Dar vienas klausimas iskilo man O kaip iskelti byla ne per ebay, o paciam paypal (pirkau ne is ebay, bet prekes neatejo...) ?
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 12, 21:19)
Na byla jau kelt velu - reikia per 45 dienas nuo pirkimo. Jei pinigelius grazina, tai iskart atiena emailas is paypal apie grazinima - pinigeliu dar galit nematyt ten, nes jie automatiskai i kortele gris (gali iki savaites trukt), bet grazinimo operacija matysit ir paypal (iskart).
O pirkimas turbut nedingo, tik pasislepe - ten, kur pirktu prekiu sarasas, tai pas jus turbut tik menesio senumo rodo ar pan. Is issokancio meniu [prie saraso pasirinkit 60 dienu ar pan ir turetu rodyt.
O pirkimas turbut nedingo, tik pasislepe - ten, kur pirktu prekiu sarasas, tai pas jus turbut tik menesio senumo rodo ar pan. Is issokancio meniu [prie saraso pasirinkit 60 dienu ar pan ir turetu rodyt.
Aciu uz atsakyma
Bandziua kelti byla paypal'e, bet kadangi praejo jau 45 dienos, byla uzdare. Ebay taip pat bylos kelti neleidzia. Panasu, kad per savo pasitikejima praradau pinigus Pardavejas, raso, kad refund'ino man, bet pinigai paypal'o nepasiekia Apturejau pamoka, kita karta nesulaukusi prekes is karto kelsiu byla, nelaukdama nieko. Tikiuosi mano istorija, kam nors pades ateityje.
Na dar turiu maza vilti, kad mano siuntinys mane pasieks, kadangi nesenai gavau preke pirkta 10-21.
Neskaičiau jūsų situacijos. Bet jus bandykit rašyti pačiam ebay.
QUOTE(opyte @ 2013 12 13, 10:02)
Aciu uz atsakyma
Bandziua kelti byla paypal'e, bet kadangi praejo jau 45 dienos, byla uzdare. Ebay taip pat bylos kelti neleidzia. Panasu, kad per savo pasitikejima praradau pinigus Pardavejas, raso, kad refund'ino man, bet pinigai paypal'o nepasiekia Apturejau pamoka, kita karta nesulaukusi prekes is karto kelsiu byla, nelaukdama nieko. Tikiuosi mano istorija, kam nors pades ateityje.
Na dar turiu maza vilti, kad mano siuntinys mane pasieks, kadangi nesenai gavau preke pirkta 10-21.
O kaip reikia kelti byla paciam paypale?
Reikia eiti i resolution centre ir toliau spausti open case.
Gal kas pagelbesit ,kaip elgtis tokiu atveju:preke aukcione buvo nurodyta,kad nesiuncia,o tik atsiemimas,bet parasius pardavejui jis sutiko atsiust, jei as apmoku siuntima i UK.Preke laimejau,o dabar man atsiunte invoic'a be siuntimo.Parasiau pardavejui kad atsiustu kartu su siuntimu,tai raso:
I wont no price of delivery till Monday untill I get to post office. The only way can send invoive of delivery is a picture of the reciept of delivery. Whats your mobile number?
Ka man daryt nemoket,kol jis nepasakys kainos kiek uz siuntima?Ir ar man butina duot savo tel.nr.?
I wont no price of delivery till Monday untill I get to post office. The only way can send invoive of delivery is a picture of the reciept of delivery. Whats your mobile number?
Ka man daryt nemoket,kol jis nepasakys kainos kiek uz siuntima?Ir ar man butina duot savo tel.nr.?
QUOTE(opyte @ 2013 12 13, 21:18)
Reikia eiti i resolution centre ir toliau spausti open case.
Jau radau Tik pabijojau atidaryt byla, nes parase, jog galiu susigadinti santykius su pardaveju Bandysiu taip issimusti pinigelius...
