Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Boruze010 @ 2014 01 21, 13:35)
Sveikos, gal galite pakonsultuoti, jei noriu per ebaju pirkti brangu daikta, technika, apie 500$, ar gali Lt kazka muitinej priskaiciuoti? jei taip, kiek proc?aciu 4u.gif

Tai, taip nuo prekes sumos paskaiciuos importo muita, pvm ir pasto (ar kito siuntejo, kaip DHL ar pan.) tarpininkavimo suma smile.gif
Atsakyti
mergaites, susikuriau acounta ebay, paspaudziau kad suristi su paypalu, reikejo suvesti adresa (vedziau uk adresa, kur bus pristatomos prekes) ir tel nr, tel nr ivedziau savo, ir dabar praso PIN kodo, kuri gausiu I tel, bet niekaip negaunu I tel g.gif ka dabar daryt? ar blogai, kad lietuviskas nr? g.gif
Atsakyti
Mane domina toks dalykas, pirkau pas vieną pardavėją du mažus daiktus (viso svoris apie 30g), paprašiau sudėti į vieną siuntinį ir perskaičiuoti siuntimo išlaidas. Prie kiekvieno iš jų buvo parašyta už siuntimą po 3 svarus, dabar gaunasi viso už siuntimą 6 svarai. Aš jam parašiau, kad nepirksiu jeigu nenuleis siuntimo kainos, bet jis vis tiek nenuleidžia, šiaip turi krūvą neigiamų feedback'ų, kad užsikėlęs siuntimo kainas, blogai bendrauja su pirkėjais ir pan. Aš išvis nebūčiau pas jį pirkus, bet čia vyras nepatyręs dar nupirko. Įdomu tokiu atveju, jeigu bus eBay teismas, bus mūsų naudai ar jo? Pardavėjas privalo nuleisti siuntimo išlaidas ar ne? Nes man absurdiškai atrodo už 30g mokėti 6 svarus.
Ai, ir dar nepaminėjau, kad iš pradžių kai parašiau jam nuleisti kainą, tai ilgai nesulaukiau iš jo jokio atsakymo, tai kreipiausi į eBay ir jie man pasakė, kad jeigu jis nieko neatrašys, tai galėsiu nepirkti ir jeigu jis kreipsis į eBay teismą tai sprendimas bus mūsų naudai, bet dabar kai jis atrašė tai nežinau privalau pirkti ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 23 sausio 2014 - 11:54
QUOTE(Danni @ 2014 01 23, 12:50)
bet dabar kai jis atrašė tai nežinau privalau pirkti ar ne?

neprivalote, rasykite kad nutrauktu sandori ir tiek. parasykite kodel....
ebay seip ne veltui turi nustates standartinio siuntimo tarifus, ty kaikuriuose srityse negali pazymeti didesnes kainos uz siuntima negu siulo ebay. -zodziu ebay kaip ir uz " teisingus" sandorius. kitaip butu atsiradysiu daug gudruoliu (nors ir taip tokiu galima pamatyti), kurie gali siulyti "buy it now" uz 1piniga, o siuntimas bus visas 100...tokius ebay privaletu ispeti-blokuoti.

tad siulau jums selleriui parasyti tokio turinio laiska:
naikink sandori, nepirksiu, nes siuntimas per brangus. tikiuosi gausiu teigiama feedbacka-i ka atsiliepsiu teigiamu feedbacku tau.

jei prades draskytis, rasyciau taip toliau:
nedriski deti man neigiamo feedbacko, nes kitaip reportuosiu ebajui, kad bandai dar ir ant siuntimo uzkalti, taip vengdamas moketi ebejui teiseta procenta. manau greitai fantazija jam turetu atsokti. bei ir is jusu puses neigiamo feedbacko nebijuociau, nes palikdamas feedbacka dazniausiai zmones argumentuoja uz ka.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2014 01 23, 14:04)
neprivalote, rasykite kad nutrauktu sandori ir tiek. parasykite kodel....
ebay seip ne veltui turi nustates standartinio siuntimo tarifus, ty kaikuriuose srityse negali pazymeti didesnes kainos uz siuntima negu siulo ebay. -zodziu ebay kaip ir uz " teisingus" sandorius. kitaip butu atsiradysiu daug gudruoliu (nors ir taip tokiu galima pamatyti), kurie gali siulyti "buy it now" uz 1piniga, o siuntimas bus visas 100...tokius ebay privaletu ispeti-blokuoti.

tad siulau jums selleriui parasyti tokio turinio laiska:
naikink sandori, nepirksiu, nes siuntimas per brangus. tikiuosi gausiu teigiama feedbacka-i ka atsiliepsiu teigiamu feedbacku tau.

jei prades draskytis, rasyciau taip toliau:
nedriski deti man neigiamo feedbacko, nes kitaip reportuosiu ebajui, kad bandai dar ir ant siuntimo uzkalti, taip vengdamas moketi ebejui teiseta procenta. manau greitai fantazija jam turetu atsokti. bei ir is jusu puses neigiamo feedbacko nebijuociau, nes palikdamas feedbacka dazniausiai zmones argumentuoja uz ka.

