Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(leone @ 2014 04 09, 17:03)
siunciuosi daikta is Kinijos, kur reikia ziureti  tracking? rolleyes.gif

O jūsų siunta registruota?
Čia:
http://intmail.183.c...itemtraceen.jsp
Atsakyti
Dar reiktėtų šiek tiek pagalbos:
temoje buvo rašyta, kad norint pasirinkt, kad pinigai būtų nuskaičiuoti banko, o ne PayPal kursu, reikia atsiskaitant pasirinkti prie Payment Method Other Conversation Options nuorodą.
Ją paspaudus siūlo:
1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice. - ar čia tas banko kursas?

Ir dar noriu paklausti, gal kas susidūrėt, nes nepvyksta rasti, kaip pakeisti, kad visas žinutes į paštą siųstų kita kalba nei iki šiol (ebay buvau užsiregistravus ebay.de ir dabar gaunu žinutes vokiškai, o norėčiau angliškai, niekaip nerandu prie nustatymų).
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Labai reikia poros prekyčių iš ebay uk. Gal, kuri padėtų nupirkti?
http://www.ebay.co.u...=item43c842db4b
Kiek bus kainoja?
Atsakyti
o gal zinot, kai iskelus byla, grazina pinigus ar iskart jie ikrenta atgal i kortele, nes paypal rodo, kad grazintas kreditas i kreditine kortele, o kada realiai sukrenta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2014 04 16, 22:19)
o gal zinot, kai iskelus byla, grazina pinigus ar iskart jie ikrenta atgal i kortele, nes paypal rodo, kad grazintas kreditas i kreditine kortele, o kada realiai sukrenta? smile.gif

Realiai gali ir savaite uztrukt - jei gavot is paypal emaila apie grazinima ir matot ta operacija sarase, tai ramiai laukit 4u.gif
Atsakyti
turiu tokia problemą, negaliu pardavėjau laiško parašyti, iš kart kelia bylą. Ankčiau rašydavau laišką, jei ko nors norėdavau paklausti. O dabar neišeina. Gal padėsite? schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi taip buvo. Rasiau laiska pardavejui, o ziuriu byla iskelta.
Atsakyti
Merginos, ar yra galimybė panaikinti mano pačios parašytą feedbacką?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 04 19, 11:32)
Man irgi taip buvo. Rasiau laiska pardavejui, o ziuriu byla iskelta.

As irgi negavau prekes. Sugalvojau parasyti pardavejui laiska ir paklausti.
Pirma karta gyvenime dariau ir kaip suprantu igi iskeliau byla,nors norejau tik parasyti ir paklausti doh.gif
Db kaip suprantu buna ir taip g.gif
Dabar turiu laukti kol pardavejas atsakys man per 3 dienas g.gif ?
Ir kas toliau, ka tureciau daryti, jei vis tik preke neateis (terminas jau praejes) g.gif ? ir ka daryti, kazkaip panaikinti ta byla, jei preke ateitu g.gif ?
Gal kvaili klausimai, bet pirma karta, tai man neaisku blush2.gif
Padekite kas nors, apsvieskite kaip cia buna, kaip elgtis tokioje situacijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 05 28, 22:02)
As irgi negavau prekes. Sugalvojau parasyti pardavejui laiska ir paklausti.
Pirma karta gyvenime dariau ir kaip suprantu igi iskeliau byla,nors norejau tik parasyti ir paklausti  doh.gif
Db kaip suprantu buna ir taip  g.gif
Dabar turiu laukti kol pardavejas atsakys man per 3 dienas  g.gif ?
Ir kas toliau, ka tureciau daryti, jei vis tik preke neateis (terminas jau praejes)  g.gif ? ir ka daryti, kazkaip panaikinti ta byla, jei preke ateitu  g.gif  ?
Gal kvaili klausimai, bet pirma karta, tai man neaisku  blush2.gif
Padekite kas nors, apsvieskite kaip cia buna, kaip elgtis tokioje situacijoje  4u.gif

kai atrasys pardavejas, ebay pats paklaus ka norite daryti, tuomet ir galesite uzdaryti byla.
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri esat susidūrusi su panašia situacija - pirkau daiktą, laukiau kol atsiųs, praėjo atsiuntimo terminas, iškėliau bylą, bet žinutėje nieko nereikalavau, tik parašiau, ar gali pardavėjas pasiaiškinti kur yra prekė, jis man nieko neatsakė, tik iškart grąžino pinigus. Tik po kurio laiko pamačiau, kad buvo nurodytas tracking number, galėjau pasižiūrėti ir pati kur tas daiktas užstrigo, bet nu nepamačiau doh.gif po pinigų grąžinimo praėjo gal pora savaičių ir šiandien gaunu tą prekę, net nepatogu pasidarė... blush2.gif norėčiau tą sumą grąžinti pardavėjui, bet nežinau kaip, gal ką patarsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2014 05 29, 14:31)
Sveikos. Gal kuri esat susidūrusi su panašia situacija - pirkau daiktą, laukiau kol atsiųs, praėjo atsiuntimo terminas, iškėliau bylą, bet žinutėje nieko nereikalavau, tik parašiau, ar gali pardavėjas pasiaiškinti kur yra prekė, jis man nieko neatsakė, tik iškart grąžino pinigus. Tik po kurio laiko pamačiau, kad buvo nurodytas tracking number, galėjau pasižiūrėti ir pati kur tas daiktas užstrigo, bet nu nepamačiau  doh.gif po pinigų grąžinimo praėjo gal pora savaičių ir šiandien gaunu tą prekę, net nepatogu pasidarė...  blush2.gif norėčiau tą sumą grąžinti pardavėjui, bet nežinau kaip, gal ką patarsit?  ax.gif

Parašykit pardavėjui, kad gavote prekę ir norite sumokėti.
Atsakyti