QUOTE(Sunreja @ 2013 12 16, 09:16)
Jau radau Tik pabijojau atidaryt byla, nes parase, jog galiu susigadinti santykius su pardaveju Bandysiu taip issimusti pinigelius...
Is savo karcios patirties patarciau kelti byla, kadangi mano pardavejas irgi graziai snekejo, prase nekelti bylos, zadejo grazinti pinigus. Bet visa tai liko tik pazadais.
QUOTE(opyte @ 2013 12 16, 09:23)
Is savo karcios patirties patarciau kelti byla, kadangi mano pardavejas irgi graziai snekejo, prase nekelti bylos, zadejo grazinti pinigus. Bet visa tai liko tik pazadais.
Na as is tos pardes pastoviai perku, visad ateidavo siuntiniai, tik paskutiniai du kartai nevyke gavos, tai kazkaip pasitikiu, bet jei per savaite neperves pinigu, kelsiu byla vistiek
QUOTE(Ramaskaaa @ 2013 12 15, 00:11)
Na nemokesit, tai ir nesius jums tos prekes, nes raso, kad siuntimo kaina zinos tik kai ceki paste gaus issiuntes Galit moket dabar uz preke, o tada laukt ka jis parasys po issiuntimo, t.y. gausis 2 apmokejimai.
Siaip pradzioj reikejo iskart ir tartis kiek siuntimas tiksliai, nes dabar is esmes gali prasyt bet kiek, o jus turesit apmoket....
Telefono tikrai neprivalot rasyt - gal jis cia cekio foto taip nores atsiust ar issiaiskint telefonu ko norit bandys.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 16, 20:58)
Na nemokesit, tai ir nesius jums tos prekes, nes raso, kad siuntimo kaina zinos tik kai ceki paste gaus issiuntes Galit moket dabar uz preke, o tada laukt ka jis parasys po issiuntimo, t.y. gausis 2 apmokejimai.
Siaip pradzioj reikejo iskart ir tartis kiek siuntimas tiksliai, nes dabar is esmes gali prasyt bet kiek, o jus turesit apmoket....
Telefono tikrai neprivalot rasyt - gal jis cia cekio foto taip nores atsiust ar issiaiskint telefonu ko norit bandys.
Galutiniam variante gavos taip,kad kol su juo tariaus del siuntimo,per ka siust ir kiek mazdaug gali kainuot,jis sugalvojo ir idejo ta mano preke per nauja i aukciona.Be jokio perspejimo,nors nuo laimejimo praejo tik 2 d.Kai susirasinejom as jam aiskiai parasiau kad apmokesiu uz preke, taciau noreciau zinot bent jau kiek apytiksliai kaindos siuntimas,kad poto neuzsiprasytu nesamoningu sumu.Taip norejau tos prekes ir gavos tokia nesamone.As jam dar kelis kartus rasiau kad dabar iskart apmoku uz preke,o jis tegul atsiuncia,tai parase nebemokek jokiu pinigu nes as jau idejau per nauja preke i aukciona.
O dabar taip ir liks ta preke neapmoketa,ar man nieko nebus?
Matyt per daug vargo su jumis pardavejui, tai nusprende nebeparduot jums... Negraziai pasielge, bet kazin ar ka pakeist galit.
O preke liks neapmoketa - del to nieko tokio jums nebus. Jei pardavejas atsiustu nutraukt sanderi, tai jei sutiksit arba nieko nedsarysit, jis atgaus ebay mokescius, jei nesttiksit, mokesciu neatgaus. Bet kuriuo atveju jums nuo to niekas nesikeicia.
O preke liks neapmoketa - del to nieko tokio jums nebus. Jei pardavejas atsiustu nutraukt sanderi, tai jei sutiksit arba nieko nedsarysit, jis atgaus ebay mokescius, jei nesttiksit, mokesciu neatgaus. Bet kuriuo atveju jums nuo to niekas nesikeicia.