Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 27, 18:05)
Per 3.5 savaites atejo  biggrin.gif

Pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, kai perki e-bay, kaip galima sekti siuntinuka savo?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2014 06 30, 07:48)
sveikos, kai perki e-bay, kaip galima sekti siuntinuka savo?

Iš ten dažniausiai neregistruotas siuntimas, todėl niekaip negalima jo sekti. Bet jeigu jūsų registruotas, pardavėjas parašo siuntos numerį, pagal išsiuntėjo paštą galite sekti jų sistemoje. Visų šalių sekimo sistemos yra Lietuvos pašto puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o kai į krepšelį įsidedi iš jo nebegalima išmesti? Norėjau pirkti valiklį iš Italų pard., bet dėl siuntimo išlaidų parašyta, susisiekti su paravėju. Tai aš jį isidėjau į krepšį ir paklausiau kiek kainuos atsiuntimas, o atsiuntimo kaina 10 kartų didesnė, nei pačios prekės blink.gif aišku nesiruošiau mokėti ir viską pamiršau, dabar pradėjo eiti laiškai, kodėl neapmoku doh.gif

dabar gavau, kad bylą iškėlė :
Seller stocktotal has opened an unpaid item case for LIMPIADOR ZAS COCINA . They opened the case because they haven’t received payment for the item.

Please pay by 04-Jul-14, so the seller can ship the item to you, otherwise, the seller can cancel this order.

If you already paid for the item, please contact the seller to work it out so the seller can close the case with no repercussions. It’s important that you try to resolve this problem because an unpaid item can be recorded on your account and result in future restrictions to your account.

Niekur nerandu kaip atsisakyti šitos prekės g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 06 30, 12:05)
Sakykit, o kai į krepšelį įsidedi iš jo nebegalima išmesti? Norėjau pirkti valiklį iš Italų pard., bet dėl siuntimo išlaidų parašyta, susisiekti su paravėju. Tai aš jį isidėjau į krepšį ir paklausiau kiek kainuos atsiuntimas, o atsiuntimo kaina 10 kartų didesnė, nei pačios prekės blink.gif aišku nesiruošiau mokėti ir viską pamiršau, dabar pradėjo eiti laiškai, kodėl neapmoku  doh.gif

dabar gavau, kad bylą iškėlė :
Seller stocktotal has opened an unpaid item case for LIMPIADOR ZAS COCINA . They opened the case because they haven’t received payment for the item.

Please pay by 04-Jul-14, so the seller can ship the item to you, otherwise, the seller can cancel this order.

If you already paid for the item, please contact the seller to work it out so the seller can close the case with no repercussions. It’s important that you try to resolve this problem because an unpaid item can be recorded on your account and result in future restrictions to your account.

Niekur nerandu kaip atsisakyti šitos prekės  g.gif

jeigu prekė tikrai yra krepšelyje, tai galima ją ištrinti paspaudus "Remove" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 06 30, 12:10)
jeigu prekė tikrai yra krepšelyje, tai galima ją ištrinti paspaudus "Remove"  4u.gif

Ne, ne pačiame krepšelyje, ji matosi, kai paspaudi ant "Purchase history" ir laukia apmokėjimo...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 06 30, 12:14)
Ne, ne pačiame krepšelyje, ji matosi, kai paspaudi ant "Purchase history" ir laukia apmokėjimo...

Reiskia, pirkimas turbut visgi ivyko.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 30, 14:03)
Reiskia, pirkimas turbut visgi ivyko.

Bet pingai nemokėti, tikrai už tokią sumą nesiruošiu siųstis.
Atsakyti
O tai ką man daryti ar nieko nedaryti 4u.gif Atsiliepimą jis tik neigiamą gali palikti, ar dar ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 06 30, 16:10)
O tai ką man daryti ar nieko nedaryti 4u.gif Atsiliepimą jis tik neigiamą gali palikti, ar dar ką nors  ax.gif

Tai paprasykit, kad atsauktu order'i, kad Jums per brangus siuntimas arba pati atsaukit smile.gif .
Atsakyti
ir ebay niekada nepirkite, kol nesuzinojote siuntimo kainos 4u.gif
nes pvz registruotas siuntinys i Lt is UK kainuoja £18 ax.gif
sunkesni zymiai daugiau, net paste sako jei jau siunciat - geriau tilpkite i 2kg ax.gif
dabar jei pardavejas bus geranoriskas - sutiks atsaukti pirkima. bet siaip gali ir turi teise ir neigiama palikti 4u.gif

as jei ka parduotu uzdedu buy it now kaina ir immediate payment ax.gif
taip bent jau isvengiama nemoketu pirkiniu smile.gif
Atsakyti

O jei negavau prekes ir atidariau case per ebay,pardavejas visiskai nebendrauja, kaip man dabar elgtis,kaip suprantu man dabar reiktu perkelt i claim,bet nezinau kaip tai padaryt blush2.gif gal kas pagelbetu 4u.gif
Atsakyti