Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(almukass @ 2014 03 03, 17:35)
Tai vat aš ir nesuprantu, kaip konkrečiai žinoti apmokestinimo tvarką - man vien siunčiant per tarpininkus gausis apie +300lt. Bet jei dar PVM ir dar kazkokie plius mokesciai, tai tada jau tikrai nebeapsimoka...

As tingiu is naujo ieskot, bet pasigooglinus tikrai rastumet. Berods, virsijus 75Lt (su siuntimu!) mokat 21proc. PVM. O jei virsijat 500 LT su trupuciu mokat dar ir muita, priklausomai nuo prekes rusies, muitines puslapy galima ta rast. Paprastai, manau, muitas buna iki 10proc. Grubiai skaiciuokit prie galutines kainos su siuntimu +30proc., ar esate pasiryzusi moket? Tiesa, dar is USA aukciono perkant, daznai buna naudojamasi Global Postage Programme, kur sumokejus papildoma mokesti, turetum isvengt muitu, bet tas mokestis daznai buna vos ne antra tiek prekes vertes doh.gif O ir su LT muitine, kazin kaip viskas pavyktu, nes nesu bandziusi. Esu tik I UK pirkusi su tos programos pagalba, tai suvargau belekaip,... bet ne muitu klausimu, o tai, kad jie pasirinko tokius kurjerius, kad preke man teko vos ne jega issimusinet, kad pristatytu doh.gif

irinejau, Reserve not met paprastai matosi is karto, galbut nepastebejote tiesiog. Jei reservo nepasieket ir pardavejas nesutinka uz pigiau parduot, reiskia jis is naujo aukciona skelbia, o Jus nesiskaitote laimejusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 04, 12:19)
Tiesa, dar is USA aukciono perkant, daznai buna naudojamasi Global Postage Programme, kur sumokejus papildoma mokesti, turetum isvengt muitu,

Gal ne išvengti, o importo mokesčių, o kaip tik paima iš pirkėjo tiek kiek teks sumokėti muitinei, ir nereikėjo nieko mokėti papildomai kaip tarkim muitinės tarpininkui. Bent jau mano atveju taip buvo 4u.gif

Dar variantas perkant per tarpininkes. Vietinė esanti JAV nuperka, preke išpakuoja ir perpakuoja kad neatrodytu kaip nauja. Tada fizinio asmens vardu siunčia į ES kitam fiziniam asmeniui kaip dovaną, taip išvengia importo mokesčių 4u.gif
Atsakyti
Ar įmanoma kaip nors apeiti muitus ar juos pergudrauti? Nes siunčiuosi nemažą prekę iš uk ir bijau, kad nereikėtų muitams sumokėti daugiau nei už prekę mokėjau...
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2014 03 04, 17:43)
Ar įmanoma kaip nors apeiti muitus ar juos pergudrauti? Nes siunčiuosi nemažą prekę iš uk ir bijau, kad nereikėtų muitams sumokėti daugiau nei už prekę mokėjau...

Iš dangaus iškritote? blink.gif
Bent 1 puslapį atgal perskaitykite cool.gif
O jeigu visai tingit, skambinkite į muitine cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 04, 11:19)

irinejau, Reserve not met paprastai matosi is karto, galbut nepastebejote tiesiog. Jei reservo nepasieket ir pardavejas nesutinka uz pigiau parduot, reiskia jis is naujo aukciona skelbia, o Jus nesiskaitote laimejusi 4u.gif
gal ir nepastebėjau, nes pirmą kartą dalyvavau aukcione.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 04, 17:37)
Gal ne išvengti, o importo mokesčių, o kaip tik paima iš pirkėjo tiek kiek teks sumokėti muitinei, ir nereikėjo nieko mokėti papildomai kaip tarkim muitinės tarpininkui. Bent jau mano atveju taip buvo  4u.gif

Aha tik kad kartais jie tuos mokescius paskaiciuoja netgi prekems, kurios tam tikrose salyse nera apmokestinamos isvis ax.gif O ir suma, manau, neadekvati, nes pvz uz daikta 80USD vertes paskaiciuoja 40USD mokesciu t.y. 50proc., kai tuo tarpu mano salyje tie mokesciai gal net 30proc nesiektu ax.gif I LT as vistiek nerizikavau siust, nes su musu muitininkais "nepirksi".. gali jie vistiek paskaiciuot tuos mokescius doh.gif Siunciau i UK, moket daugiau nieko nereikejo, bet siuntini prostate vos ne per jega, nes bendradarbiauja su tokiais kurjeriais, pas kuriuos koki 80proc atsiliepimu neigiami doh.gif Galu gale, ne pirmas kartas kai i UK siunciu is USA, ir be jokiu papildomu mokesciu nera muitinei uzkliuve, jei siuncia privatus asmuo privaciam, todel nenustebsiu, kad ta nauja ebay Programa daugiau ne muitu mokejimui skirta, o kazkokios kompanijos pasipinigavimui. Dabar USA ebay daznas pardavejas ta programa naudojasi (galbut tai netgi privaloma parduodant pas juos), todel is USA pirkt neapsimoka vis labiau...
Atsakyti
ką reiškia COLLECTION ONLY
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 03 05, 17:02)
ką reiškia COLLECTION ONLY

Kad nesiuncia, o reikia atsiimti paciam is pardavejo smile.gif
Atsakyti
Labas visoms , gal kas galite nupirkti si daikta , nesiuncia i airija , o man labai reikia Cia dangtis puodui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotiska lele: 09 kovo 2014 - 21:03
Sveiki,
as su klausimu. Situacija tokia: preke reikia pasiimti is paradvejo, as paklausiau jo, ar jisai siustu, jis sutiko, tik siuntimo kaina pasakys kai issius preke. Kaip turetu vykti apmokejimas. Pirmiausia susimoku uz laimeta preke, o kaip paskui sumoketi jam uz siuntima? Ar imanoma jam pevesti per paypal? Bet ten mokesciai turbut dar. Gal kas taip darete?
Nes jeigu pervedineti i saskaita, tai jau butu tarptautinis pavedimas, uz kuri dar reiktu moketi kazkiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kremsoda: 18 kovo 2014 - 08:11
QUOTE(kremsoda @ 2014 03 18, 08:10)
Sveiki,
as su klausimu. Situacija tokia: preke reikia pasiimti is paradvejo, as paklausiau jo, ar jisai siustu, jis sutiko, tik siuntimo kaina pasakys kai issius preke. Kaip turetu vykti apmokejimas. Pirmiausia susimoku uz laimeta preke, o kaip paskui sumoketi jam uz siuntima? Ar imanoma jam pevesti per paypal? Bet ten mokesciai turbut dar. Gal kas taip darete?
Nes jeigu pervedineti i saskaita, tai jau butu tarptautinis pavedimas, uz kuri dar reiktu moketi kazkiek  g.gif

Nesenai aš taip pirkau. Susimokėjau už preke, o kai issiuntė atsiuntė invoisa per paypal už siuntima.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
jei pardavejas prie siuntimo raso Postage:
Free Standard Delivery
O apacioj,aprasyme raso COLLECTION ONLY!
Tai kaip suprasti?siuncia nemokamai,ar pasiimti is vietos?
Pastaciau aprasymo nepaskaicius,pasiimti tikrai negalesiu ax.gif
Atsakyti