Pirkau preke su siuntimu uz 20 svaru. Kaina buvo viso 30 svaru, bet turejau 10 svaru nuolaidos kupona. Pasirodo sius preke is JAV. Tai man tas pvm prisides nuo 20 svaru ar tik nuo to kas virsija 75 lt? O daugiau nebus jokiu mokesciu? Aciu labai kas paaiskins nes kol kas man tamsus miskas su tais mokesciais
QUOTE(Vaka @ 2014 02 17, 23:29)
Pirkau preke su siuntimu uz 20 svaru. Kaina buvo viso 30 svaru, bet turejau 10 svaru nuolaidos kupona. Pasirodo sius preke is JAV. Tai man tas pvm prisides nuo 20 svaru ar tik nuo to kas virsija 75 lt? O daugiau nebus jokiu mokesciu? Aciu labai kas paaiskins nes kol kas man tamsus miskas su tais mokesciais
Visai sumai prisidės
Visai sumai plius siuntimo islaidos, jei tokios buvo.
QUOTE(Jofky @ 2014 02 18, 09:26)
Visai sumai prisidės
QUOTE(linamog @ 2014 02 18, 11:04)
Visai sumai plius siuntimo islaidos, jei tokios buvo.
Ačiū. Ot abidna, nes nedaug viršija ta suma. O pašto kažkokių išlaidų prisidės?
Vadinasi sutaupiau
QUOTE(Vaka @ 2014 02 18, 12:38)
Vadinasi sutaupiau
Vadinasi sutaupiau
21% nuo prekiu ir siuntimo sumos plius apie 30lt pastui.
QUOTE(Vaka @ 2014 02 18, 13:38)
Vadinasi sutaupiau
Vadinasi sutaupiau
Tai mokėsite jeigu muitinė pagaus
Žiūrint iš pirkote. Galėjote pabandyti susitarti, kad ant siuntinio mažesne sumą užrašytu O jeigu siunta ne komercinė iš fizinio asmens fiziniam asmeniui, tai neapmokęstinama suma dar didesnė
QUOTE(Jofky @ 2014 02 18, 16:35)
Tai mokėsite jeigu muitinė pagaus
Žiūrint iš pirkote. Galėjote pabandyti susitarti, kad ant siuntinio mažesne sumą užrašytu O jeigu siunta ne komercinė iš fizinio asmens fiziniam asmeniui, tai neapmokęstinama suma dar didesnė
Oi tai gal dar ne viskas prarasta
Pirkau pirma karta todel taip ir pasimoviau. O kaip paziuret ar tai fizinis asmuo?
Tada kaip suprantu nuo 150 lt skaiciuoja?
QUOTE(Vaka @ 2014 02 18, 18:25)
Oi tai gal dar ne viskas prarasta
Pirkau pirma karta todel taip ir pasimoviau. O kaip paziuret ar tai fizinis asmuo?
160 Lt be siuntimo kainos ir jeigu tai nealygintina t.y. tipo dovana
QUOTE(Jofky @ 2014 02 18, 17:55)
160 Lt be siuntimo kainos ir jeigu tai nealygintina t.y. tipo dovana
O kaip suprasti? Adresą siuntėjo rašo Anglijoje, kaina irgi svarais (pirkau UK ebay), bet Item location: Florida, United States.
Tai čia jau skaitosi, kad iš JAV siųs ar kaip?
nu pasimečiau visai
QUOTE(Vaka @ 2014 02 18, 20:02)
O kaip suprasti? Adresą siuntėjo rašo Anglijoje, kaina irgi svarais (pirkau UK ebay), bet Item location: Florida, United States.
nu pasimečiau visai
nu pasimečiau visai
Tai gal perpardavėjas/tarpininkas Anglijoje?
Ar realu 37dol pristatymas?
Papildyta:
Gal kas pirke gymbuku is ebay? Ar butinas siuntimas pastu?
Papildyta:
Gal kas pirke gymbuku is ebay? Ar butinas siuntimas pastu?
Sveiki, reikėtų patarimo
Pardavėjas aukcione nurodęs, kad pirkiniams virš 50 svarų taiko nemokamą siuntimą. Pirkau vakar iš jo kelias prekes, kiekviena iš jų nesiekia 50 svarų, bet bendroje sumoje susidaro gerokai daugiau. Parašiau jam laišką su klausimu, ar galėčiau tikėtis nemokamo siuntimo, ar bent nuolaidos pašto išlaidoms. Atsakymo dar negavau..
Klausimas toks: kiek laiko galiu laukti atsakymo? Per kiek dienų reikia sumokėti už nupirktas prekes? Nes jei atsakymo nebus, o aš vis lauksiu ir nesumokėsiu, ar nebus bėdos? Ar galiu palaukti bent iki pirmadienio?
Nes man tiktų ir brangesnis siuntimas, aš noriu pirkti bet kokiu atveju.
Pardavėjas aukcione nurodęs, kad pirkiniams virš 50 svarų taiko nemokamą siuntimą. Pirkau vakar iš jo kelias prekes, kiekviena iš jų nesiekia 50 svarų, bet bendroje sumoje susidaro gerokai daugiau. Parašiau jam laišką su klausimu, ar galėčiau tikėtis nemokamo siuntimo, ar bent nuolaidos pašto išlaidoms. Atsakymo dar negavau..
Klausimas toks: kiek laiko galiu laukti atsakymo? Per kiek dienų reikia sumokėti už nupirktas prekes? Nes jei atsakymo nebus, o aš vis lauksiu ir nesumokėsiu, ar nebus bėdos? Ar galiu palaukti bent iki pirmadienio?
Nes man tiktų ir brangesnis siuntimas, aš noriu pirkti bet kokiu atveju.