Per kiek dienų reikia apmokėti aukcione pirktą prekę?
gal yra koks nuolaidos kodas?
QUOTE(smeli @ 2014 02 27, 11:35)
Ar realu 37dol pristatymas?
Ziurint ka perkat ir is kur (ka toliau klausime minejot nezinau, tai ir nepasakysiu kiek tam daiktui ta suma reali) - jei is JAV, tai pastas cia pabranges, tai tikrai $37 normalu , ypac su tracking nr.
QUOTE(*Smilga* @ 2014 02 28, 14:39)
Pardavėjas aukcione nurodęs, kad pirkiniams virš 50 svarų taiko nemokamą siuntimą. Pirkau vakar iš jo kelias prekes, kiekviena iš jų nesiekia 50 svarų, bet bendroje sumoje susidaro gerokai daugiau. Parašiau jam laišką su klausimu, ar galėčiau tikėtis nemokamo siuntimo, ar bent nuolaidos pašto išlaidoms. Atsakymo dar negavau..
Klausimas toks: kiek laiko galiu laukti atsakymo? Per kiek dienų reikia sumokėti už nupirktas prekes? Nes jei atsakymo nebus, o aš vis lauksiu ir nesumokėsiu, ar nebus bėdos? Ar galiu palaukti bent iki pirmadienio?
Klausimas toks: kiek laiko galiu laukti atsakymo? Per kiek dienų reikia sumokėti už nupirktas prekes? Nes jei atsakymo nebus, o aš vis lauksiu ir nesumokėsiu, ar nebus bėdos? Ar galiu palaukti bent iki pirmadienio?
O nurodes, kad combine daro? Nes tokiu atveju, tai tikrai be problemu praeis nemokamas siuntimas.
Pardavejai buna ir kelias dienas uztrunka kol atsako. Iki 3 dienu reiketu apmoket - seniau ebay politika budavo, kad iki 7 dienu siulydavo laukt, dabar jau maziau, nors realiai nieko ir nedarys ebay, tik pardavejas kazka padaryt gali. Todel geriausia iskart rasyt pardavejui ir paaiskint, kad sumokesit tada ir tada, jei neiseina iskart nupirkus apmoket - ir jums, ir pardavejui ramu.
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 02 28, 23:51)
Per kiek dienų reikia apmokėti aukcione pirktą prekę?
Del apmokejimi parasiau atrasydama i klausima virsuje.
O kodu siaip nera ebay. Buna itin retais atvejais, bet dazniausiai tada i emaila atsiuncia - bet cia labai konkreciai prekei ir praktiskai niekad nepanaudoji.
Noriu pirkti didelią prekę - svoris apie 80kg. kaina aukcioninė, bet esu nusiteikusi kelti iki 200dol. Kaip zinoti kokie mokesčiai išlenda? Bandžiau klausti tarpininkų kurie siučia iš JAV, bet gavau atsakymą, kad tai bus aišku tik laimėjus aukcioną... man taip netinka... Kur galima sužinoti tiklsliau?
Ačiū labai už atsakymą
Ačiū labai už atsakymą
Almuk, o esat tikra, kad tokio svorio daikta Jums sius i LT? Ir ar vien siuntimas nekainuos 100USD? Apmokestinant i pirkinio kaina isiskaiciuoja ir siuntimo kaina, tai skaiciuokit, kad kad nuo bendros sumos gali tekti, jei virsys neapmokestinama verte, susimoketi 21proc PVM ir muito kelis procentus priklausomai nuo to, ka perkate. Plius dar pastui, jei per pasta sius, 30lt uz dokumentu pateikima. O jei siu per greituosius kurjerius, tai ismuitinimo kaina gali ir 200Lt pasiekt
Merginos pagelbekit . Ar butu kokie muito ar pvm mokesciai jei siusciau didele sunkia preke is JAV i UK ar Airija o tik po to i Lietuva (autobusiuku ar pastu) ?
