Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 06, 16:40)
Laba, sakykite ka man daryt-pasiziurejau, kad siandien baigias terminas iki kada turejau gaut preke, ir nebezinau dabar ant greituju ka daryti, patarkit prasau doh.gif neber kada ieskot info verysad.gif

labai prasau pagalbos 4u.gif

Spaudžiat:
Contact seller

Ten viską užpildote kaip prašo. Kiek pamenu į paskutinius klausimus po tekstais atsakote YES ir jeigu teisingai viską padarėte po jūsų preke atsiras naujas įrašas.

Nebutinai toks, gali būti pradžiai kitas, kad laukiama atsakymo iš pardavėjo
"Your action is required for item not received case. Take action"

o virš prekių sąrašo:
"1 case is still open"

Jeigu po preke nieko naujo neatsirado vadinasi byla neiškelta, reik daryt dar kartą ir žiūrėti ką praleidote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 01 06, 17:39)
Spaudžiat:
Contact seller

Ten viską užpildote kaip prašo. Kiek pamenu į paskutinius klausimus po tekstais atsakote YES ir jeigu teisingai viską padarėte po jūsų preke atsiras naujas įrašas.

Nebutinai toks, gali būti pradžiai kitas, kad laukiama atsakymo iš pardavėjo
"Your action is required for item not received case. Take action"

o virš prekių sąrašo:
"1 case is still open"

Jeigu po preke nieko naujo neatsirado vadinasi byla neiškelta, reik daryt dar kartą ir žiūrėti ką praleidote  4u.gif

aciu, Jofky, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
o per kiek dienų turi atkeliauti prekė?bandžiau atidaryti klausimą ir gavau atsakyma
It's a little too early to open a case ??
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 06, 18:33)
o per kiek dienų turi atkeliauti prekė?bandžiau atidaryti klausimą ir gavau atsakyma
It's a little too early to open a case ??

Per 45 dienas 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 07 sausio 2014 - 01:55
man pardav4jas para64:

We are so sorry for this situation, many parcels have been delayed due to the holiday rush.
As to the situation, would you like us to reship it for you?
We will take further step after receiving your reply.

kaip dabar turėčiau pasielgt, atrodo skaitau šimtus kartų kitų patirtis, bet viską užmiršti, kai pačiam reikiam susitvarkyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 07, 12:48)
man pardav4jas para64:

We are so sorry for this situation, many parcels have been delayed due to the holiday rush.

kaip dabar turėčiau pasielgt, atrodo skaitau šimtus kartų kitų patirtis, bet viską užmiršti, kai pačiam reikiam susitvarkyt blush2.gif

Na nezinau, kaip kiti elgiasi, bet as po savo karcios patirties dabar visada reikalauju refund'o. Nes mano pardavejas irgi siulesi persiusti is naujo preke, o galu gale, kai jau visi terminai praejo, paaiskejo, kad jis sukcius.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 07, 12:48)
man pardav4jas para64:

O preke is Kinijos? As tai kelciau Case jusu atveju 4u.gif
Atsakyti
sveikos:)
gundausi pirkti priemones geliniam lakavimui is ebay. gal kuri pirkote lakus ar lempa? ar pavyko? geros prekes?
Atsakyti
Kažką jau ebay pradėjo grybą pjauti cool.gif

Paeiliui 2-as kartas, scenarijus vienodas. Negaunu per nustatyta laiką prekės. Iškeliu bylą, ten duotas labai ilgas terminas iki automatinio bylos nutraukimo. Ateina laiškas iš pardavėjo, kad dar reiktu palaukti, nes paštas kartais stringa. Čia suprantama visgi šventės buvo, visi užversti. Gaunu preke. Skubu uždaryti byla su įrašu, kad preke gavau, palieku teigiama atsiliepimą pardavėjui. Sekančia dieną ateina laiškas iš Ebay su geromis naujienomis, pinigai jums grąžinami, prašome pasitikrinti PayPal sąskaitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 01 07, 15:31)
sveikos:)
gundausi pirkti priemones geliniam lakavimui is ebay. gal kuri pirkote lakus ar lempa? ar pavyko? geros prekes?

Pirkus esu lempa, teptuką, struktūrinį gelį. pavyko. mano prekės geros. O kokias jus nusipirksite, priklauso nuo pardavėjo ir jo parduodamų prekių.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 01 07, 18:57)
Pirkus esu lempa, teptuką, struktūrinį gelį. pavyko. mano prekės geros. O kokias jus nusipirksite, priklauso nuo pardavėjo ir jo parduodamų prekių.

O gal galit pasakyt is kurio patdavejo pirkot? ax.gif
Atsakyti