Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Morkevic @ 2014 06 12, 19:47)
Labas vakaras,
Pirkau is ebejaus kelių mėnesių laikotarpyje prekių. Pagrinde iš Kinijos. Nei vienos iš prekių kaina neviršijo 20 dolerių. Pagrinde visokios smulkmenos iš stambesnių tai suknelė būtų ir keletas rankinukų (iš skirtingų pardavėjų, skirtingomis dienomis pirkti).
Gavau iš pašto laišką, kad mano siuntą nori pateikti muitinei  g.gif Reikalauja visokių dokumentų.
Esmė būtų tokia:
1. Yra siuntos registracijos nr. tame laiške, tačiau kurio aš tokio net neturiu, nėra prie pardavėjų nurodytų. Vadinasi aš net nežinau kas ten per siunta ir kas būtent joje yra. Kaip man sužinot  g.gif
2. Jei kažkokiu būdu pavyktų sužinot, uri ten prekė,  tai kokius dokumentus aš galėčiau pateikti  g.gif Gal kokį išrašą iš paypal kiek aš mokėjau  g.gif Ar jiems ten tiktų ?
3. Jei nesužinau tai man pildyti kaip suprantu prašymą reikėtų? Tačiau ką ten rašyti, jei aš nežinau apie kokią prekę eina kalba  g.gif  Ar tiesiogpildyti, kad nieko nežinau, betgi tokiu atveju jie iš piršto išlauš galimai mokėtą mano kainą  blink.gif
Kaip elgtis tokiu atveju, nieko nesuprantu 
doh.gif

kažkada ir aš buvau tokį laišką gavusi. Smulkmenų nepamenu, bet jame buvo viskas parašyta ką ir kur siųsti ir ką daryti jeigu laukiu kelių siuntų ir nežinau kas yra toje siuntoje. dar galite pašto puslapyje informacijos daug rasti, klausimai-atsakymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 06 12, 20:35)
kažkada ir aš buvau tokį laišką gavusi. Smulkmenų nepamenu, bet jame buvo viskas parašyta ką ir kur siųsti ir ką daryti jeigu laukiu kelių siuntų ir  nežinau kas yra toje siuntoje. dar galite pašto puslapyje informacijos daug rasti, klausimai-atsakymai  4u.gif

Tai yra parašyta kur siųsti, tiesiog aš nerimauju, kad davus tokį atsakymą, kad nežinau kas siuntoje ir nepateikus jokio įrodymo kiek mokėjau už prekę jie ims ir uždės, kad ir PVM doh.gif
Neturiu noro už visokius niekalus, dar damokėti doh.gif Bet gal man niekalas, o muitininkui pasirodys, kad už 15 dolerių pirkta tašė yra verta sakykim 100 dolerių angel_sadangel.gif
Ar buna taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 06 12, 23:15)
Tai yra parašyta kur siųsti, tiesiog aš nerimauju, kad davus tokį atsakymą, kad nežinau kas siuntoje ir nepateikus jokio įrodymo kiek mokėjau už prekę jie ims ir uždės, kad ir PVM  doh.gif
Neturiu noro už visokius niekalus, dar damokėti  doh.gif Bet gal man niekalas, o muitininkui pasirodys, kad už 15 dolerių pirkta tašė yra verta sakykim 100 dolerių  angel_sadangel.gif
Ar buna taip  g.gif

http://www.post.lt/l...odami-klausimai
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 06 12, 20:49)
ne, tik  baltas paprastas lapas  verysad.gif

Rasote jiems nurodytais kontaktais ir prasote duomenu, kad galetumet atsekti, kuri ten siunta konkreciai.
Atsakyti
Sveikutes norejau pagalbos gal galit padeti kiek kainuotu sis vezimas i lietuva atsisiusti?
http://www.ebay.com/...=item4181005e7a
Atsakyti
QUOTE(brigute2 @ 2014 06 13, 11:35)
Sveikutes norejau pagalbos gal galit padeti kiek kainuotu sis vezimas i lietuva atsisiusti?
http://www.ebay.com/...=item4181005e7a

6,32 USD siuntimas. Tik abejoju ar čia vežimą parduoda g.gif Rašo apie kažkokį dangtį rankų gamybos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 06 13, 11:59)
6,32 USD siuntimas. Tik abejoju ar čia vežimą parduoda  g.gif  Rašo apie kažkokį dangtį rankų gamybos  g.gif

Cia, pagal mane, tas margas dalis parduoda. Tiuninga. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
ar yra taip buvę, kad pardavėjas nurodo siuntinio nr., siunčia per DHL, bet DHL rašo, kad siuntinio jų sistema neranda. Kodėl taip gali būti?

Kitas klausimas. Kaip elgtis, kai su pardavėja sutarėme siuntimo sumą (ji pati pasakė), sumokėjau, o dabar prašo pervesti dar 10 eurų už siuntimą?
Atsakyti
Per kiek laiko is Kinijos siuntinys ateina? Neregistruota preke pirkau birzelio 5 d., tai dar normalu, kad negavau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 24, 13:22)
Per kiek laiko is Kinijos siuntinys ateina? Neregistruota preke pirkau birzelio 5 d., tai dar normalu, kad negavau?  smile.gif

po mėnesio, pusantro-gali gauti
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 24, 13:22)
Per kiek laiko is Kinijos siuntinys ateina? Neregistruota preke pirkau birzelio 5 d., tai dar normalu, kad negavau?  smile.gif

Realus laikas 45-60 dienų, bet pasitaiko malonių siurprizų pvz ateina per 2 sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikasster @ 2014 06 24, 16:46)
po mėnesio, pusantro-gali gauti

QUOTE(Jofky @ 2014 06 24, 20:37)
Realus laikas 45-60 dienų, bet pasitaiko malonių siurprizų pvz ateina per 2 sav.  4u.gif

Per 3.5 savaites atejo biggrin.gif
Atsakyti