Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkam Ebay patys

issisprende smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 21 gruodžio 2013 - 14:08
Klausimelis- jei yra rezervine kaina numatyta ar gali pardavejas sutikt parduot auksciausiai staciusiam nors rezervines kainos taip ir nepasieke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 21, 17:26)
Klausimelis- jei yra rezervine kaina numatyta ar gali pardavejas sutikt parduot auksciausiai staciusiam nors rezervines kainos taip ir nepasieke? g.gif

gal ir galetu, bet tikrai neprivalo. 4u.gif
Matyt nori gauti minimaliai ta rezervine suma. man kiek teko matyti, jei buna 'reserve not met', tai is naujo ikelia ta preke.
matyt nedega parduoti smile.gif
Atsakyti
disputa reikia iskelti per 45 dienas, o claima per kiek?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 12 22, 21:01)
disputa reikia iskelti per 45 dienas, o claima per kiek?

Kai iskelsit dispute, tai viska rasys, ty iki kada galit perkelt i claim ir kada baigiasi terminas. Nepamenu tiksliu skaiciu, bet rodos ne maziau kaip po 4 dienu galima perkelt.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal kam buvo taip ax.gif
Ebay pardavejas raso,kad apmoketi galima per paypal,bet priejus prie mokejimo raso va ka
We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-0012. This happened because it has been denied by the card issuer
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2013 12 16, 23:52)
Galutiniam variante gavos taip,kad kol su juo tariaus del siuntimo,per ka siust ir kiek mazdaug gali kainuot,jis sugalvojo ir idejo ta mano preke per nauja i aukciona.Be jokio perspejimo,nors nuo laimejimo praejo tik 2 d.Kai susirasinejom as jam aiskiai parasiau kad apmokesiu uz preke, taciau noreciau zinot bent jau kiek apytiksliai kaindos siuntimas,kad poto neuzsiprasytu nesamoningu sumu.Taip norejau tos prekes ir gavos tokia nesamone.As jam dar kelis kartus rasiau kad dabar iskart apmoku uz preke,o jis tegul atsiuncia,tai parase nebemokek jokiu pinigu nes as jau idejau per nauja preke i aukciona.
O dabar taip ir liks ta preke neapmoketa,ar man nieko nebus?

mano variantas...labai idomi situacija gaunasi. kai pardavejas, nenutraukes sandorio (nes tik jis gali nutraukti), ikelia is naujo i aukciona-relistina. gaunasi taip jog savo purchase liste as ta preke matau-ir ale turiu apmoketi. jeigu naujas aukcionas baigiasi (ty kazkas preke nuperka ir apmoka), mano pirkiniuose man rodo lyg as apmokeciau, ir net matau kada preke issiusta. teoriskai galeciau palikti ir feedbacka ir net gauti ji...
klausiau ebejuje, kad jie panaikintu sia preke is mano listo-nes nei as mokejau, nei gausiu-kad dubliojasi informacija. kodel aplamai sistema leidzia relistinti tokias "parduotas" prekes. sake -tesiog netobulos sistemos klaida-sandori tesiog ignoruoti, o apmoketi ar pan man nereikes...zodziu tikru tikra nesamone-kurios pataisyti neimanoma.

tiesa, jau iskarto prasiau pardaveja anulioti prekes pardavima man (ten del jos netikslios info atsisakiau sandrio). tai matyt arba jis nenori zinoti ebejo taisykliu-arba paskaite mane idiote, nors feedbackas pas ji buvo per bus mazesnis. ty sandoriu kiekis.

Papildyta:
QUOTE(Edvinytė @ 2013 12 25, 22:23)
Sveikutes  4u.gif
gal kam buvo taip  ax.gif
Ebay pardavejas raso,kad apmoketi galima per paypal,bet priejus prie mokejimo raso va ka
We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-0012. This happened because it has been denied by the card issuer

hmz, tokios info niekad negavau, bet karc nuo karto buna ebejuje, jog uzsidega "laikroduko " zenkliukas-ka reiskia kad transaction procese...dazniausia to priezastis buna tai jog, pas pardaveja nustatymuose uzstatyta nepriimti kortu ne is UK, arba kai kortos registravimo adresas ir delivery adresas nesutampa. Tokiu atveju turite parasyti selleriui jog priimtu pinigus paypale rankiniu budu. turi priisijungti ir acceptinti.
na o jeigu jau pats paypalas neleidzia nieko apmoketi-hmz man tokio nebuvo-reiksias turite perziureti peypalo nustatymus. arba klauskite paypalo. -berods yra net paypal chat online.

(tiesa nauja patirtis mano apsipirkinejimuose- pasirodo paypalas kartais skambina, pasitikrina, kodel pvz nepraeina apmokejimas, arba pakartotinai buna grazinami pinigai ir t.t.)
Atsakyti

Papildyta:
hmz, tokios info niekad negavau, bet karc nuo karto buna ebejuje, jog uzsidega "laikroduko " zenkliukas-ka reiskia kad transaction procese...dazniausia to priezastis buna tai jog, pas pardaveja nustatymuose uzstatyta nepriimti kortu ne is UK, arba kai kortos registravimo adresas ir delivery adresas nesutampa. Tokiu atveju turite parasyti selleriui jog priimtu pinigus paypale rankiniu budu. turi priisijungti ir acceptinti.
na o jeigu jau pats paypalas neleidzia nieko apmoketi-hmz man tokio nebuvo-reiksias turite perziureti peypalo nustatymus. arba klauskite paypalo. -berods yra net paypal chat online.

(tiesa nauja patirtis mano apsipirkinejimuose- pasirodo paypalas kartais skambina, pasitikrina, kodel pvz nepraeina apmokejimas, arba pakartotinai buna grazinami pinigai ir t.t.)
[/quote]
Cia kinieciai neduoda apmoket pigiai laimetos striukes,nors raso,kad priima mokejima paypal,priejus iki mokejimo liepia rinktis kitus apmokejimo budus.
Atsakyti
a kinija, na su kinija visokiu fintu buna...ar jums paciai yra noras pirkti is tokio pardavejo, kuris jau apmokejimo stadijoje bando gudrauti...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 12 27, 14:34)
a kinija, na su kinija visokiu fintu buna...ar jums paciai yra noras pirkti is tokio pardavejo, kuris jau apmokejimo stadijoje bando gudrauti...

Todel ir kilo itarimas ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti, jei preke parduodama per aukciona, ar galima pardavejo paklausti, kad iskarto parduotu be aukciono? blush2.gif 4u.gif
ten tiesiog pradine 0,99, o sakykim gera kaina, gal susiviliotu g.gif ar jau jam paciam negalima atsaukti to aukciono?
Atsakyti
Gal kas estae pirke per ebay, mobiliajam telefonui pakeisti suduzusi stikla? Gal bandete ir patys ji pasikeisti, ar parsisiunte, tiko tas stiklas jums? smile.gif
Atsakyti