Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(jugp @ 2014 05 29, 14:54)
Parašykit pardavėjui, kad gavote prekę ir norite sumokėti.

tą aš ir padarysiu, tik įdomu kokie variantai galimi, kad jam grąžinčiau. Galiu pasiūlyt vėl ale nupirkti tą pačią prekę, bet kad jis jos nesiųstų, tačiau kaži ar pardavėjas manim pasitikės... o jau tarptautinio pavedimo aš tikrai nedarysiu biggrin.gif kitų variantų neįsivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2014 05 29, 16:34)
tą aš ir padarysiu, tik įdomu kokie variantai galimi, kad jam grąžinčiau. Galiu pasiūlyt vėl ale nupirkti tą pačią prekę, bet kad jis jos nesiųstų, tačiau kaži ar pardavėjas manim pasitikės... o jau tarptautinio pavedimo aš tikrai nedarysiu  biggrin.gif kitų variantų neįsivaizduoju...

Paprastai po sandorio užbaigimo jie nesišneka ir jokių pinigų neprašo už tiek pavėlavusią prekę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2014 05 29, 16:34)
tą aš ir padarysiu, tik įdomu kokie variantai galimi, kad jam grąžinčiau. Galiu pasiūlyt vėl ale nupirkti tą pačią prekę, bet kad jis jos nesiųstų, tačiau kaži ar pardavėjas manim pasitikės... o jau tarptautinio pavedimo aš tikrai nedarysiu  biggrin.gif kitų variantų neįsivaizduoju...

Pas mane neseniai tokia situacija buvo. Parašiau pardavėjui, jis nurodė Paypal'o e-mail'ą į kurį pervedžiau pinigus. Kinietis labai daug padėkos žodžių parašė biggrin.gif
Atsakyti
Meragites, jei raso, kad grazins pinigus uz negauta preke, tai kaip dabar daryti, ar man reikia kazkokius duomenis jam pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 05 29, 18:34)
Pas mane neseniai tokia situacija buvo. Parašiau pardavėjui, jis nurodė Paypal'o e-mail'ą į kurį pervedžiau pinigus. Kinietis labai daug padėkos žodžių parašė  biggrin.gif

ačiū labai 4u.gif taip ir padariau, pervedžiau per paypal.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 05 29, 21:04)
Meragites, jei raso, kad grazins pinigus uz negauta preke, tai kaip dabar daryti, ar man reikia kazkokius duomenis jam pasakyti?

Mergytes, pupytes padekite man, man vel parase, kad grazins pinigus, bet as tundra nezinau ka atrasyti. Ta prasme, as noriu, kad grazintu, bet gal kazkokius duomenis reikia jam pateikti? emeila savo, ar ka?
Atsakyti
Meila.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 05 30, 15:57)
Mergytes, pupytes padekite man, man vel parase, kad grazins pinigus, bet as tundra nezinau ka atrasyti. Ta prasme, as noriu, kad grazintu, bet gal kazkokius duomenis reikia jam pateikti? emeila savo, ar ka?

Jeigu per ebay pirkta preke, tai nieko daryti nereikia, na galit pakartotinai nurodyti savo paypal el. pasta. Bet bent jau man grazino nieko neklausinedami, o kadangi tai buvo refund'as tai visi pinigeliai labai graziai sukrito atgal i banko kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 05 30, 15:57)

Pardavejas prie Jusu order'io PayPal'e turi matyti Issue Refund, ji paspaudzia ir grazina pinigus biggrin.gif .
Atsakyti
Labas vakaras,
Pirkau is ebejaus kelių mėnesių laikotarpyje prekių. Pagrinde iš Kinijos. Nei vienos iš prekių kaina neviršijo 20 dolerių. Pagrinde visokios smulkmenos iš stambesnių tai suknelė būtų ir keletas rankinukų (iš skirtingų pardavėjų, skirtingomis dienomis pirkti).
Gavau iš pašto laišką, kad mano siuntą nori pateikti muitinei g.gif Reikalauja visokių dokumentų.
Esmė būtų tokia:
1. Yra siuntos registracijos nr. tame laiške, tačiau kurio aš tokio net neturiu, nėra prie pardavėjų nurodytų. Vadinasi aš net nežinau kas ten per siunta ir kas būtent joje yra. Kaip man sužinot g.gif
2. Jei kažkokiu būdu pavyktų sužinot, uri ten prekė, tai kokius dokumentus aš galėčiau pateikti g.gif Gal kokį išrašą iš paypal kiek aš mokėjau g.gif Ar jiems ten tiktų ?
3. Jei nesužinau tai man pildyti kaip suprantu prašymą reikėtų? Tačiau ką ten rašyti, jei aš nežinau apie kokią prekę eina kalba g.gif Ar tiesiogpildyti, kad nieko nežinau, betgi tokiu atveju jie iš piršto išlauš galimai mokėtą mano kainą blink.gif
Kaip elgtis tokiu atveju, nieko nesuprantu
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 06 12, 19:47)
Gavau iš pašto laišką, kad mano siuntą nori pateikti muitinei  g.gif Reikalauja visokių dokumentų.

Ar nera kitoj laisko pusej siuntos nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 06 12, 19:18)
Ar nera kitoj laisko pusej siuntos nuotraukos?

ne, tik baltas paprastas lapas verysad.gif
Atsakyti