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 03, 17:59)
Almuk, o esat tikra, kad tokio svorio daikta Jums sius i LT? Ir ar vien siuntimas nekainuos 100USD? Apmokestinant i pirkinio kaina isiskaiciuoja ir siuntimo kaina, tai skaiciuokit, kad kad nuo bendros sumos gali tekti, jei virsys neapmokestinama verte, susimoketi 21proc PVM ir muito kelis procentus priklausomai nuo to, ka perkate. Plius dar pastui, jei per pasta sius, 30lt uz dokumentu pateikima. O jei siu per greituosius kurjerius, tai ismuitinimo kaina gali ir 200Lt pasiekt
Tai vat aš ir nesuprantu, kaip konkrečiai žinoti apmokestinimo tvarką - man vien siunčiant per tarpininkus gausis apie +300lt. Bet jei dar PVM ir dar kazkokie plius mokesciai, tai tada jau tikrai nebeapsimoka...
QUOTE(anite @ 2014 03 03, 17:31)
Merginos pagelbekit . Ar butu kokie muito ar pvm mokesciai jei siusciau didele sunkia preke is JAV i UK ar Airija o tik po to i Lietuva (autobusiuku ar pastu) ?
Taip, nes tai įvežimas iš 3-čios šalies į ES
O kiek, tai kiekvienoj šaly skirtingos ribos yra
QUOTE(Jofky @ 2014 03 03, 18:37)
Taip, nes tai įvežimas iš 3-čios šalies į ES
Na bet juk as i anglija siusciau pas zmogu kuris veliau issiustu man kaip nauja siuntini is anglijos. O is anglijos tai neskaiciuoja muito ?????
Papildyta:
Ne taip supratau zinute.
Bet argi i UK irgi yra muitas?? Nes esam siuntesi i Airija is JAV pries kokius 7 metus tai jokio muito nebuvo nors preke irgi brangi buvo...
QUOTE(anite @ 2014 03 03, 17:46)
Bet argi i UK irgi yra muitas?? Nes esam siuntesi i Airija is JAV pries kokius 7 metus tai jokio muito nebuvo nors preke irgi brangi buvo...
Visur yra muitai, tik skirtingos ju ribos - pasieskokit tiksliu sumu UK muitines puslapyje.
QUOTE(anite @ 2014 03 03, 17:46)
Na bet juk as i anglija siusciau pas zmogu kuris veliau issiustu man kaip nauja siuntini is anglijos. O is anglijos tai neskaiciuoja muito ?????
Papildyta:
Ne taip supratau zinute.
Papildyta:
Ne taip supratau zinute.
Jeigu ant siuntinio figuravo siuntėjas fizinis asmuo ir siunta įvertina buvo mažiau apmokęstinamos sumos, papraščiausiai pasisekė ir praslydo pro muitinės akis
Siuntos tarp ES šalių, neapmokęstinamos
Aciu kad nuliudinot
..ir uz atsakymus
..ir uz atsakymus
vakar dalyvavau aukcione ir jį laimėjau, bet pirkėjas rašo, kad mano statyta suma nepasiekė jo norimos sumos už prekę ir todėl aš pasirodo nelaimėjau. ar gali taip būti, nes jis niekur neminėjo kokios sumos jis tikisi už prekę.
pas pirkėją atsirado užrašas Reserve not met
ir dar klausimas:
kodėl man neleidžia daryti didesnių bid'ų. kai norėjau bidinti man ebay išmesdavo lentelę, kad mano didžiausias bidas yra 104 svarai, o aš norėjau dėti 108. iki 103 svarų viskas buvo gerai, o va paskui neleido. kodėl čia taip?
pas pirkėją atsirado užrašas Reserve not met
ir dar klausimas:
kodėl man neleidžia daryti didesnių bid'ų. kai norėjau bidinti man ebay išmesdavo lentelę, kad mano didžiausias bidas yra 104 svarai, o aš norėjau dėti 108. iki 103 svarų viskas buvo gerai, o va paskui neleido. kodėl čia taip?