Atsiliepimą jis tik neigiamą gali palikti, ar dar ką nors  ax.gif

Jus nusipirkot, o ne siaip i krepseli isidejot, tai dabar tarkites su pardaveju, kad atsauktu. Kitaip liks tas neapmokejimas ebay sistemoj ir gali veliau jusu accountui pakenkt.

QUOTE(LOCKETS @ 2014 06 30, 22:31)
bet siaip gali ir turi teise ir neigiama palikti  4u.gif

Tai, kad pardavejai negali neigiamo palikt, tik pirkejai doh.gif Nebent vel atkeite taisykles, nes seniai seniai tikrai budavo visi vieni kitiems neigiamus galejo palikt, o paskui padare, kad pardavejai tik teigiama atsiliepima palikt gali.

QUOTE(Ramaskaaa @ 2014 07 08, 21:11)
O jei negavau prekes ir atidariau case per ebay,pardavejas visiskai nebendrauja, kaip man dabar elgtis,kaip suprantu man dabar reiktu perkelt i claim,bet nezinau kaip tai padaryt  blush2.gif  gal kas pagelbetu  4u.gif

Atsidarius ta claim'a turi rasyt iki kada jis galioja ir kokie galimi variantai (uzdaryt byla, parasyt pardavejui ir tt) - vienas is ju ir bus perkelimas.
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2014 07 08, 22:03)
praktiskai visos ebay prekes ateina tik po 80-100 dienu nuo pirkimo, cia pas mane viena taip ar pas visus?  g.gif

Is terminu panasu, kad is Azijos saliu siunciates, bet vistiek labai ilgai. Manau 1,5-2men is ten jau labai ilgai yra. Man i LT, turbut nera eje daugiau nei 4-5 savaites, i JAV turbut 3 savaiciu niekad nevirsije.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 08, 22:13)
Tai, kad pardavejai negali neigiamo palikt, tik pirkejai doh.gif Nebent vel atkeite taisykles, nes seniai seniai tikrai budavo visi vieni kitiems neigiamus galejo palikt, o paskui padare, kad pardavejai tik teigiama atsiliepima palikt gali.

gali buti, nesu tiesiogiai susidurusi, aciu D.

bet nesamone, jei pvz pirkejas nemoka, kitaip tariant yra time-waister, ir net negali neigiamo 'ikalt' doh.gif

but gerai, kad ir netektu su tuo susidurti, 3*tfu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 08, 23:13)
Is terminu panasu, kad is Azijos saliu siunciates, bet vistiek labai ilgai. Manau 1,5-2men is ten jau labai ilgai yra. Man i LT, turbut nera eje daugiau nei 4-5 savaites, i JAV turbut 3 savaiciu niekad nevirsije.

Taip is azijos. Anksciau kazkaip ateidavo normaliai per 1-2 men, o dabar prazilt baigiu kol sulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, durnai paklausiu, bet parūpo:)
Ar galima kažkur ebay matyti datą, kada sueina tos 45 dienos, kai gali kažką padaryti negavus prekės?
Ar skaičiuot pačiam reikia kalendorių pasiėmus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 07 12, 08:47)
Merginos, durnai paklausiu, bet parūpo:)
Ar galima kažkur ebay matyti datą, kada sueina tos 45 dienos, kai gali kažką padaryti negavus prekės?
Ar skaičiuot pačiam reikia kalendorių pasiėmus? biggrin.gif

Pati turit pasiskaiciuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 07 12, 09:15)
Pati turit pasiskaiciuoti  biggrin.gif

Kokia nesąmonė biggrin.gif
Pagal mano skaičiavimus šiandien būtent 45 dienos. Pabandžiau atidaryti case, bet man rašo: Your item may still be on its way
The estimated delivery date for this item is Jul 14, 2014. If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center.

Ar skaičiuot nemoku, ar nesuprantu kažko? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 07 12, 09:53)
Kokia nesąmonė biggrin.gif
Pagal mano skaičiavimus šiandien būtent 45 dienos. Pabandžiau atidaryti case, bet man rašo:    Your item may still be on its way
The estimated delivery date for this item is Jul 14, 2014. If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center.

Ar skaičiuot nemoku, ar nesuprantu kažko? doh.gif

Kiek aš supratau ir iš patirties, tai po preke yra laiko intervalas kada maždaug gausite preke. Ir jam pasibaigus sekančia dieną tik leidžia kelti pretenzijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 07 12, 10:18)
Kiek aš supratau ir iš patirties, tai po preke yra laiko intervalas kada maždaug gausite preke. Ir jam pasibaigus sekančia dieną tik leidžia kelti pretenzijas  4u.gif

Taip ir supratau, nes kitą prekę irgi bandžiau, neleidžia, stovi toks pat terminas Estimated Delivery: Tue. Jun. 17 - Mon. Jul. 14.

Tenka laukti, kas belieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 07 12, 10:21)
Taip ir supratau, nes kitą prekę irgi bandžiau, neleidžia, stovi toks pat terminas Estimated Delivery: Tue. Jun. 17 - Mon. Jul. 14.

Tenka laukti, kas belieka smile.gif

Man ebay nepatinka. Kažkaip jokio ten konkretumo nėra, nėra atsiliepimų apie prekę. Pirkėjo sistema visiškai neaiški. Aš prekinuos Ali, tik jeigu jau kažko labai reikia ko nėra Ali tada perku iš ebay pvz. rūkyta vengriška paprika, vanilės ankštys iš Prancuzijos, šampūną iš Vokietijos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 07 12, 11:38)
Man ebay nepatinka. Kažkaip jokio ten konkretumo nėra, nėra atsiliepimų apie prekę. Pirkėjo sistema visiškai neaiški. Aš prekinuos Ali, tik jeigu jau kažko labai reikia ko nėra Ali tada perku iš ebay pvz. rūkyta vengriška paprika, vanilės ankštys iš Prancuzijos, šampūną iš Vokietijos  4u.gif

Aš irgi perku ir iš Ali, bet kartais tenka ir ebay. Ali tikrai gera sistema, kad prie prekės ir atsiliepimą apie ją gali pasiskaityt.
Tik kad Ali ne paypalu mokama, tai nežinau kaip būtų konflikto atveju su grąžinimu. Nesusidūriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 07 12, 11:59)
Aš irgi perku ir iš Ali, bet kartais tenka ir ebay. Ali tikrai gera sistema, kad prie prekės ir atsiliepimą apie ją gali pasiskaityt.
Tik kad Ali ne paypalu mokama, tai nežinau kaip būtų konflikto atveju su grąžinimu. Nesusidūriau smile.gif

Su pinigų gražinimu ten viskas puikiai veikia, nes kol neparašai kad preke gavai pardavėjos savo pinigų negauna. Jeigu prekė neatitinka aprašymo, dydžio, spalvos, nekokybiška ir galima prašyti pinigų grąžinimo pilno arba dalinio. Jeigu neina problemos išpręsti su pardavėju, tada isikiša Ali ir kiek turėjau ginčių visi pirkėjo naudai sprendžiami 4u.gif
Atsakyti