QUOTE(almukass @ 2014 03 03, 17:35)
Tai vat aš ir nesuprantu, kaip konkrečiai žinoti apmokestinimo tvarką - man vien siunčiant per tarpininkus gausis apie +300lt. Bet jei dar PVM ir dar kazkokie plius mokesciai, tai tada jau tikrai nebeapsimoka...
As tingiu is naujo ieskot, bet pasigooglinus tikrai rastumet. Berods, virsijus 75Lt (su siuntimu!) mokat 21proc. PVM. O jei virsijat 500 LT su trupuciu mokat dar ir muita, priklausomai nuo prekes rusies, muitines puslapy galima ta rast. Paprastai, manau, muitas buna iki 10proc. Grubiai skaiciuokit prie galutines kainos su siuntimu +30proc., ar esate pasiryzusi moket? Tiesa, dar is USA aukciono perkant, daznai buna naudojamasi Global Postage Programme, kur sumokejus papildoma mokesti, turetum isvengt muitu, bet tas mokestis daznai buna vos ne antra tiek prekes vertes O ir su LT muitine, kazin kaip viskas pavyktu, nes nesu bandziusi. Esu tik I UK pirkusi su tos programos pagalba, tai suvargau belekaip,... bet ne muitu klausimu, o tai, kad jie pasirinko tokius kurjerius, kad preke man teko vos ne jega issimusinet, kad pristatytu
irinejau, Reserve not met paprastai matosi is karto, galbut nepastebejote tiesiog. Jei reservo nepasieket ir pardavejas nesutinka uz pigiau parduot, reiskia jis is naujo aukciona skelbia, o Jus nesiskaitote laimejusi