Nu blin užsiroviau tikrai ant kažkokio debilo atsiprašant. Atsidariau dar kartą pažiūrėti aprašymą prie prekės, kurią nupirkau, ir žiūriu apačioj mažom raidytėm parašyta "Pirk 2 ir gauk 50% nuolaidą pašto išlaidoms". Išdėsčiau viską eBay, tai dabar rami galva, kad tikrai neprivalau pirkti. Pardavėjas parašė, kad atšauks pirkimą, nors tos prekės iki šiol kabo pas mane kaip Pay now.
Atsakyti
Gal kam teke yra pirkti is USA ebay pardavejo, kuris naudojasi Global Postage Programme?
Atsakyti
Kas gali paaiskinti kodel kiekvieno pirkimo atveju banko israse rodo apie 1 lt didesne sumoketa suma nei pirkau ?

Dar ka reiskia C raide prie prekes kainos ?

Jei perku ne is vieno pirkejo bet ta pacia diena , ir bendra suma virsyja ta nuo kurios skaiciuoja pvm, tai ji priskaiciuos man ?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 02 14, 11:48)
Kas gali paaiskinti kodel kiekvieno pirkimo atveju banko israse rodo apie 1 lt didesne sumoketa suma nei pirkau ?

1 LT ar 1 USD?

Jeigu tai 1 USD tai pas jus varnele ant paramos 4u.gif Nusiimkit.
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 02 14, 10:48)

Jei perku ne is vieno pirkejo bet ta pacia diena , ir bendra suma virsyja ta nuo kurios skaiciuoja pvm, tai ji priskaiciuos man ?

Aciu

Perkant reikia neviršyti 75 lt ribos iš vieno pardavėjo, per diena pirkinių gali but keliolika
Mokėkit kiekviena pirkini atskirai, taip bus paprasčiau susirasti reikiamus dokumentus jei sulaikys muitinė, kartais sulaiko ir pigias prekes
Bent jau aš taip darau :-) viena kart sulaike prekę už 17$, moketa duvo už dvi prekesiš skirtingu pardavėju, bet neviršyta 75 lt. Gerai kad neprašė banko išrašo, nes tokiai sumai neturėjau, užteko nuotraukos puslapio su siuntinuko numeriu, ir suma už jį
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 02 14, 13:01)
1 LT ar 1 USD?

Jeigu tai 1 USD tai pas jus varnele ant paramos  4u.gif  Nusiimkit.

Ne neuzdeta pasiziurejau mokedama. Apie 1 lita mazdaug (nelygiai 1 lt ) vienam mokejimui. Gal bankiniai kokie mokesciai arba pinigu konvertavimas ? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2014 02 14, 14:23)
Perkant reikia neviršyti 75 lt ribos iš vieno pardavėjo, per diena pirkinių gali but keliolika
Mokėkit kiekviena pirkini atskirai, taip bus paprasčiau susirasti reikiamus dokumentus jei sulaikys muitinė, kartais sulaiko ir pigias prekes
Bent jau aš taip darau :-) viena kart sulaike prekę už 17$, moketa duvo už dvi prekesiš skirtingu pardavėju, bet neviršyta 75 lt. Gerai kad neprašė banko išrašo, nes tokiai sumai neturėjau, užteko nuotraukos puslapio su siuntinuko numeriu, ir suma už jį

Aciu uz atsakyma. Bet jei is to paties pardavejo kelios smulkios prekytes tai as uz jas kartu moku . Suma pvz 22 $. Tai taip nelabai gerai ? Plius paskui is kitu perku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 02 14, 18:59)
Ne neuzdeta pasiziurejau mokedama. Apie 1 lita mazdaug (nelygiai 1 lt ) vienam mokejimui. Gal bankiniai kokie mokesciai arba pinigu konvertavimas ? doh.gif
Papildyta:

Ta suma atskirai eina prie kiekvieno pirkimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 02 14, 18:59)

Matyt, nesate pasirinkusi, kad pinigus konvertuotu banko kursu, o palikusi, kad konvertuotu Paypal kursu, kuris yra siek tiek didesnis nei banko, todel, manau, ir susidaro tas +/- litas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 15 vasario 2014 - 20:37