Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

QUOTE(panele Morta @ 2013 12 28, 11:36)
sveikos, norejau paklausti, jei preke parduodama per aukciona, ar galima pardavejo paklausti, kad iskarto parduotu be aukciono? blush2.gif  4u.gif
ten tiesiog pradine 0,99, o sakykim gera kaina, gal susiviliotu g.gif ar jau jam paciam negalima atsaukti to aukciono?

aisku galima - parasot laiska su klausimu ar parduotuv uz jusu norima suma arba klausiat uz kokia suma parduotu be aukciono ir laukiat atsakymo 4u.gif

QUOTE(office @ 2013 12 28, 12:52)
Gal kas estae pirke per ebay, mobiliajam telefonui pakeisti suduzusi stikla? Gal bandete ir patys ji pasikeisti, ar parsisiunte, tiko tas stiklas jums?  smile.gif

Zinot, kai tiek pardaveju ebay, tai neimanoma uz visus atsakyt - gal kazkas pirko ir viskas ok buvo, bet jus nusipirksit pas kita pardaveja ir jums nepasiseks ar pan. Is esmes, tai ka perkat, ta ir gaunat, bet visada pasitaiko isimciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 28, 16:07)
aisku galima - parasot laiska su klausimu ar parduotuv uz jusu norima suma arba klausiat uz kokia suma parduotu be aukciono ir laukiat atsakymo  4u.gif
Zinot, kai tiek pardaveju ebay, tai neimanoma uz visus atsakyt - gal kazkas pirko ir viskas ok buvo, bet jus nusipirksit pas kita pardaveja ir jums nepasiseks ar pan. Is esmes, tai ka perkat, ta ir gaunat, bet visada pasitaiko isimciu.  4u.gif

Kas liecia pardavejus, tai nesuku sau galvos, bet galvoju, gal kas pirko mobiliukui stikla ir ar tiko, o gal dar ir patys ir pasikeitete? Tai tokios informacijos norejau.
O kas liecia pardavejus, pirkimus, tai ne viena karta jau pirkau is ebay, kol kas viskas sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 12 28, 19:25)
Kas liecia pardavejus, tai nesuku sau galvos, bet galvoju, gal kas pirko mobiliukui stikla ir ar tiko, o gal dar ir patys ir pasikeitete? Tai tokios informacijos norejau.
O kas liecia pardavejus, pirkimus, tai ne viena karta jau pirkau is ebay, kol kas viskas sklandziai.

Tai daugiau info ax.gif -koks ragelis? Nokia 3310 ar Samsungas S ketvirtas ? .Pačiam pasikeisti galima ,pilnas yuotubas pamokų(įvedat phone lcd replacement ir savo ragelio markę) bet jei rankos ne iš tos vietos auga tai geriau duokit užsidirbti mobilių taisyklom lotuliukas.gif .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 30 gruodžio 2013 - 16:28
Merginos, ka cia reiskia: "an unpaid item has been recorded on your account."? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 05, 23:06)
Merginos, ka cia reiskia: "an unpaid item has been recorded on your account."?  4u.gif

Tai reiskia, kad jus turbut pirkote preke, bet jos neapmokejote.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2014 01 06, 00:10)
Tai reiskia, kad jus turbut pirkote preke, bet jos neapmokejote.

Na is esmes taip, norejau pirkti preke, bet nesusitariau su pardaveju. Tai cia tik irasas, kaip suprantu, jo? Ar cia jau kazkas blogo ir nuskaiciavo pinigus man vistiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 06, 09:26)
Na is esmes taip, norejau pirkti preke, bet nesusitariau su pardaveju. Tai cia tik irasas, kaip suprantu, jo? Ar cia jau kazkas blogo ir nuskaiciavo pinigus man vistiek?  g.gif

Ne, manau pinigu nenuskaiciavo (nors saskaita galit pasitikrinti), tiesiog i jusu acount'a irase, kad pirkote ir nesumokejote, tam, kad ir kiti pardavejai matytu.
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2014 01 06, 10:14)
Ne, manau pinigu nenuskaiciavo (nors saskaita galit pasitikrinti), tiesiog i jusu acount'a irase, kad pirkote ir nesumokejote, tam, kad ir kiti pardavejai matytu.

Supratau, aciu 4u.gif Ir nsvb, kad ne mano kalte buvo doh.gif
Atsakyti
Laba, sakykite ka man daryt-pasiziurejau, kad siandien baigias terminas iki kada turejau gaut preke, ir nebezinau dabar ant greituju ka daryti, patarkit prasau doh.gif neber kada ieskot info verysad.gif

labai prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 06, 15:40)
Laba, sakykite ka man daryt-pasiziurejau, kad siandien baigias terminas iki kada turejau gaut preke, ir nebezinau dabar ant greituju ka daryti, patarkit prasau doh.gif neber kada ieskot info verysad.gif

labai prasau pagalbos 4u.gif

Rasykit pardavejui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 06, 17:11)
Rasykit pardavejui  4u.gif

parasiau, o jei neatsakys, ka tada?

nežinau terminų-...vienu žodžiu aš pirkau Sale date: 11/24/13...sukanka 40 dienų šiandien kaip ir, jei neatsakys-reiks kažkur skųstis???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 06 sausio 2014 - 16:31