QUOTE(AuroraBO @ 2014 06 30, 16:10)
O tai ką man daryti ar nieko nedaryti
Atsiliepimą jis tik neigiamą gali palikti, ar dar ką nors
Jus nusipirkot, o ne siaip i krepseli isidejot, tai dabar tarkites su pardaveju, kad atsauktu. Kitaip liks tas neapmokejimas ebay sistemoj ir gali veliau jusu accountui pakenkt.
QUOTE(LOCKETS @ 2014 06 30, 22:31)
bet siaip gali ir turi teise ir neigiama palikti
Tai, kad pardavejai negali neigiamo palikt, tik pirkejai
Nebent vel atkeite taisykles, nes seniai seniai tikrai budavo visi vieni kitiems neigiamus galejo palikt, o paskui padare, kad pardavejai tik teigiama atsiliepima palikt gali.
QUOTE(Ramaskaaa @ 2014 07 08, 21:11)
O jei negavau prekes ir atidariau case per ebay,pardavejas visiskai nebendrauja, kaip man dabar elgtis,kaip suprantu man dabar reiktu perkelt i claim,bet nezinau kaip tai padaryt
gal kas pagelbetu
Atsidarius ta claim'a turi rasyt iki kada jis galioja ir kokie galimi variantai (uzdaryt byla, parasyt pardavejui ir tt) - vienas is ju ir bus perkelimas.
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2014 07 08, 22:03)
praktiskai visos ebay prekes ateina tik po 80-100 dienu nuo pirkimo, cia pas mane viena taip ar pas visus?
Is terminu panasu, kad is Azijos saliu siunciates, bet vistiek labai ilgai. Manau 1,5-2men is ten jau labai ilgai yra. Man i LT, turbut nera eje daugiau nei 4-5 savaites, i JAV turbut 3 savaiciu niekad nevirsije.